Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to bardzo intrygujące

chcialam wam przedstawic fenomen mojej kolezanki

Polecane posty

Gość paola-la
no wlasnie-bycie zona tchorza to porazka-to czesty argument facetow-to takie cos na wlasnosc-posprzata oporzadzi,da-jak nie dala kochanka...ale tylko pewni swojej wartosci faceci(a takich ze swieca szukac!)maja zone dlatego,ze jest dla nich najpikniejsza,najwspanialsza,etc.i nie boja sie ,ze ja straca

Gość paola-la
kochanki tymbardziej nie mozesz miec na wlasnosc...

ale to tez wina kobiet ze tak sie daja zeby je chlop zdradzal a ta bedzie siedziala i nic nie robila kopa w dupe takiemu i juz

Gość paola-la
na to nie ma rady-na chlopskie zdrady to instynkt

Gość a ja myślę________
że ten temat to pic-na-wode-fotomontaż :classic_cool:

Gość olabogaaaa
Też mi nowość. Znam wiele takich przypadków. Widocznie są jeszcze na świecie faceci, którzy nie patrzą na sam wygląd... A jeśli chodzi o przykład to podam taki: mój zajefajny kumpel, zajebiście przystojny i inteligentny (studiuje dwa kierunki) nie zwraca w ogóle uwagi na laseczki, które do niego świrują. Zakochał się w dziewczynie, która wcale ładna nie jest. Nadwagi może nie ma, ale z twarzy... No szału nie robi mówiąc brzydko. W czym sekret? Laska jest w chuj wporządku. I na to właśnie mój kolega zwrócił uwagę ;]

Gość paola-la
jasne jarek-puste definicje bez potwierdzajacych argumentow-kazdy to potrafi wykaz sie czyms wiecej,poprzyj swoja teze-a sory zapomnialam,jestes facetem,nie wymagajmy wiec zbyt wiele....

przeciez to wstyd chodzic z takim kopciuchem po miescie niezdbane to to i take grube beznadziejne

Z tym, że jest niezadbana (jak wspomniała autorka) masz akurat rację... Ale, że jest gruba nie znaczy, że jest gorsza i że jest jakimś paszczurem... :O

Gość PROSTE rozwiązania
brudne paznokcie brzmią tak samo ohydnie jak tipsy :O FUUUUJ który facet na to leci?!

Gość paola-la
no to moze Ty jeden z tysiaca bys sie wstydzil1 a reszta bylaby dumna,ze wogole maja jakakolwiek laske i ze maja w co pchac....

Gość paola-la
wiekszosc faceto nie rozroznia tipsow od naturalnych paznokci:0

Gość paola-la
moze ekstra to nie zawsze,ale znaczy ,ze dba, tak takale brud za paznokciami-toz to poprostu brakl higieny!!faceci to w takim razie muchy-leca do brudu...:classic_cool:

Gość PROSTE rozwiązania
taaaa tipsy = dbanie :O już w to wierzę nie zapomnę laski, która miała piękne paznokcie a jak się bliżej popatrzyło to od drugiej strony widać było naturalny paznokieć koloru brudnożółtego :Oohyda

Gość PROSTE rozwiązania
łeeee... no ale ty Jac jesteś z tych co to laski na kasę biorą na jedną noc to tobie się to ma prawo podobać :O testy hiv robisz co 3 miesiące?

Gość paola-la
pelno jest masohistow na tym pojebanym swiecie! a tymczasem taki zgrabny tyleczrk sie marnuje...bo wszyscy wola pchac w tluste obwisle cipy

Gość paola-la
to lepiej,zeby te obzolkniete paznokcie na wierzchu nosila???:P przynajmniej cos robila w tym kierunku,aby ladnie wygladac

Gość a ja obstawię
fuj zżółknięte zaniedbane paznokcie obklejać tipsami?!?!?!?! TFUUUUUUUUUUUUU rzeczywiście obrzydlistwo, prawdziwie piękne są naturalne i zadbane paznokcie, one świadczą o higienie kobiety i mężczyzny! Przecież zdrowe paznokcie, włosy, skóra świadczą o tym, że ktoś wie co to dbanie o swoje ciało i dostarczanie mu odpowiednich witamin, minerałów itd.

ja testow na hiva nie musze robic wazne ze kurewki polskie sa czyste :D