Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Chat-Chat

czy wygladam na 95 kg?

Polecane posty

Gość ssserttyy
słuchaj jestes bardzo wysoka dla dziewczyny która ma 165 cm taka waga to otyłosc, dla Ciebie skoro masz 186 cm to chyba jeszcze nie nadwaga albo moze co najwyzej 2-3 kilo

to jest chyba 5 kg nadwagi ale lekarz mi mowil ze po ciazy mi zajmie troche zrzucanie wiec jestem dobrej mysli :)

fajna masz figure!! absolutnie nie 95!! mysle,ze niejednemu facetowi sie podobasz:)

no w sumie to dosc duzo facetow sie oglada i stawia drkinki jak jestem sama :D to jest dziwne bo przeciez za 90-100kg grubasami nikt si epodobno nie oglada :D ale jak z mezem jestem to juz hehehe nikt sie nie odwazy podejsc :D

Gość ssserttyy
za grubasami nie, ale tu chodzi o osoby które waza te 100 kilo przy wzroscie 165

wierz mi dla niektrych to nie jest wazne ze 160ccm czy 190 cm... jak ma sz na wadze 90-100 to dyskafalifikacja... spotkalam sie z tym niestety nieraz

Bo jednak mało która kobieta ma taki wzrost :) Dlatego jak ktoś słyszy 90 kg to brzmi to dość potężnie.

no ja sie akurat obracam wsrod wysokich kobbiet mam klolezanke ktora ma 195 cm i wazy 75 kg i facet jej powiedzial ze to wstyd zeby kobieta wogile mialam powyzej 70 kg bo to jest otylosc i ja rzucil!!! nienormalne!!! a sam miam 2 metry cos i 130kg to sory :/

:O No nieźle, że wokół Ciebie tacy wysocy ludzie :) hehe Ja mam 170cm więc jestem kurdupel przy Tobie :P I w swoim otoczeniu nie znam żadnej kobiety, która by miała ponad 177 cm :)

wiesz ja tylko dlatego ze gralambardzo dlugo w siatkowke jak bylam mlodsza i zostaly mi znajomosci z tamtyck kregow powedzmy :D

No to wszystko jasne :D Ja zawsze chciałam grać ale wszystkie były wyższe i mi dziwnie jakoś było :P Ale i tak grałam :D :classic_cool:

no ja ogolnie mam ciezko bo musialam zakonczyc kariere siatkarska z powodu duzej wady wzroku -14 dioptrii, nie moge wogole cwiczyc!!! bo moge oslepnac.. dzieci byly przez cesarki bo sn za duze ryzyko... takze bedzie ciezko te 10 kg zrzucic ale walacze :D trzeba sie cieszyc zyciem :)

Chat no i prawidłowo :) Dasz sobie radę na pewno. Trochę silnej woli i rozsądnej diety i te 10 kg spadnie Ci szybko :)

bo fajnie wyszlo :p juz mi tu nie sciemniaj ze tylko ja tak mysle :D a sowka juz zawedrowala gdzie trzeba :p

mam ndzije , przynajmnie nie wygladam jak slon :d podniesliscie mnie na duchu :D jak spadnie 10 kg bedzie super, jak bedzie jak jest bez dodakowych kg to tez bedzie dobrze :)

Ej kurdeeee :D Z czym fajnie wyszło ? Znów jestem ociężała umysłowo :P Nie ogarniam tematu :D I z czym ściemniam ? :D Wytłumacz mi to łopatologicznie :P (Taki sobie projekt stworzyłeś, taki masz :P ) Chat- jak wkleisz później fote po tych 10 kg to Cię nikt nie pozna :D

:o 00:27 :D eeej suniu, masz jakas konkurencje widzialas!? plagiat normalnie! :o

heh dzieki!! ide spac :) jak ktos bedzie mial cos ciekawego to piszczcie wracam jutro rano :D

Myślisz, że jakieś tam wredne suczydło nocą może mi zagrozić... ? :classic_cool: Ej a może to Czekam ?:D Ona mówiła, że do niej pasuje mój nick... hm hm hm :D

moze, bo ktos mi zalozyl temat na uczuciowym w sumie pasowaloby do niej :p :D