Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sasasasas

ksiadz uderzył w twarz 13 letniego ucznia

Polecane posty

Gość ja bym ci też w pysk dała

Gość kobieta z żelaza
to ty jej nie życz a mnie jakaś pier d o l o na wrona nie bedzie bić po twarzy, bo nawet od matki w zyciu nie dostalam a sługa boża wyciąga ręce.........niech sie pali qoooowisko w piekle

Ale mocno to zabrzmiało, ten policzek to ...Brak słów I to ma być człowiek od etyki i religii toż to paranoja. Ja jako matka tego chłopca zrobiła bym wiele , aby ten ksiądz już nie nauczał a siedział w celi.

Oj fałszywy obraz przekazuje ten ksiądz, trochę opanowania i więcej rozmowy z uczniami, a nie od razu bicie. Ja sie głupio poczułam patrząc na ten obrazek ,ohyda ... brr

Gość kobieta z żelaza
to banda pedofili pederastów i pedofilek yebanych

Gość za duzo sobie pozwalaja
tranzwestyci w czarnych sukienkach

kobieto z żelaza nie tak ostro bo od Ciebie ktoś też dostanie Trochę zimnej wody , dla ochłody.My zwykli ludzie bądźmy bardziej przykładni.Po co te nerwy, lepiej w spokoju podyskutować na ten temat.To dobra rada, przecież nie będziemy brać przykładu , który nie jest dobry.:D

Gość kobieta z żelaza
ale ja nikogo nie mam zamiaru bić ani kalać z obecnych tu na sali i w kolo mnie ale szlag mnie trafia w jakich my czasach zyjemy i kto stoji na strazy naszej wiary w Pana Boga

No to całe szczęście , a propos straży, są dobrzy i źli strażnicy. Zawsze w każdym społeczeństwie znajdzie się jakaś czarna owca. Tylko boli kiedy dotyczy to naszej wiary Z tym się z Tobą zgadzam.