Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepskie życie

Czy mężczyźni boją się pięknych kobiet?

Polecane posty

kiepskie życie pięknej kobiety ..... w sumie moją wadą jeśli chodzi o wygląd to szczupła sylwetka (nie chuda) a co do twoich kompleksów hmm bym musiał zobaczyc na żywo aby ocenic :) a większośc dziewczyn nie lubi szczupłych facetów

Gość paola-la
a co to takiego ze chudy?! wole chudych,niz nienaturalnie przypakowanych

Gość paola-la
a ja cos przeczuwam ze ty mowisz poprostu o drobnej budowie ciala c.r.e.a.m.

Gość paola-la
no to ja za takimi nie przepadam bo sama mam dosc drobna budowe i wolalabym dosc mocno zbudowanego,taki by mnie chronil,ale tacy drobni faceci tez sie podobaja kobietom

Gość kiepskie życie pięknej kobiety
widzisz, c.r.e.a.m, gdybys mnie zobaczyl w ubraniu, to bys sie dal nabrac :-))) paola -- dzieki, moze rzeczywiscie powinnam sie za siebie wziac, a nie marudzic. Ale naprawde uwazam, ze jestem kotem w worku (czyt. w ubraniu) :-))) I sa pewne rzeczy, ktorych ani zamaskowac, ani naprawic sie nie da niestety, a ty nadal masz ladna buzie i figure w przykryciu... i faceci sie ciebie boja :-((( a ty sie boisz ich... ze jak cie naprawde zobacza, to wiadomo.

Gość rrir3
chronil? ochroniarza zatrudnij

mozemy miec rozne wyobrazenia na temat wygladu potencjalnego partnera, ale potem jak strzala amora trafia, to sie okazuje, ze to nie ma zadnego znaczenia. Ja zawsze szukalam wyzszego i starszego, albo w moim wieku, a : - zakochalam sie w mlodszym - nie jest wyzszy, tylko mniej wiecej mojego wzrostu i co? i sie mnie boi :-(((

Gość paola-la
a ja mam konkretne pytane do "a ja wygralem zycie"-kiedy ostatnio uprawiales/-as seks?

Gość hehehehehehehheeeeee
on????? chyba bardzo dawno temu, kto by chcial taką zżędę

----> wygrywajacy OK, w takim razie podaj jedną czynność, która jakoś urozmaicila dzisiaj Twój żywot? :-)

"kto by chcial taką zżędę" zrzęda to nic :P kto by chciał takiego niskiego brzydala... :classic_cool: "która jakoś urozmaicila dzisiaj Twój żywot?" założenie lewego konta na nk żeby zobaczyć znajomych kafeterii... :P

Gość paola-la
no i co zrobiliscie? zabiliscie temat! czy to ja ? sorry ale chetnie bym jeszcze podyskutowala,ejjj ludzie wracajcie!

Gość nie taki glupi temat
zbaczacie z tematu moi drodzy :-)))

Gość kiepskie życie pięnej kobiety
a ja myslalam ze palaola i paola la to jedna osoba :-))) tylko sie zanickowala

---> wygrywajacy podaj dane do Twojego lewego konta, ja też chce pooglądac, możemy miec wspólne? :-D :-P

Podsumowujac: jedynie się moge bac tego że raczej by mnie zdradzała ale jeżeli by była wierna to ona by mnie napędzała aby stac się lepszym człowiekiem piękne kobiety na pewno są zajęte a poza tym pewnie są nie głupi i mają szanse na księcia na białym koniu... a ja mogę być najwyżej głupcem na mule 1.jest duze prawdopodobienstwo, ze taka kobieta jest zapatrzona w siebie, niemila, przy podrywie moze nieelegancko dac kosza 2.ma wieksze wymagania, wiec pewnie male szanse na udany podryw 3.pewnie jest zajeta Czy ktos ma jeszcze cos do dodania?

to zalozyc topik dla ladnych :-)))?

\"Rozumiem, Bardzo Miły Blondynie, i reszta Panów, którzy uważają, że piękna kobieta to taki wysiłek, że Wasze żony/dziewczyny są brzydkie?\" wysilek przy poderwaniu. Bedac w zwiazku, wysilek powinien byc taki sam, niezaleznie od urody kobiety. Nie mam brzydkiej dziewczyny, w tej chwili nie mam zadnej. A z brzydka nie bede, w koncu pociagac powinna rowniez uroda.

Gość paola-la
ja tez kiedys myslalam ze polaola to ja.ale to nie moj tekst byl:P

---> wygrywajacy no w sumie, w koncu to atrakcja dnia, masz prawo zachować ja wyłącznie dla siebie :-P