Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sabiness

Szybkie wykrycie ciąży

Polecane posty

No jestem laseczki 🌻 ale mnie wszystko dzis lamie, zeby mnie tylko cos nie wzielo, bo sie normalnie... :( Ania 84 ---- GRATULUJE 🌻

Gość w 23 dniu cyklu
??? poczekaj do dnia spodziewanej @

Gość w 23 dniu cyklu
11 dni po stosunku??? bez sensu:O poczekaj do dnia @ jak Ci mówię

Gość w 23 dniu cyklu
w tej chwili pewny wynik może dać Ci tylko test z krwi BETA HCG

Gość zatroskana
Oj dziewczynki nie najwazniejsze jest, ktory to dzin cyklu czy dzien w ktorym byl stosunek... Sabiness ile dni maja twoje cykle najczesciej?? Bo najwazniejsze jest wyznaczenie dnia owulacji... i od tego wszytsko sie zaczyna... i zycie... i liczenie... :)

Gość w 23 dniu cyklu
jeśli stosunek był tylko jeden i jak napisałą autorka w 12 dniu cyklu, to co Ty chcesz liczyć?:O

no wlasnie ze 31 dniowego cyklu, przypadlo na 12 dc zrobilam beta hCG i nic.. no coz, nic straconego - bedzie jeszcze wieeele okazji :P

Gość niuniaveeda
okres spoznia mi sie juz 16 dni. na poczatku spozniania sie okresu w pierwszych dniach; uprawilam petting oraz raz seks bez zabezpieczenia ale bez metium czyli chlopak nie doszedl we mnie. dlaczego nie dostaje okresu tak dlugo? wczesniej tak mi sie nie zdazalo. czy to moze byc ciaza skoro teretycznie bylo to dni nie plodne i nie tylko spuszczenia sie do srodka???? prosze o odpowiedz .

Gość bassy
niunaveeda robilas test? albo badanie krwi? Opozniony okres to moze bys stres, zmiana klimatu, wiel czynnikow ale 16 dni to juz cos, zrob test najlepiej. to w koncu po ile dniach od stosunku moze zrobic badania betahcg? u mnie minelo 7 dni od stusnku ale kochalam sie dzien przed dniami plodnymi i bez dochodzenia w pochwie.... przesadzam? i bylam po 3 tabletce anty ale wtedy nie dzialaly czytalam tez rozne sa wynki betahcg wiec kiedy jednak najlepiej zrobic?