Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZARZENOWANA

CZY GOLICIE MIEJSCA INTYWNE

Polecane posty

Gość ZARZENOWANA

Hej.Dreczy mnie pewna sprawa.Mam 18 lat i jeszcze ani razu nie goliłam sobie cipki :( Wiekszosc osob ktore znam robia to a ja sie boje przyznac.Jakie mieliscie odczucia kiedy po raz pierwszy spróbowaliscie tego ile lat mieliscie,same to robiłyscie i czy ktos was namówił? Mnie ta sprawa krepuje bardzo :(( Jak to sie robi poprawnie?

Gość Wandzia co Turka nie chce....
Nie golimy. Nie musimy tylko dlatego, ze taka jest moda! Dla odmiany tylko troche przystrzyzemy i nasze chlopaki wola takie cipki od tych lysych, w paski, w trojkaciki, w gwiazdeczki, z tatuazykami, kolczykami, jak u jakichs ku-rewek. Ja mam c..., jak borsuk, ale tylko na lato ja troche na bokach przygole i pieknie jest! Trzymaj sie, Mala!

Gość ZARZENOWANA
Wielkie dzieki Wandzia co Turka nie chce.... :*

Gość ------aankaa
ja zapuszczam do kolann,,tak sie głupio pytasz.....OCZYWIśCIE ZE KAżDA NORMALNA ZADBANA PANNA GOLI SIE**************NAJLEPIEJ NA łYSO**************

Gość wara
Jednak czasem chłopacy niestety na to tylko patrza :/ Pytaja sie czy masz ogolona a jak powiesz ze nie to oddraca ich :/ Okrutny jest w tych czasach swiat A w jakich macie chłopaków? Patrza na to?

Gość Do ------aankaa
Czyli co jak jakas kobieta sobie nie goli to jest inna?

Gość Wandzia co Turka nie chce....
I jeszcze chcialam dodac, ze zazenowana pochodzi z francuskiego "gênée" (daszek nad pierwszym e), wiec sie przez RZ nie pisze. Nie przejmuj sie, Zazenowana, jak sie chlopakowi nie spodoba, ze nie jestes, jak wszystkie, to znaczy, ze jest zacofany.

Gość Nastka_Nastia
Ja tez przestalam.

Gość okt
no pewnie ze sie gole jak mozna sie nie golic to oblesne oraz niehigeniczne i nie spotkalam jeszcze faceta ktory wolalby oblesnie wlosy w miejscach imtynnych

Gość Tutanchamon
okt, bo ty spotykasz samych standardowych facetow. Sa tacy, ktorzy nie biora wzorow z telewizji i wola naturalne. Ja znalem jedna golonke, co z tego, ze sie skrobala, i tak higieniczna nie byla. To jestr tylko moda! Dwadziescia lat temu kobiety sie nie golily i co, niehigieniczne byly? Idz ty! Higieniczna, ty.

Gość pamparam
dziewczyny jak mozna nie golic sobie cipki, pzreciez to jest masakra!! poza tym jak jest ogolona to sa lepsze doznania

Gość m....
higienicznie to jest jsk się człowiek często myje a nie jak sie wydepiluje. ja osobiście depiluję bo lubię ale nie uważam żeby kobiety, które tego nie robią były zacofane itp

Gość ejjjj zero zrozumienia
odpowiedz na zadane pytanie: nie gole, ale: boki depiluje.boli jak cholera, ale efekt na dlugo reszte przycinam. wyglada niezle ale na pare dni. potem strzyzenie trzeba powtorzyc :)

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
Ja się tam gole juz jakieś 6 czyli całkiem długo :) nie wyobrażam sobie jak bym teraz mogła mieć takie włochy... Co do facetów - to jest mi wszystko jedno czy im się to podoba czy nie, chcę, lubię i golę się koniec kropka. Przez 6 lat można było mieć kilku facetów takze spotkałąm takiego który lubił tylko ogolone, takiego który pierwszy raz się z taką spotkał i obecnie takiego któr marudzi zebym sie nie goliła, ale żeby było śmieszniej sam chce się golic dla mnie... takze moim zdaniem nie warto patrzeć na facetów i ich widzi mi się ;)

Gość Wiiiiiiktoriaaaaaaaa
*6 lat :p

Gość kokoszka łysa jak kolano
tylko INTERAKTYWNE

Gość Facett687
Golone mnie nudzą.

Gość Rogatynia
: )))))) KOKOSZKA ŁYSA, JAK LOSZKA : )))))))