Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kiepskie życie

Czy mężczyźni boją się pięknych kobiet?

Polecane posty

Gość nie boje się pieknych kobiet
bzykam je, jak się jakas trafi :)

Gość paola-la
bardzo mily blondynie-po czesci masz racje,ale chyba na piekno kobiety w przewazajacym stopniu skada sie figura...jej juz tak latwo nie da sie porawic

Gość kiepskie życie pięknej kobiety
oby ci sie wiecej nie trafialy

Gość ja uwazam ze sie boja
Mam wielu kolegów,ktorzy w kontaktach z innymi sa super przebojowi, wygadani itp. Natomiast kiedy przebywają ze mna zaczynają zachowywac się 'nienaturalnie', pesza sie. Acha, WIEM (zeby nie bylo niedomowien),ze ja im sie podobam.

wygrałem--:D Wiesz, jak facet pisze ---"kiedyś poderwałem piękna kobietę, ale za dużo zachodu było, blablabla..." to rozumiem, że przerzucił się na coś z czym mniej zachodu jest:P Jedno jest pewne - jak czytam takie wypowiedzi, to się boję facetów:-o Czemu nikt nie zapyta, czy kobiety boją się glupich mężczyzn?:D Bo odpowiedź jest prosta - NIE, a powinny:P

Gość nie boje się pieknych kobiet
dlaczego nie? im było dobrze :P lubia się seksić jeszcze bardziej od brzydul, brzydule maja kompleksy, piekne lubia się pokazać i daac siebie nie jets wcale trudno taka poderwać i jeszcze niejedna zaliczę :)

Gość paola-la
tak-bo faceci bzykaja wszystko

piekna kobieta dla mnie ma jeszcze klasę. zresztą piekno jest oceniane dosc subiektywnie:P

"o rozumiem, że przerzucił się na coś z czym mniej zachodu jest" a może przerzucił się na coś co nie wymieni go za pół roku na nowego, szybciej awansującego, dyrektora :classic_cool: a ludzie nieśmiali i nudni bojąbsię wszystkich ludzi :P czego to dowodzi? a wcale nie muszą być głupi :P

nie boje sie --- szkoda ze tak przedmiotowo traktujesz kobiety, wspolczuje tym, ktore mialy z toba do czynienia ;-(((

czy mężczyźni boja się pięknych kobiet? jeśli chodzi o mnie to raczej się nie boję, bo czegóż się bać, raczej z taka super pięknościa bałbym się, życia codziennego, a mój skarb, dla mnie jest najpiękniejszy, a dla innych, bo ja wiem, już tak się staram że innych ona już nie widzi......

Gość paola-la
masz racje,z tymi pieknymi seks jest lepszy,bo nie maja kompleksow i zahamowan,uwilbiaja swoje cialo wiec preza sie i wyginaja,co wzmacnia doznania ale mowimy o pieknych i madrych,a ty chyba takiej nie miales jeszcze???

WY --- a ja gdzieś piszę, że muszą byc glupi?:P Sama się boję ludzi:D Ale to dlatego, że ja przyciągam psychicznie niesprawnych:P Piękne, oczywiście wymieniają facetów co chwila, pieprzą co popadnie, kłamią, zdradzają i mają KUTASA!:P Piękne kobiety wcale nie chcą zakładać rodziny, mieć stabilne życie itp.... Piękne Kobiety to w ogóle inny gatunek :P Zyj dalej w swoim świecie...:D

Gość paola-la
no i tak sobie wmawiacie ,ze wasza jest najpiekniejsza,chocby byla tlusta,brzydka ,szczerbata...trzeba sie jakos pocieszac honorowi dawcy krwi

Gość paola-la
alehonoru w innych dziedzinach wam brak

Ale pieknie wywineliscie kota ogonem, niczym Jaroslaw K. Przeciez nie w tym rzecz, ze o piekna trzeba bardziej dbac. Bo jak sie kocha, to sie dba o druga osobe, niezaleznie od atrakcyjnosci. Chyba, ze panna jest tak zapatrzona w siebie i uwaza sie za taka ksiezniczke, ze trzeba latac kolo niej na okraglo. Wtedy faktycznie odrzuca.

a niby piekna kobieta nie chcialaby byc najpiekniejsza dla tego jednego jedynego??? Ludzie??? Te klisze sa strasznie krzywdzace dla madrych, pieknych, itd, itp (ktore tez maja swoje kompleksy)

tłusta , brzydka i szczerbata, ale nasza, a piękna i nieosiągalna, to może być gwiazda kina niemego

Gość paola-la
perse a do kogo ty sie odnosisz????

c.r.e.a.m --- pisalam juz wczesniej o tym: cellulit, grube uda, rozstepy, pajaczki na nogach, ranki i kropki po depilacji, ktore wcale nie schodza, wiec sukienki latem odpadaja itd. Wyliczac dalej? Ale to da sie ukryc, wiec inni nadal uwazaja, ze taka kobieta jest piekna. A to falsz :-(((

Gość paola-la
no wlasnie bo tylko na taka was stac i tak sobie tlumacz,ze te piekne sa nieosiagalne,one czasem bardziej potrzebuja milosci,niz peszkwile,bo czesto sa niezauwazane(tylko przez tchorzostwo)i przez to bardzo samotne...

przesadzasz a ty masz lepiej niż ja . chciałabyś miec szczupłego faceta ??

paola - wygralem zycie, nie chce mi się za każdym razem jego nicka pisać:P

Piekne kobiety raczej narzekaja na zbyt duze powodzenie, niz na zadne :P

c.r.e.a.m - a co ty na te kompleksy? ja kiedys bardzo sie zakochalam w chudym i wysokim, a potem, jak on sie odkochal, to wszedzie szukalam tylko chudych i wysokich :-)))

perse znaczy ty jesteś piękna 🖐️ bo tak walczysz w obronie cnoty kobiety pięknej zresztą tam gdzieś było o "ludziach" :P a zresztą może trochę i w tym racji jest :P bo np.: taki niski brzydal zarzekający się, że nigdy nie zdradzi dziewczyny... a to byłe jedyna poprzez 40 lat która się nim zainteresowała... dbyby był przystojny to musiałby mieć charakter a nie brak okazji :P i przy "ludziach" zostańmy "a ja gdzieś piszę, że muszą byc glupi" "UDZIE głupi boją się LUDZI inteligentnych i z charakterem." no chyba że ktoś się podszył :P

Gość paola-la
no to w czym problem-pajaczki mozna usunac laserowo,rozstepy tez mozna czyms tam potraktowac,grube uda czyms zamaskowac...poprostu wez sie za siebie i zacznij dbac,ale nie przejmuj sie zbytnio tym,ze nie mozesz chodzic w sukienkach,ja widzialam facetow szalenczo zakochanych w kobietach ktore z powodu np szerokich bioder czy grubych ud(oczywiscie wyimaginowanych)caly rok chodza w spodniach