Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chat-Chat

czy wygladam na 95 kg?

Polecane posty

teee zebym ci z kozsucza nei wyjechal tutaj zaraz albo z... rekinosucza? :o :D :p

:D Tylko nie wiem czy leżąc po imprezie na posadzce w postaci rekinosucza wzbudzałabym tak pozytywne emocje jak w przypadku... szczęśliwej suni...:D

:D:D:D:D Rozwaliłeś mnie tym zdjęciem :D:D:D:D: Wystaję jakiemuś rekinowi z paszczy :( :D hahahaha

A no tak... to jest argument, żeby jednak nie blokować tej strony :D choć z tego co widzę mam pomocnika jeśli chodzi o szukanie żenujących obrazków w googlach :D

:D Nie omieszkam go zaprosić do tego siedliska przegranych życiowo nieudaczników, dewiantów i innych dziwnych... :O :P Ale on też zbyt normalny nie jest...Ostatnio stwierdził, że jest szalonym naukowcem, który stworzył rekina :O Potrafisz to sobie wyobrazić ?!

no jesli byl rekinem to tak... :D no.. takim z ambicjami na kariere naukowa :p

No dobra... Zawsze udaje Ci się.. wybrnąć z sytuacji. :O Nie zdajesz sobie sprawy ile mnie kosztowało, żeby to powiedzieć. :O :P:P

no tak, dylemat z tych nierozwiazywalnych: szczerze dowalic, czy dowalic nieszczeroscia... :p :D

Heheheh :D No trafiłeś w samo sedno! :D I przyznaję to szczerze. :P Też mnie to sporo kosztuje. :O :P

e tam kosztuje, co bys nie zrobila jestes wygrana chociaz podziekuj mi ze tak ci to wykladam na tacy wrecz :p :D

:D Oczywiście przeczytałam ''co bys nie zrobila jestes WULGARNA'' :O Jakby nie było... Dziękuję :D ;) Tez trudno mi przechodzi... przez klawiaturę to słowo :O :P

to tez :p no i wredna to ostatnie nei wiem dlaczego, ale skoro tak sie przeciska zawsze u mnie w wypowiedziach samo, to cos w tym musi byc :p :d

:D No dobra... może i trochę wredna jestem :O :P Ale nie musisz mi ciągle tego wypominać :D :P Co bym nie zrobiła jestem wulgarna ?:D Właśnie piję herbatę... i wierz mi. Nie uskuteczniam tego w wulgarnay sposób... :classic_cool:

nie wiem jak pijesz ta herbate, wiem ze ja przy tobie juz bananow jesc nei bede :p reszte sobie dospiewaj :D a ja sobie kulturalnie, niewuglarnie pije piwo, okazalo sie ze mi zostalo jedno :p