Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość crystal2007

nie wiem co o tym myslec?

Polecane posty

Gość crystal2007

8 miesiecy temu bylam w krotkim (zaledwie miesiecznym) zwiazku. Skonczyl sie on gdy moj ex znalazl sobie nowa kobiete. Od 2 tygodni dostaje od niego maile, zdjecia, dzwoni do mnie, pisze ze brakuje mu mojego ciepla, usmiechu, itp itd. Czy robi to po to aby udowodnic sobie, ze moze mnie odzyskac? Przeciez to wszysto nie ma najmniejszego sensu, ja nie wierze w magiczne przemiany...

Gość hmmmonaju
ja CI POWIEM TAK: po pierwsze nie wchodzi sie 2 razy do tej samej rzeki Mozliwe ze chce sobie udowodnic albo zrozumial ze z Toba czul sie o wiele lepiej .Faceci sa dziwni... Ja na TWoim miejscu bym to olala . BO tylko ranisz siebie. Skad wiesz ze jak bedziesz z nim to po miesiacu znowu sie Toba nie znudzi

Gość crystal2007
Dokladnie tak samo sobie pomyslalam, bo okolo miesiac temu moj inny ex chcial domnie wrocic i absolutnie sie nie zgodzilam. Nie wiem co im sie stalo, ze ostatnio tak za mna tesknia ;) Mysle, ze moze tez chodzic o podniesienie ich ega, udowodnienie sobie, ze nawet niemozliwe jestdla nich mozliwe. Jestem twarda ;)