Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość che umrzec

nic juz chyba sie potne

Polecane posty

Gość che umrzec

mowil mi nie zakochuj sie a ja sie zakochalam.. zajebiscie... kocham go zyc juz bez niego nie umiem... nie umiem... ludzie pomozcie kocham go...

Gość Zołzą będę i tyle
jestem z toba:( 🌼

ja chyba zrobie to samo kocham Ją a Ona po 2,5 roku ze mną Zrywa oswiadczylem sie Przyjela pierscionek minelo 9 dni i mnie Rzuca nic tylko sie pociąć :-(

Gość che umrzec
bo sie zakochalam.... mielismy sie tylko spotykac on ma 32 lata... fajny szalony... ale mowil nie zakochuj sie.. prosze... a ja sie zakochlam i teraz cierpie a on wraca do swojej zony :( glupia jestem wiem. zbasztujcie mnie :( ukamieniujcie. ale kocham go... kocham. kocham.

bo w życiu tak właśnie jest.. że jedna strona kocha bardziej. ja wiele razy też zostałam zraniona zrównana z błotem.. ale nie można się załamywać i myśleć o czym najgorszym,, trzeba spojrzeć na to w sposób że każda porażka każde niepowodzenie czegoś nowego nas uczy.. wiem że zranionego serca nie uleczą słowa ale czas.. trzeba głęboko wierzyć w życie że to nie koniec że dalej nas prowadzi i niesie nam kolejne piękne chwile..

dla mnie Istnieje tylko Ona bez Niej moje życie traci sens pozatym jesli mam żyć bez Niej to dla mnie śmierć to wyzwolenia

a więc ja byłam zakochana w facecie starszym o 9lat ma dziecko żonę .. ale nie układało się im.. i on zainteresował się właśnie mną.. zawirował mi w głowie opowiadał piękne bajki jak to i będzie pięknie i cudownie a ja we wszystko uwierzyłam.. ale niestety czar prysł i moja szara rzeczywistość powróciła.. zostawił mnie dla innej kobiety.. i zapomniał a ja... a ja po prostu też musiałam się z tym uporać, nie było łatwo miałam różne głupie myśli.. ale teraz wiem że nie warto ranić siebie żeby udowodnić innym swoją miłość.. bo i tak prędzej czy później wszyscy o tym zapomną.

Gość che umrzec
boze tak go kocham dlaczego mi to zrobil... mowil ze kocha w kolko... co 2 minuty na prawde... nawet chyba co minute... uwierzylam i jak uwierzylam to odszedl...

wiesz nie ważne co ja ci będę tu pisała ty i tak nie będziesz czytała.. bo jesteś w tym momencie zbyt załamana i tkwisz w bólu.. ale chce żebyś wiedziała że nie jesteś jedyną osobą na świecie która przeżyła taki wstrząs.. ja cierpiałam długo dużo myślałam wszędzie go widziałam nawet teraz mam chwile że go wspominam bo był cudowną osobą.. no ale w życiu nie można mieć wszystkiego.. musisz uwierzyć że pomimo teraz twojego cierpienia przyjdą piękne chwile dla których jest po co żyć..