Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona21..

Finał historii - on zdradził mnie z grubą przyjaciółką

Polecane posty

Gość majuniaaa
nawet nie chce mi sie pisac o tym.... ja myslam ze padne jak zaczela sie mizdrzyc patrzac sie czy moj facet sie patrzy on jest tak kochany ze sie odwrocil i poszedl spac ale kurwie tego nie zapomne

Gość majuniaaa
dziekuje wam za wsparcie :) ale naprawde przestalam wierzyc w przyjazn miedzy kobietami bo jesli w gre wchodzi facet ( super facet) to laski sa bezwzgledne jest mi bardzo smutno z tego powodu bo ja zawsze bylam dobra i wierzylam w ludzi ale ostatnio mam dosyc..... tego falszu i obludy jakby mogly to by mnie zjadly

Gość Ona21..
Miała 165/74. Może nie jakaś strasznie otyła, ale gruba. Kobiety potrafią być strasznie okrutne i zdesperowane, gdy chodzi o zajętego mężczyznę

jakoś nie mogę się oprzeć wrażeniu, że jakby zdradził ze szczuplutką laską, to byłoby Ci łatwiej :P No cóż, wbrew pozorom, faceci zwracają uwagę nie tylko na wygląd.

Gość Ona21..
Pewnie tak, zastanawiałam się z początku dlaczego poleciał na taką grubą laskę, mimo że jest atrakcyjnym facetem. No to wiadomo, ale w tym przypadku on poleciał chyba raczej na jej wielkie piersi....

\" paola-la FACECI TO TCHORZE!!!!!!!!!!!!!!!!i tyle na ten temat nienawidze facetow, na orbite z nimi! paola-la a baby to wredne i wyrafinowane suki!!!(w wiekszosci) \" Paola-lo czyli pozytywne zdanie masz tylko o mniejszości kobiet i o dzieciach, tak? mam nadzieję, ze nie wszyscy myślą, że Ty to ja (tak jak przy okazji któregoś topiku :-O )

Kyyrene, też mnie naszło takie pytanie jak ważny dla sprawy jest aspekt nadwagi przyjaciólki :-D

Gość no bo latwiej sie pogodzic
z tym, że facet nas zdradzil z kims atrakcyjniejszym od nas niż z kimś "mniej atrakcyjnym".;)

Wielkie cyce? no i co z tego jesli ma pod tymi cycuchami zapocone cielsko i 2 opony tłuszczu. co z tego jesli za 5 lat bedize wygladała jak stara ciocia? co z tego jak ma dupe z cellulitem i trzęsąco sie galaretę na nogach? co z tego? facet nacieszy się cycorami przez max pół roku i oleję krowę. Uwierz:D Jeszcze zateskni za szczuplutką laseczką:D kretyn:P

Gość Ona21..
Wiem już to wszystko że jest kretynem, ale wisi mi to co się z nimi będzie dalej działo. Może z nią będzie, może ją rzuci. O nią się nie martwię, bo najwyżej znowu odstawi taki numer i desperacko uwiedzie (śmiesznie to brzmi) następnego

może ta Twoja przyjaciółka ma taka metode leczenia kompleksów jest łatwa i w ten sposób się dowartościowuje a jeżeli nie ma skrupułów żeby uwodzić chłopaka przyjaciółki to by mogło znaczyć, ze kompleksy sa bardzo duże tak czy siak, już się tym nie truj, trzeba mieć swoja godność i patrzeć na takich ludzi z góry ;-)

Gość Ona21..
dokładnie, kompleksy i tyle. Już się nie truje, może to troche dziwne ale jak pisze o tym to latwiej mi w sobie wyzwolic zlosc i spowodowac jakies oczyszczenie. na desperatki widocznie nie ma skutecznej rady gdy dzialaja za plecami, jesli ktos takimi metodami (pokazywaniem cyckow by mogl facet mogl je sobie dokladnie obejrzec i tak dalej) probuje zdobyc faceta znaczy ze naprawde ma w glowie nie do konca po kolei

Gość no i dlatego wlasnie
NIE MAM "NAJLEPSZYCH PRZYJACIOLEK" jak świat stary wiadomo ze baby sa wredne i odbija faceta albo z zazdrosci, albo zeby cos komus udowodnic, albo "no bo tak na mnie patrzyl" . Dlatego mam kolezanki, do kanjpy, na kawe ale na tym sie konczy, zadnych psapsiolek w moim domu...

Gość Aderal44
MILIONY MP3 ZA DARMO, BEZ LIMITÓW http://www.mp3.tsi-g.info i w okienku " szukaj " wpisz poszukiwaną piosenkę. każdą MP3 możesz ściągnąć na dysk. Żadnych problemów... zaraz po ściągnięciu możesz słuchać piosenki... na stronie którą podałem jest ponad 15 milionów MP3 do ściągnięcia Wszystko za darmo Pozdrawiam myślę, że ta informacja przyda się prawie wszystkim... jeśli sam chciałbyś uruchomić taką stronę... to możesz kupić gotowy skrypt za jedyne 10zł sklep: http://www.tsi-g.info/skrypt/tsi-g-mp3-serach-1-0/8

ja zaś mam jedną przyjaciółkę, która nigdy i w żadnej sytuacji nie pomyślałaby nawet, żeby w jakikolwiek sposób konkurować ze mną o faceta trzeba dobrze dobierać towarzystwo, w to co się stało tylko pozwala Ci na wypielenie chwastów z otoczenia :-)

Gość no i dlatego wlasnie
kiedys uslyszalam takie zdanie i w takim przypadku staram sie go trzymac SCISLA KONTROLA PODSTAWĄ WZAJEMNEGO ZAUFANIA :-) i cos w tym jest, oczywiscie w odniesieniu do relacj kolezanka-moj facet ...

Strzeż mnie Boże od przyjaciół, z wrogami poradzę sobie sam :P

Gość beznadzieja...........
kurcze a ja właśnie się ostatnio przekonałam że mogę na moją przyjaciółkę liczyć w każdej sytuacji i mam nadzieję że żaden facet tego nie zmieni a ona no cóż trudno ja nazwać Twoja przyjaciółka wiesz prawda jest taka że jak już naprawdę chciała te swoje kompleksy leczyć to mogła iść na jakąś dyskotekę ubrać wydekoltowaną bluzkę i też na pewno by kogoś zarwała ale skoro dobierała się do faceta przyjaciółki to krowa i nie ma jej co żałować i macie rację co z tego że ma duży biust za parę lat będzie wyglądała ja wielka krowa a Ty będziesz dalej szczuplutką laseczką wiesz może koleś skorzystał z okazji może podoba mu sie dotykanie takiego ciałka ale pewnie na mieście wolałby pokazać się z Tobą( to brutalne wiem ale taka prawda) nie zalamuj się słońce powiem Ci jedno wyczytałam to ostatnio w cosmo \"będzie inny. ładniejszy\"

Gość Dziewczyna w walonkach
Ona21 - Twój były chłopak i Twoja była przyjaciółka są żałośni, ale Ty również jesteś żałosna - dobraliście się świetnie :) Uśmiałam się, czytając Twój pierwszy post - jak obrazowo opisujesz jej dekolt, na który go zarwała przy pocieszaniu, jej makijaż....Przecież przy tym Cię nie było. On Ci to tak szczegółowo opowiadał?? "No i wiesz, pojechałem do niej, bo tak strasznie płakala...I miała taki dekolt i tak oczy wymalowane...Ale prawe to jej się rozmazało troche no i tak mi się żal zrobiło, że ją pocałowałem. No i tak długo ją całowałem, żeby jej już nie było tak źle i przykro...". Podobnie rzecz ma się z tym jej biustem, który zobaczył przypadkowo na pływalni - on Ci opowiedział o tym, jakie wrażenie zrobiły na nim wielkie cycki Twojej przyjaciółki?? No prosze Cię, większośc tej historii to Twoja twórcza (nad)interpretacja. A może oni się kochają?? Rozumieją, pociągają nawzajem?? To przykre, ale zdarza się czasem, że dziewczyna zakochuje się z wzajemnością w chłopaku swojej koleżanki. Zawsze ktoś wtedy cierpi, no ale cóż, bywa...Takie życie... A ci Twoi nie poszli na całość przed końćem Waszego związku i nie ukrywali tego przed Tobą miesiącami, co się im wręcz chwali... Aspekt jej tuszy, który tak strasznie podkreślasz świadczy tylko o Twojej powierzchowności... Może za 10 lat Ty ciągle będziesz szczuplutka i zgrabna, a ona tłusta i ociężała, ale za 20 żadna z Was nie będzie wyglądała jak miss świata... Rzekłam. Pozdrawiam i życzę szczęścia...

Gość Ona21..
napisałam na wstępie że historia jest obcesowa. Jej, no może innych słów używał, ale powiedział że nie mógł od jej biustu odlepić wzroku wtedy i od tamtego się to zaczeło. Albo że gdy do niej pojechał to zobaczył ją taką jakiej jeszcze nie widział, wyzywająco ubraną i z cycami wyeskponowanymi na pierwszy plan i że całkowicie o mnie wtedy zapomniał bo poczuł że ma na nią straszną ochotę i to było silniejsze od niego. Ukrywali wszystko przez ponad 2 miesiące, a jesli liczac podryw na basenie to przez 4. Ona go owinęła wokół palca, a jemu jest chyba wtakiej roli dobrze. Jak dla mnie to żadna miłość.

Gość pirania13
okropna historia. ale podobno w miłości i na wojnie wszystkie chwyty są dozwolone. im lepiej zagrasz, tym więcej wygrasz. a jak sie posłużysz świństwem... cóż, oby tylko ktoś tobie takiego świństwa nie zrobił. jedyne co możesz zrobić, to przebolec i w końcu zapomnieć o obydwojgu. powodzenia

Gość jajajekokodżambo
ja jestem z Tobą :D dasz radę :D życzę Ci żebyś nie miała juz żadnej grubej ani fałszywej przyjaciółki :D

Gość jedna z niewielu
Coz...zycie pisze rozne scenariusze widocznie on nie byl dla Ciebie ,Nie rozpamietuj to nie pomoze idz dalej przez zycie na pewno jest ten ,ktos,,

Gość jedna z niewielu
Ja kiedys przezylam podobna historie ..a dzisiaj z checia dalabym na ,,msze ,, zeby przyjaciolce podziekowac bo okazal sie nieudacznikiem i teraz ona sie z nim meczy :)A ja jestem szczesliwa

Gość Alessa Z
To mówisz że on poleciał głównie na jej piersi? Miała aż tak duże i ładne?

Gość Ona21..
Już się z tego cieszę i umiem cieszyć, że tak to się ułożyło. Myślę że głównie na piersi go złowiła, miała bardzo duże z dużymi sutkami, faceci takie uwielbiają...

Mnie ciekawi jeszcze czy kobiety naprawdę są takie, że gdy podoba im się jakiś facet to układają sobie plan zdobycia go i realizują ze względu na wszystko...?