Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zwidaa

Boje sie patrezc w lustro, w okno jak jestem sama powoli bzikuję ?

Polecane posty

Gość zwidaa

Jak jestem sama w domu boję sie patrzeć w okno. Jak jestem w łazience to boje sie patrzeć w lustro, że cos zobacze. To jest smieszne ale mnie strasznie meczy. Mam 27 lat nigdy nie leczyłam sie psychiatrycznie ale widze, że chyba powinnam. Nie wejdę do ciemnego korytarza, jak zobacze twarz trupa (niedawno przypadkowo w internecie) to cały czas mam ja przed oczami. Cały czas mi sie wydaje, że ktos za mna stoi. Jak zgaśnie światło na klatce gdy schodzę to boję sie ruszyć. Co mi jest ? Jak z tym walczyć? :(( Na zewnatzr jestem spokojna, wydawąłoby sie normalna urzędniczką a faktycznie mam jakieś schizy

Gość Ja też tak mamm
boje się patrzeć w lustro,siedzieć sama w domu wieczorem, już nie mówiąc jakbym miała zostać sama na noc :-o Zasypiam przy włączonym tv bo inaczej boje się zasnąć :-o Mam 23 lata a boje się jak dziecko :-(

Gość ajjj
ja w ciszy nie potrafię zasnąć... rok temu byłam u siostry na wakacjach... ona z kolei nie może zasnąć jak coś gra. a, że byłam u niej, to ja miałam problem. nie mogłam zasnąć, jakoś tak duszno mi się zrobiło, a na koniec się popłakałam :O dodam, że mam ponad 20 lat :/

Gość no widze ze nie jestem sama
tez sie bardzo boje. w nocy czasem wyobraze sobie cos tak strasznego ze sie cala trzese. :/

Gość ajjj
Ja też tak mamm ---> czego się boisz, że nie możesz zasnąć?

słuchajcie, ja za to mieszkam już sama- mama wyjechała z tatą... I też sie boję :O jak już przychodzi wieczór a jestem sama w domu, to szybko idę się wykąpać, zamykam drzwi wejściowe na 3 zamki :O i do łożka idę. Nie wyobrażam sobie siedzieć wieczorem w tej ciszy i np się uczyć :O

a najgorsze jest to, jak nie umiem zasnąć tylko mam dziwne myśli :O Uwielbiam dzień, hałas, ludzi, zamieszanie, słońce, ale nie cierpię tych cholernych samotnych wieczorów :O

Gość Ja też tak mamm
ajjj----------> Boję się ciszy, kiedy siedze przed kompem wieczorem to muszę mieć włączoną muzykę lub tv :-o Nieraz jak siedziałam sobie w pokoju, czytałam książkę a nagle usłyszałam jakiś szelest to od razu włączałam tv żeby czasami znowu czegoś nie usłyszeć, dlatego też boje się zasnąć w ciszy :-o

Gość ajjj
to ja może skopiuje moją wypowiedz z mojego topicu... nie umiem zasnąć bez radia albo tv włączonego. nienawidzę ciszy chyba boję się, że coś usłyszę jak nie mogę zasnąć zaczynam myśleć o zmarłych, np. o mojej babci albo koleżance która niedawno się powiesiła. jak się budzę w nocy pierwsza myśl to właśnie one. kiedyś sąsiadka mówiła, że babcia po śmierci ją odwiedziła. jak się boję, to muszę być całkiem pod kołdrą, nie może mi wystawać nawet kawałek nogi (bo przecież coś może mnie dotknąć ) nawet jeśli jestem spocona jak mops. jeśli ktoś śpi ze mną w pokoju czuję się bezpieczniej. z zasypianiem raczej nie mam problemów, bo padam jak mucha już o 23, ale oczywiście przy włączonym tv. najgorzej jak się w nocy obudzę i nie mogę zasnąć

Gość Mgotka
chyba kazdy ma jakies odchyly mniejsze badz wieksze. ja tez jak jst ciemno to mam wrazenie ze cos za mna stoi albo ze ktos jest w poblizuale mowie sobie wtedy ze to tylko moja chora wyobraznia i jakos mija. nauczylam sie z tym walczyc i Tobie tez sie uda,to walka samej ze soba ale mozlia do pokonania

Gość dgdgdgdg
ja nie moge zasnac kiedy jest calkiem ciemno. nie dlatego ze sie boje tylko dlatego ze jest czarno w oczach i nie ma zadnego swiatla...boje sie ze moze jestem niewidoma. tez tak ktos ma?

Gość ajjj
podnosze

Gość ja tez depilatorem jade
kazdy sie czasem boi

Gość ajjj
up up :)

ja także boję się ciemności. i ciężko mi zasnąć z wyłączonym telewizorem. boję się nawet podchodzić do drzwi żeby je zamknąć! a najgorsze jest przejście z kuchni do pokoju. przez ten ciemny przedpokój, brrr..