Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chat-Chat

czy wygladam na 95 kg?

Polecane posty

widzisz, budze w tobiez apomniane uczucia :classic_cool: a temat kiepsciutki no moze poza tym ewribadi :D

Hahahaha :D Właśnie miałam pisać Ewribadi heheheheh niezłe :D i to po 3 minutach zastanowienia dopisał :D

zapomniane 😡 a poza tym czy mowie czy pozytywne czy negatywne? :p wiesz dal pauze i dla wyrazu w osobnym poscie ewribadi :D

Czytaaać nie umieeeeeem. 😭 albo 😭 nigdy nie wiem :O :P Nie mówisz jakie bo toż to oczywiste jest... :classic_cool: :P No właśnie :D Tak to sobie wyobraziłam... chwila namysłu i dla wzmocnienia efektu... :D hehehehe Już go lubię. Bardziej niż tego od kobyłek. :D

i kawalow nie chwytasz :o co jest, popsuli cie? :o :p a ja nie lubie 😡 robi ze mnei idiote, jakbym sam sobie z tym rady wystarczajaco nei dawal :classic_cool: :D :p

:D To przez tą konkurencję chyba :O Albo za dużo czasu spędzam na Kafe albo wszystko jednocześnie :P NIE, wcale się nie tłumacze do cholery jasnej! :D :P :D hahaha trudno zaprzeczyć w sumie... :D:P

wiesz, jakbys od czasu do czasu zaprzeczyla byloby w sumie milo :p :D a ja nie bede wytykal ci niezlapanych zartow :p :D

Hmm przemyślę to... :D Dobrze, że Ty nie masz świadomości ile to razy ja urządzam sobie z Ciebie podśmiechujki i ile razy bezczelnie się pod Ciebie podszywam, prowokuję głupie sytuacje i ogólnie działam na Twoją szeroko pojętą... niekorzyść... :classic_cool: Ech... co by było gdybyś wiedział... :P Co do żartów... wcale ich nie było tak dużo :D

a to chyba mimo wszystko rzadko, bo cos rzadko widze zeby sie pode mnie ktos podszywal 😭 :p :D ale co, mam zaprzeczyc? :p i skad niby wiesz ile nie chwycilas? :D :p

Bo się rzadko rozglądasz :P Powiem Ci jedno... na ciążowy to już lepiej nie wchodź bo Ci całkiem zepsułam reputację. :classic_cool: :P :D Hmm bo... Bo wiem... :D a co nie wiem niby ? Ja bym nie wiedziała... ? :classic_cool: :P

cholera, tam to juz w ogole nie sledze, wbrew pozorom :o :p to by tlumaczylo dlaczego jakas wredna sucz zawsze sie mnie czep... heeeeeeej 😡 :p :D

wulgarna :D sorry :D cholera, patrz, podswiadomosc mimo wszystko zaqwsze wie lepiej :p :D

:D Hahahah już chyba drugi raz mi wyjeżdżasz z jakąś wredną :P Czuję się urażona po prostu :O :D Ale nie jesteś pierwszą osobą, która tak przekręca mój nick :O :P

skoro od milosci do nienawisci jeden krok, to moze byc to po czesci racja 😡 :D :p

Sowa- :D hahaha Nie było Cię nie było ale jak już przyszłaś to walnęłaś z grubej rury :D :classic_cool: On mi nie ufa. W ogóle nie rozumiem dlaczego... :( :D :P

moge ci poufac troche do uszka ale nie tak przy wszystkich :o no... sowka moze zostac :p :D

to takjak w tym filmie szalony naukowiec stworzyl czlowieka-rekina i na koniec ten czlowiek-rekin zjada szalonego doktorka, bo ten liczy na jego ludzkie uczucia, ale gore bierze oczywiscie zwierzeca natura 😭 jakiez to dramatyczne :o :D :p

Hhahaah :D Ale się założycielka topiku rano zdziwi. :D Pomyśli, że tu tyle wpisów na temat a my jak zwykle... pier... dyskutujemy o niczym :D :P Zostań Sówko, zostań :) heheh Hehehhe Rekina od razu... może faktycznie na obiad zjadłam za dużo ale nie musiałeś od razu... :( :D :P Sumienie Szalony Naukowiec :D Chyba mam pomysł na nowego nicka :D hehheeh

Ale się produkujecie szybko i dużo jak zwykle, że nie mogę zdążyć:O Sówka bierz czynny udział w dyskusji :D I zapamiętuj co ważniejsze. Liczę na to, że Sumienie za dużo dziś powie i będziemy go później szantażować. :classic_cool: :D :P