Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość df

na madalińskiego -totalne przepełnienie-szok

Polecane posty

Gość df

wczoraj byłam na ktg na madalinskiego-jestem dwa dni po terminie.przeżłam tam szok.wchodze na izbe przyjęć,a tam 9ciężarówek-w tym cztery rodzące.jedna jęczy ,bo ma skurcze,a druga trzęsła się z bólu bo miała bóle co 3minuty.i kazali im wszystkim czekac na przyjęcie.jestem w szoku.one juz poinny były być na porodówkach,a nie kwiczec z bólu.jestem przerazona tym przepełnieniem.nie wiem gdzie rodzić.

na inflanckiej przyjmuja wszystkie rodzace bo tam zawsze jest miejsce ale nie polecam ze wzgledu na warunki w szpitalu i personel... na karowej tez tlok niesamowity na izbie przyjec... poza tym mieli miec jakis remont i nie wiem czy teraz juz maja czy jeszcze nie... mozesz sprobowac na solcu (bidny szpital ale ma darmowe zzo i porody rodzinne i czesto wolne miejsca) albo polecam z wlasnego doswiadczenia swietny szpital na zelaznej (tam wbrew pozorom nie ma takiego przepelnienia jak sie powszechnie uwaza)...

Gość dhk
a w bielańskim?jeśli chodzi o solec-to słyszałam że tam położniczy zlikwidowali.

tak bo mieli zadluzenie ale otworzyli spowrotem bo moj maz rozmawial z polozna ktora tam pracuje... do bielanskiego jakos nie jestem przekonana... moj kolega tam mial operacje na ortopedii lezal i bylo malo ciekawie ale nie wiem jak na polozniczym oddziale jest bo nie bylam... tu na forum jest dziewczyna ktora stracila tam dziecko przez lekarzy... ona chyba byla na topiku z maja 2008...

tzn. na solcu napewno oddzial byl otwarty w kwietniu no ale teraz nie wiem moze znow zamkneli...

Gość hdf
powiem szczerze.byłam w wołominie:na ostrym dyżurze-tylko ja i jakaś dziewczyna(też przyjechała na ktg).zajęli się nami od razu.mogłabym tam rodzić,ale niestety to jedyny szpital gdzie nie mają znieczulenia-a ja bez tego nie dam rady.jestem dwa dni po terminie i nadal nie wiem gdzie mam rodzić.wszędzie jest takie przepełnienie,ze nawet kobiecie która ma skurcze co 3minuty-każą czekać na przyjęcie.szok!!!!+przerażenie!!

Gość a wystarczy
prywatnie chodzić do lekarza z tego spzitala, który ma coś do powiedzenia ..i miejsce zawsze sie znajdzie....