cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 dziewczyny i tak siedzę i myślę i boję się strasznie tego co będzie boję się że ja sobie nie dam rady ;/ przecież ile można to pamiętać? wiem że cały czas ale żeby nie codziennie nie płakać tak często przespać całą noc bez kretyńskich snów jak zabierają mi dziecko ... sorry znowu marudzę ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 chmurka musisz byc dzielna fajnie ze już jestes Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 labudka82 to nas całkowicie ostatnio zaniedbuje kochana chmurko to normalne ze tak masz.moja babcia miałą syna z zespołem downa i mam w domu jego zdjecia w trumience jak byl malutki miał miesiac, i przed porodem naogladalam sie ich potem przez tydzien snilo mi sie ze urodze chore dziecko.tak dziala nasza podswiadomosc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 jeju ja wiem kochanie ale tyle kobiet zabija dzieci albo traci i im ppozbieranie sie zajmuje mniej jak nam. ja sie powinnam do czubkow oddac... a co u ciebie? jutro ta rocznica tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 tak rocznica jutro.jedziemy na kolacje do restaraucji w starym wiatraku.ostatnio mialam dni plodne i zaszalelismy z mezem ciekawe co wyjdzie z tego:))) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 to suuuper zazdroszcze, ale zycze powodzenia całym serduchem jakie mi sie ostalo... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 mam nadzieje ze bede i ze bedzie to moja upragiona córcia.bo juz wiecej nie bede próbowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 czemu? probuj az dostaniesz co chcesz. koteczek a jak ja juz nigdy zednago nie pokocham na tyle zebym miala dzicko? i bede sama cale zycie nie bede nikkogo kochac ... ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 NIE MOW TAK. ja mowilam ze stara panna zostane i co... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 24, 2008 hmmm kochana nie wiem ale zobaczymy co los przyniesie. ide snic kochana zmeczona podroza jestem ;/ jutro pogadamy? w dzien bo wieczorekim nie smiem przeszkadzac... ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 wstałam żeby 1* koteczkowi naszemu złożyć życzenia z pkazji 3 rocznicy ślubu jeszcze więcej miłości dużo dzieci szczęścia pieniążków i czego sobie tylko zażyczycie :* 2*okrzyczec Labudkę .... !! my zwyczajnie tęsknimy... 3* i ruszam do lekarza bo grałam w siatkę i łokieć mi spuchł trzymajcie kciuki miłego dnia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 hej kochana chmurko i co z lokciem.dziekuje za zyczonka.zaraz jade na kolacje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 dopiero wróciłam bo nie mogli mnie przyjąć gdyż \'nie byłam z wypadku\' niby sytuacja opanowana, za 10 dni do kontroli ;/ to baw się dobrze kochana! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 ja pitole cały dzień szok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 nioo koszmarnie było, ale żyję :) powodzeniaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 hej juz jestem po kolacyjce... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 25, 2008 i jak...? opowidaja... j azazylam sie utwierdzic w przekonaniu ze swiat jest za maly dla facetow i kobiet oni musza zniknac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 byliśmy w restaracji w takim starym wiatraku.fakt drogo.ale klimat i jedzonko rewelacja.bylam zauroczona tym miejscem tak jak i moj maż Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 jejuuu dziewczyny wiem, że znów marudzę, ale dzień koszamrany chyba już dziś wszytko mi się przydażyło...! ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a co sie stało.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 kochanie ja już nie mogę dzień pełen pecha... wszytskiego zapomnieliśmy nic nam nie szło wszytscy oczywiście byli w kompletachh tylko ja sama, zgubiłam nawet buty... i nasluchalam sie ze glupia jestem ze chce miec dziecko ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 a gdzie ty byłas i kto ci tak nagadał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 nad morzem z przyjaciółmi dla niech ejst to nie pojęte, że nie chce mężą tylko dziecko... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 koteczek kiedys kochalam chyba mocno to jest jedyny facet do ktorego mam taka slabosc, zawsze o nim pamietam on o mnie poprostu niespelnione marzenie i dostalam od niego 'propozycje'... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 jaką??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 kretynska... chce zebym rzucila wszytko wyjechala do niego i byla szczesliwa...! czy jak on wraca nie moze przejsc cichutko zebym go nie slyszala? zawssze wszytsko rozbudza... mam do niego taka slabosc ze szok... a jutro podobno (wg. moich przyjaciol) zrobie najglupsza rzecz zycia... DZIECKO ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 ja wiem juz wszytko obmyslilam... obliczylam dni i jutro jest to mozliwe... on sie nigdy nie dowie a jak sie dowie to jest kawal mojego zycia zawsze pomoze nie zostawi ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 też pewno za wariatke mnie juz masz co? ale tak pragne!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KOTECZEK19833 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 chmurkoo to jak masz do niego slabość pragniesz tego to działaj.może to on jest kluczem do twopjego szczęścia.trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cchhmmuurraa 0 Napisano Czerwiec 26, 2008 kochanie jestes taka kochana ze szok! jeju to sie jutro stanie...!! jak ja sie boje!! ide zapalic bede ok21.20 jeszce kolacja i opowiem wszytko juz sie uspokoje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach