Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepskie życie

Czy mężczyźni boją się pięknych kobiet?

Polecane posty

Gość kiepskie życie

Nie boją się. Ale czasem piękna nie znaczy interesująca.

Gość skad te wnioski

Gość kiepskie życie
chodzi mi o piekne i madre wlasnie...

Gość paola-la
a pyta mezczyzna,czy kobieta?bo to zmienia postac rzeczy...

jedynie się moge bac tego że raczej by mnie zdradzała :( ale jeżeli by była wierna to ona by mnie napędzała aby stac się lepszym człowiekiem :)

Gość kiepskie życie
a co powiecie na mądrą i wydawać by się mogło - piękną, która jest właściwie kotem w worku? Bo wszyscy uważają, że jest bardzo ładna, ma super figurę, ale nienawidzi morza i kostiumów kąpielowych? I tak naprawdę wcale nie jest taka idealna, za jaką ją inni mają? :-((( Wręcz przeciwnie :-(((

Gość kiepskie życie
Kobieta pisze...

Większośc się boi i przez to tracą, co nie zmienia faktu, że wiele pięknych kobiet ma postawę roszczeniową typu jestem piękna ty mnie uwielbiaj :-) Ja za piękny nie jestem, ale jeszcze z żadną kobietą kłopotu nie miałem-gfadanę się ma ;-)

Gość cream czyli idąc twoim
tokiem rozumowania brzydota z kolei jest gwarancją wierności?:o

piękne kobiety na pewno są zajęte a poza tym pewnie są nie głupi i mają szanse na księcia na białym koniu... a ja mogę być najwyżej głupcem na mule :P a najstraszniej to penie są zainteresowane piękne kobiety

niekonoiecznie ale piękna dziewczyna ma dużo okazjii na sexik więc napewno sobie nie odmawia

Gość kiepskie życie
jestem wolna, ale śmiertelnie zakochana...

Gość kiepskie życie
no to już są stereotypy, nie sadzisz cream? na sexik to mozna miec ochote, ale tylko z ukochanym.

Gość prędzej zdradzi brzydka
jak będzie mieć taką okazję by sie dowartościowac w ten sposób niż piękna.

Gość paola-la
no wlasnie-brzydka tez moze zdradzic!i to dopiero wtedy porazka-phiii:P(wzial sobie brzydka z tchorzostwa,a ona go w bambuko,to dopiero hanbi meska dume

a piękna sobie powie że jej się należy gdyż jest piękna i to jej facet powinien się cieszyc że ona jest z nim

Gość paola-la
akurat jesli chodzi o seks to zadna dziewczyna nie ma ztym problemu ,jesli by chciala! wiec nie szrzcie tutaj herezji panowie prosze litosci!! wy bierzecie wszystko co sie rusza i na drzewo nie ucieka(izeby dziure mialo)

1.jest duze prawdopodobienstwo, ze taka kobieta jest zapatrzona w siebie, niemila, przy podrywie moze nieelegancko dac kosza 2.ma wieksze wymagania, wiec pewnie male szanse na udany podryw 3.pewnie jest zajeta

Gość kiepskie życie pięknej kobiety
pytanie do mężczyzn: czy kobieta, która wyglada na piękna (według innych taka jest), ale nie ma idealnego ciala, ma jakies szanse na przetrwanie?

pewnie że ma :) ja jestem sklasyfikowany jako ośewięcim a mimo to mam nadzieje że kogoś poznam :)

jak byłem młody poderwałem w klubie Nurt w Poznaniu piekną blondynkę, że wszyscy mi zazdrościli, a ja po pół roku uciekłem gdzie pieprz rośnie, bo już nie miałem sił na składanie hołdów i pilnowanie by mi nikt jej nie odbił

ale ja właśnie tak nie uważam... :-((( I mysle sobie, ze to, ze inni tak mnie postrzegaja, mija sie z rzeczywistoscia...

Gość paola-la
a jakie to nieidealne cialo? czy masz za maly biust?

beryl - dzieki za konkrety, prosze o wiecej :-) i dlatego dajecie za wygraną??? to co taka dziewczyna ma zrobic? wiecie co, czasem takie kobiety maja problem z uwewnetrznieniem tego, ze sa ladne, jesli wiecie, o co mi chodzi... i to ma je skazywac na samotnosc???

Gość paola-la
no wlasnie i juz dalej nie potrzeba ciagnac tej dyskusji,bo wyszlo,ze faceci boja sie pieknych kobiet.boja sie,ze sa niewystarczajaco dobrzy,aby taka kobieta ,byla z nimi,ze wymaga wiecej i ze znajdzie sobie innego kazda kobieta chcialaby byc traktowana jak ksiezniczka,tylko ta brzydsza nie ma odwagi tego wymagac..,ale moze byc nieszczesliwa,a dla kobiety najwazniejsze jest to,aby przy facecie czula sie szczesliwa,wtedy napewno nie odejdzie..

Gość vvvvv
nie ma pięknych wolnych obiet. Jeśli któraś z was pisze , że jest piękna i wolna to widocznie nie jest tak piękna jak o sobie myśli