Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikt mi nie powie

G****O NIE MIłOSC!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość nikt mi nie powie

Czytam sobie te wszystkie posty, patrzę na swoje życie i nikt mi nie powie, że miłość ISTNIEJE. Nikt mi nie powie, że dwoje ludzi, którym się wydaje, że są związani pseudouczuciem nie krzywdzi się wzajemnie lub jednostronnie, że małżeństwa czy niemałżeństwa trwają niewzruszone pięknem młodszych, szarą codziennością i problemami przez lata. Poznawanie kogoś, kto "rusza" naszymi hormonami na pewno ma w sobie coś uskrzydaljącego, ale to tylko chemia. Gdy chemiczna fascynacja przestaje działać, widzimy tylko przed sobą człowieka z wielką ilością wad, które nagle zaczynają nam wadzić, patrzymy na niego i nie ma już nic z kiedysiejszego pragnienia zatopienia się w nim i trwania. Jezu, jaka ja byłam "zakochana"... Latami to trwało. Wszystko tylko on, on, on... Chciałam być z nim ciągle i zawsze - "do śmierci i jeden dzień dłużej". I nie ma nic z tego, bo nigdy nie było. Bo gdyby było, to powinno trwać, mimo wszystko, powinno dodawać siły w szukaniu tej miłości w każdej chwili życia. Zdawanie sobie sprawy z tego przykrego faktu bolało i to bardzo, ale już nie boli. Szukanie odpowiedzi na pytanie, że skoro kocha, to dlaczego itd...? Do dziś słyszę, że kocha i pytam CO MI Z TEGO???? skoro poza tymi słowami nie ma nic... Myślę, że z tą wiarą łatwiej będzie mi i żyć i umierać.

"Szukanie odpowiedzi na pytanie, że skoro kocha, to dlaczego..." ... jest szukaniem dziury w całym. Chemia, zauroczenie, seks. Miłość, akceptacja wad, szanowanie zalet. Albo jedno i drugie razem. Czego więcej się doszukiwać?

pusty człowiek - puste słowa. Żałujcie, że nie byłyście w związku ze mną:P Ale jak ja potrafię to inni też:)

Gość eeeeeee
milosc trwa 4 lata, ale jesli ktos nie potrafi potrzymac tego dluzeszj to juz jego problem.

Gość ftjtfjtf
up

Gość 4g5e4g
ereg