Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

biedrona32

Dieta grejfrutowa!!! Kto sie przyłącza???

Polecane posty

witaj no ja sie teraz zwaze dopiero w niedziele nie jutro.........w brzuchu mi burczy a to mleczko tak za mna lazi ale dam rade

a tak w ogole to cwiczycie cos czy jak? bo ja mimo tego ze \"ostra\" dieta to pol godziny hulahopem i 15 minut rowerek taki na niby w powietrzu, i kupilam jeszcze takie cos wyszczuplajacego krem czy cos z eveline ktory rozgrzewa i spala tluszcz, stosowalam go wczesniej to ubylo mi po dwa centymetry z ud i 2 z brzucha wiec nadzieja jest:P

a dzisiaj na wadze bylo 54,6:D ja wyznaje zasade im szybciej tym lepiej wiec nie obchodzi mnie ze moze byc jo jo jak bedzie to sie znowu odchudze co nie?

Dzieeeeń Dobry Dziewczyny!:) co do ćwiczeń to...hmm...nie za bardzo mam jak bo cale dnie spedzam na uczelni ale kiedy tylko moge to wybywam na godzinke-poltorej na rower:) A poza tym to ostatnio tez sie zaopatrzylam w jakis balsam wyszczuplajaco-ujedrniajacy:) Zobaczymy czy cos da:P A co do ptasiego mleczka to przez faustyne wczoraj sniło mi sie!!! :P :P :P to już zły objaw...hi hi hi :) Ale \"głodnemu chleb na mysli\" :P Pozdrawiam!:)

No to gratuluje blablalala:) a co do jojo to myslalam ze tylko ja tak uwazam:P jak bedzie jojo no to znowu w ruch pojda grejfruty,jabłka badz co innego i wrocimy "do normy" :P w koncu (odwolujac sie do Twojego linka zamieszczonego na topiku) musimy odrobić "swoje 10 lat" na diecie co by statystyki im sie nie zdeaktualizowały:P hihihi ...ale fajnie dziewczyny ze na Was trafilam:)

a o ptasim mleczku to moze nie rozmawiajmy jak to wyglada takie spaslaki i jeszcze o slodyczach:P (zartuje oczywiscie bez urazy) juz dzisiaj zjadlam pol; grejfruta ale nie szedl mi tak jak wczoraj i w ogole takie male pesteczki mial, ale zdrowy:) co do cwiczen to ja ogolnie mam duzo czasu wolnego bo chlopak w pracy a ja dopiero szkole skonczylam i jeszcze nie pracuje. a tak w ogole to ile macie lat?

witajcie mi idzie dobrze glodu nie czuje a dzis jade na zakupy ale mam nadzieje ze nakupie samych grejfrutow tylko......ja sie teraz jeszcze nie waze

Gość carmelinaaaaaaa
hej laseczki ile wcinacie greipfrutow na dzien?? ja od wczoraj jestem na tej diecie po przeczytaniu tego topiku i zjadlam wczoraj tylko 2 sztuki tgo owocka :) heh a dzsiaj ju jednego na siadanko. teraz mykam na silownie. pozdarwiam :)

hej carmelina no ja wczoraj zjadlam jednego a dzisiaj mam w planach dwa i jednego juz zjadlam

co wy tak caly dzien sie nie odzywacie?? ja dzisiaj oczywiscie nie wytrzymalam i zjadlam bulke taka pyszna ze masakra ale oprocz tego dwa grejfruty. na jutro kupilam 3 i 1,5 litra wody i mam zamiar przezyc tak caly dzien. a jak u was dietka?

blablalala, czy Ty ważysz 55kg? i .. jeśli tak.. to jaka waga by Ci odpowiadała ?

No hej!przepraszam dziewczyny ze sie nie odzywalam ale caly dzien bylam dzis na uczelni i padam z nóg:( Ja mam 21 wiosen ale czuje sie na wiele, wiele mniej:P hi hi hi Co do dietki to tak juz przywykłam do grejfrutów ze juz nie zauwazam specjalnej roznicy:) Oby tak dalej... Pozdrawiam:*

Gość bum bum bummm bziummm
a wy nic tylko te greipfruty jecie?? i co?? cwiczycie?? napiszcie co s?? o tuym coooo.. bo ciekawi mnie co i jak :D

Gość bum bum bummm bziummm
a wy nic tylko te greipfruty jecie?? i co?? cwiczycie?? napiszcie co s?? o tuym coooo.. bo ciekawi mnie co i jak :D

No hej bum bum bummm bziummm :) co do dietki to jemy tylko grejfrutki i pijemy wode i herbatki:) co do ilosci to jest ona dowolna bo grejfruty maja tak minimalna ilosc kalorii ze...az jesc sie chce:P ja jem tak srednio 2 dziennie:) DO tego cwiczonka(jesli masz czas) Ja osobiscie jezdze w wlnych chwilach na rowerku:) Pozdrawiam:)

no hejka dziewczyny, ja na przyklad jem na sniadanie kanapke tzn jedna kromke tego chleba wasa z pomidorem bez masla ale z sola:) no rano musze cos innego zjesc bo jakos tak mam:) wczoraj na tych dwoch grejfrutach to bylam glodna dlatego dzisiaj kupilam trzy. milego dnia

hej dziewczyny! nie wiem jak Wy ale ja przynajmniej na jakis czas porzucam grejfruty i zaczynam dietke 10dniowa(tyle ze u mnie bedzie trwala 15 dni:P ) a potem...zobaczymy:) moze wroce do grejfrutow...poki co nie moge juz na nie patrzec:P Pozdrawiam i zycze wytrwałości!:D

to ogolnie nas w konia zrobilas biedronko:( no ale coz jak wolisz. mi bardzo posmakowaly zjadam je jak glupia dzisiaj zjadlam 4:) chyba mozna tak duzo co nie? na jutro kupilam sobie 5 wiec zobacze. ja dotrwam do piatku bo w sobote mam zamiar na weekend pojechac z kochanym nad morze, wiec bez rybki sie nie obejdzie:P to coz odwiedzaj nas biedronko, dzieki tobie w ogole podjelam sie tej diety juz 1 kg zlecial dzieki Tobie:) trzymaj sie tam na tej 10 dniowej moze w poniedzialek dolacze:)

a co z faustyna? i carmelina? co tez juz odpadlyscie czekam na jakis odzew bo sama jak narazie to sama do siebie pisze:)

Pewnie ze bede zagladac na topik...nie ma to tamto:) Ciesze sie, ze widac u Ciebie blablalala jakies efekty...bo u mnie raczej marnie(choc nie wiem dokladnie bo jeszcze sie nie wazylam) Pewnie po zakonczeniu 10dniowej jeszcze wroce na pare dni do grejfrutowej ale na razie potrzebuje pewnej odmiany bo grejfruty juz mi sie po nocach snią:P :P

Gość carmelinaaaaaaa
No hej :0 wiecie co ja narazie jestem na diecie 1000kcal ale rozpatruje ta greipfrutowa tak przez 3 dni bym moze wytrzymala na neij... neiw iem mysle jeszcze :)

Gość carmelinaaaaaaa
hehhe czyzby topik juz padl??? ;>

no juz chyba padl. ja niestety bez wsparcia tez zakonczylam ta diete ale o 1 kg lzejsza:). a Tobie jak idzie carmelino?

Gość carmelinaaaaaaa
a mi to tak juz 1,5 kg zrzucialm :D musze sie pochwalic :D planuje sie oczyscic przez glodwke moze z 3 dniowa a potem ponownie dieta greipfrutowa :D

o to brawa dla Ciebie:) ja koncze z dietami na weekend bo wiadomo piwka sobie nie odmowie:P a od poniedzilaku to sie zobaczy. to powodzenia zycze. a tak w ogole to ile wazysz i masz wzrostu?