Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bardzo intrygujące

chcialam wam przedstawic fenomen mojej kolezanki

Polecane posty

Gość to bardzo intrygujące

to z dedykacja dla wszystkich, ktorzy uwazaja ze z powodu jakichs, prawdziwych lub nie, defektow fizycznych, nie znajda faceta/dziewyczny otoz, magda jest swietna dziewczyna. wesola, usmiechnieta. Ma naprawde wielkie powodzenie u facetów - aż zadziwiajace! I nic nie byloby w tym dziwego, gdyby nie fakt, że ma ok. 20-30kg nadwagi... No ok, pomyslicie, okragla, ale jak zadbana to ok. Ale ona wcale nie dba o siebie, chodzi w jakichs byle jakich i zniszczonych ciuchach, nie dba o urode, ma non stop brudne paznokcie na przyklad... nigdy w zyciu sie nie umalowala... nie jest opalona, raczej trupio blada, z buzi - taka przecietna. ALE JEST ZAJEBISTA BABKA KTORA ZNA SWOJA WARTOSC!!! dlatego faceci lgna do niej, i to naprawde nie byle jacy, prawziwe ciasteczka. wciaz jest aorowana, dostaje kwiaty... wsrod naszego grona znajomych jest wiele dziewczyn o pieknej figurze, bardzo ladnych i tez fajnych, lubianych, bardzo zadbanych, a mimo to nie mają takiego wzięcia. Nigdy w to nie wierzylam, ale magda udowadnia, że faceci naprawde nie lecą na wygląd, a przynajmniej nie wszyscy...

Gość słońce w deszczu
ale to wcale nie jest fenomen..chyba autorko jesteś zazdrosna o te ciasteczka...

Gość o ja pierdziu autorze drogi
no naprawde, ostatnio zerwala z jednym gosciem (moze wybierac...), teraz kreci z takim super przystojniakiem, a jeszcze 2 innych walczy o nia - kwiatki, podrywy itp a dziewczyna naprawde bardzo malo atrakcyjna. ale po prostu ma super charakter i chyba to sie tez liczy... bo dlaczego ja np. - figura ok, buzia ladna (to opinia wielu osob) jestem bardzo lubiana przez znajomych, ale jako kolezanka a nie kobieta? czy np. moje 2 inne przyjaciolki - sliczne, zadbane, a nie maja takiego wziecia.

Gość beuhehehehehehe
łątwa jest i tyle. kazdy ją mzoe miec jak da kwiaty i jeszcze gruba śniadanie do łózka zrobi:D

Gość daje dupy a to podstawa

hmm czy zazdroszcze - może po cichu tak, ale i tak nie chcialabym sie z nia zamienic. ale szalenie mnie to dziwi.

Gość a jakże
a ja myślę, że to prowokacja :O sorki, ale jeżeli ktoś jest brudny to może tylko odrażać!

hmm to ja jestem autorka tematu tylko nick mi sie zmienil bo pisalam gdzie indziej. wlasnie o to chodzi, ze nie jest latwa - wiekszosc facetow zostaje odrzuconych na wstepie, nie jest latwo ja zdobyc, dlatego udaje sie najlepszym...

Gość słońce w deszczu
fajnie ja tam tez jestem duża dziewczyna a mam wziecie..

Gość a ja jej przeciwieństwo
tutaj nie chodzi o urodę lub jej brak, znam jej przeciwieństwo, też magda i też brzydka z tym, że chuda jak pająk i wielkaaa, męskie rysy twarzy ale daje dupska i siebie akceptuje w pełni i wydaje jej się, ze jest piękna -- oto cały fenomen powodzenia u facetów. może być laska najślicznijesza na świecie,ale niepewna siebie i marudząca i nie wygra z kaszalotem.

Gość _Wredniak_
Może świetnie robi lodzika i stąd taka jaj popularność? :P

no nie chodzi o robienie lodzika :P podrywaja ja faceci ktorzy jej w ogole nie znaja przeciez.

ostatnio jej kupilam na prezent zestaw do manicure'u - frencha, chyba zrozumiala aluzje i troche bardziej dba o te pazurki, ale to jest naprawde mala czesc jej niezadbanego wygladu... i naprawde nie moge tego zrozumiec. wiem, ze wiele ludzi sie chce z nia przyjaznic no i ok, bo jest super babka. ale zeby facetow to krecilo to juz nie czaje

Gość _Wredniak_
Ale wiesz, jak dziewczyna robi dobrze lodzika (i jest chętna), to fama o niej dotrze do wielu chłopaków. No i stąd ich tyle na nią "leci"... ;)

Gość ble bleleble
jasne brudne paznokcie i wielkie wziecie u facetow:P nie wierze

Gość _Wredniak_
Jak ma nadwagę, to pewnie i duże "balony". I to przesłania facetom widok na inne jej niedociągnięcia... ;)

Gość paola-la
a ja znow sie powtorze-bo faceci to tchorze! i biora to co maj podane na tacy nie lubia zabiegac o kobiete,bo boja sie odrzucenia nie znioslaby ich tego meska duma,ale ta sama duma znosi ,ze bzykaja(albo co gorsza prowadzaja sie) z jakims paszkwilem,jeszcze brudne paznokcie?a moze i cipki nie myje za czesto???

Gość paola-la
jak to przez nas??

popaprańcy, jaki durny topic...fenomen koleżanki- chce być gruba to jest i po co z tego robić nie wiadomo co...rety

Gość paola-la
nie odwracajcie kota ogonem! to Wy jestescie tchorzliwi,bo tak wam wygodnie i wolicie si zadowolic byle czym,niz troszke sie postarac,aby moc pozniej sie poszczycic fajna laska

jak to mowi moj znajomy "ozenilem sie z nia bo wiedzialem ze taka nigdy mnie nie zdradzi, bo nikt na nia nie poleci - kiepska w lozku nie za ladna - kto by taka chcial! " a on ja zdradza na prawo i lewo

Gość żona powinna być pracowita
i nieatrakcyjna. Piękna powinna być kochanka, piękno jest ulotne.