Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anioleczekj

jak długo facet potrafi wytrzymac bez seksu???

Polecane posty

Gość anioleczekj

czy to normalne że facetowi się chce raz czy góra 2 w miesięcu albo wcale???

Gość m....
kwestia temperamentu

Gość anioleczekj
właśnie a mój nie bardzo chce:/:/:/ a ja mam olbrzymi temperament mogłabym całe dnie się seksić ale mój nie bardzo:/ teraz po głowie mi chodzi pomysł żeby go zdradzić, tak bardzo mi się chce seksu!!!! jak ja nie zaczynam gry wstępnej to zdarzy mu się może cudem raz w miesiącu że mu się seksu zachce:/

współczuje... a moze on ma kogoś i to on Cie zdrawdza, wiec seksu wiecej nie potrzebuje, moze ma jakies problemy w pracy? rozmawiałas z nim o tym?

Gość BBBUUUUUUUUUUUUUUU
nie zawsze tak jest ze facet chce rzadko to zdradza nam . ajestesmy kolo 40 stki juz sie nie chce za czesto czasami 2 tygodnie mamy przerwy ale bywa ze codziennie-wiecie stresy i problemy swoje robia

moj chce zawsze :D ale byl czas ze wytrzymal rok bez bo po porodie bylam tak wyrozrywana i obolala i lekarz spierdolil sprawe z szyciem ze rok trzeba bylo czekac az sie choc troche wygoi, ale wytrzymal choc wiem ze mu bardzo siekso bylo... i wiem ze pomimo ze mu bardzo czesto bcaigalam i piescilam to jeszcze raczka szla w ruch i rok wytrzymal

Gość nqiiijq
jak facet kocha to poczeka a nie zawsze trzeba wlozyc malego no nie? jest francuz

dokladnie, jak kocha to da rade i poczeka , jak zdradzi tonie byl ciebie wart i tyle

Gość anioleczekj
jesteśmy obydwoje studentami i mieszkamy razem w kawalerce. jak kocha to poczeka --->to prawda ja czekam wciąż, jesteśmy prawie 6 lat a dopiero 1 miałam prawdziwy orgazm!!! i ciągle się pocieszam że może jeszcze się tego nauczę, ze bede miala orgazmy, niechce go zostawiac bo seks jest do bani , no i dlatego ze go bardzoz kocham

wiesz nauczysz sie, bo kobieta nie ma jak facet, musi sie nauczyc dochodzic i potem nauczyc faceta... inaczej to nie dziala wiec powiedz mu co i jak...

Gość Venom
Dlugo , kwestia samokontroli .

Gość 22 lata P