Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werda

różnica wieku

Polecane posty

Gość werda

co myślicie o takiej różnicy wieku: ja mam 26 lat, a ewentualny chłopak jest o 5 lat młodszy. Dla mnie to bardza różnica wieku. A jakie jest Wasze zdanie?

Gość AirMax
Taka różnica to przeszkoda do pokonania.

Gość i......jot
u mnie jest identycznie:)kochamy sie i jest suuuper

Gość werda
nie przeszkadza Ci, że facet/dziewczyna jest młodsz/starszy? ja mam duże opory, może dlatego, że to dopiero początki

Gość Pijany powietrzem
Żaden problem. Byłem przez rok do szleństwa zakochany w kobiecie o 4 lata starszej ode mnie. Było fantastycznie i mogło by tak trwać w nieskończoność, gdyby mnie nie wykorzystała. A ja taki młody i taki niedoświadczony byłem...

Wiek nie ma znaczenia Ja jestem w związku z młodszym 8 lat i znam 3 takie pary które od wieli lat świetnie ze sobą żyją Nie wiem z czego to wynika ale są to najbardziej zgrane pary jakie znam Powodzenia i pozdrawiam

a to jeszcze nie taka duza roznica. chociaz ja tam wole starszych. (i bylam z gosciem 17 lat odemnie starszym :])

Gość co robic/
ja tez mam taki problem jestem po 4 letnim zwiazku o 2 lata starszym facetem a mam 22.i teraz spodobal mi sie chlopak ktory ma 19 lat;/ piszemy ze soba smsy i to tyle.ostatnio napisal mi ze go pociagam!nieiwem co mam robic i jaka bedzie reakcja moich znajomych,nie jestem w nicm zakochana ale strrrasznie mi sie podoba:)moj byly chlopak jak zobaczyl nas na imprezie jak razem tanczylismy powiedzial ze robie siebie mamuske;/ boje sie tej reakcji;/

Gość faceci to prymitywi
dlaczego wy zasięgacie nadal opinii innych ludzi, liczy się co wy czujecie, jak będziecie chciały iść do toalety to też zapytacie o pozwolenie, miłość nie pyta o wiek, zapamiętać to sobie moje kochane!1