Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasas

ksiadz uderzył w twarz 13 letniego ucznia

Polecane posty

Gość sasasasas

inni uczniowie nagrali to zdarzenie na tel. komórkowy ...pytanie...czy ktos z was wie gdzie ten filmik rzucili w necie bo ponoc gdzies jest

Gość 13 lat to całkiem
duze dziecko i nie oddał mu?

Gość a co za roznica ksiadz czy nie
ksiadz, czasem gowniarzom sie nalezy :P

Gość wiii
Ja juz to widziałam, zaraz Wam dam linka, chwilka...

Gość Brzechwa
Czarny się wyżył , bo laski mu brak.

Gość wiii
Brzechwa - święte słowa....

Gość a co za roznica ksiadz czy nie
jasne ze bym nie chciala, ale czasem taki szczyl nie ma do nikogo szacunku, ja nie rozgraniczam czy czarna stonka czy nie, ale jak jeden z drugim nieumieja sie zachowac to troche poszturchac moze nauczyciel bo rodzice chuchaja i dmuchaja

Gość na miejscu
matki tego chłopca poszłabym do niego i tak mu przyj*** ze do konca roku drżałby ze strachu na dzwięk mojego imienia

Gość wiii
Zgadzam sie ze dzieci i młodzież są mniej lub bardziej gzreczni ale zeby ktoś bił moje dziecko??!!! O napewno bym sobie na to nie pozwoliła! Nie on je wychowuje, daje mu jeść itp i nie on je będzie bił! Nie wspominając już o tym że to ksiądz, a księża lansuja się na świętych, takich co żywcem chodzą do nieba...

Gość nauczyciel
a byliście kiedyś na lekcji religii w gimnazum? nie? - to zapraszam :O bicia nie usprawiedliwia nic, ale uczniowie nie współpracują, obrażają, krzyczą, wychodzą jak i gdzie chcą. I gdzie są rodzice gdy mówię o tym na wywiadówce? Nic, bo według wiekszości rodziców to też nie jest przedmiot

Gość nauczyciel
przepraszam, ale poruszona jestem. Miałam na myśli oczywiście to, ze rodzice nic nie robią bo nie widać poprawy. Przecież jka ktoś nie chce chodzić niech nie chodzi - jego wiara -jego sprawa.

Gość wiii
Dlatego jestem przeciwniczką gimnazjów, zebrali tam dzieciaki w najgorszym, najtrudniejszym okresie i niestety ale nikt sobie z nimi nie daje rady :o

Gość J23.
Pewnie miał powody by je uderzyć. Jakoś nie widać co ten chłopak robił wcześniej. Wam się wydaje że 13 latek to dziecko, ale teraz 13 latek to już często chleje, ćpa i myśli jak się dobrać do majtek koleżanek.

Gość niektore dzieci
sa okropne tak jak pisze nauczyciel rodzice nic nie robia ale to nie usprawiedliwia batmana do bicia po buzi taki ktos nie powinien prowadzic lekcji religii niestety mlodziez jest trudna ale dobry pedagog potrafi sobie poradzić a jak nie potrafi niech zmieni zawód nikt nie powiedział ze praca z mlodzierza jest latwa

Gość nauczyciel
nie wszystko zalezy od zdolności nauczyciela, tymbardziej, ze dzieci nie boją sie jednak oceny z religii :( Jeżeli dziecko widzi pod koniec semestru, ze rodziców interesuje pała z matmy a nie z religii - to wyciąga wniosek, ze religia nic nie znaczy i można ja olać... Pedagodzy są rózni wiadomo, nie ma takiej szkoły w której kadra jest 100% doskonała, ale religia jest naprawde cieżka do prowadzenia. Nie wiem co w te dzieci wstępuje,czasem jak słyszę co wyprawiał ten czy tamten to jestem berdzo zdziwiona bo na innych lekcjach jest cichy i potulny. Moim zdaniem sprawa religii nie jest dobrze rozwiązana, ja to w ogole jestem za wycofaniem jej z programu. Gdy ja byłam mała chodziłam na katechezę po mszy sw. w niedzielę i to było dobre rozwiązanie.

Gość nauczyciel
tym bardziej - przepraszam za literówki

Gość emilkaaaa
jak chodziłam do podstawówki (6 klasa-12 lat) to ksiądz na lekcji religi wziąl dziennik i uderzył kolege w twarz:/ to jest poprostu skandal!

ludzie wy nie wiecie co sie teraz w szkołach wyprawia... ksiądz nie aniol. widocznie sie gowniarzowi nalezalo po pysku i tera biednego ksiadza beda oskarzac;/

Nie wyobrazam sobie tego aby ktoś bił moje dziecko tym bardziej ze sama nigdy nie uderzyłam,ksiądz nie ma prawa bic cudzych dzieci a jesli nerwy puszczają polecam melise albo rezygnację z zajęc.

juz tak nie broncie tego ksiedza.....nie wszystka mlodziez jest zla na lekcjach.... u mnie ksiadz w 3kl podstawowki!!! robil sobie takie zarty: wyciskanie na plecy ucznia mokrej gabki, klocie pineska czy igla, nie stronil od bicia linijka po lapach, a takze po tylku i to baaardzo mocno (sama doswiadczylam) raz wzial uczennice podniosl ja za glowe i pokiwal jak wahadelkiem.............

Naruszenie nietykalności cielesnej ciężar gatunkowy występek przepis karny art. 217 § 1. K.k. grożąca kara grzywny, ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku forma winy umyślna w zamiarze bezpośrednim i ewentualnym i wszystko jasne :) mozna tez samemu wymierzyc sprawiedliwośc :D ja bym tak zrobiła :p

Gość kobieta z żelaza
mnie kiedyś strzelila siostra zakonna w twarz z otwartej....:( za to ze nie mialam zeszytu....niech sie koooorwa pali w piekle

Gość mnie uderzyła nauczycielka
i co???? piekła jej nie zyczę:P poza tym wyrzucanie z klasy za przeszkadzanie w prowadzaniu zajęć było na porządku dziennym, z tą różnicą, że to delikwent przepraszał nauczyciela po odbyciu kary na korytarzu, a nie odwrotnie!!!!!