Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasylek

prosba o pomoc

Polecane posty

Gość wasylek

Witam ! Chciałbym sobie zrobić tatuaż na ręce wykonany ma być linią ciągła , ma być to napis . Problem polega na tym że nie mogę znaleźć jakiś fajnych wzorów lub tekstów ... Za pomoc z góry dzięki. Smile

Gość Jamaica00
No cos ty kolego, ja sie chcialam wydziarac jak juz w liceum bylam ale zbytnio nie wiedzialam co i sobie odpuscilam. Bez sensu robic tatuaz jak nie wiesz co chcesz, przynajmniej ja mam takie podejscie, bo robie to na cale zycie, wiec tym bardziej nigdy by mi nie przyszlo do glowy zeby rysowac na ciele gotowy wzor z katalogu, kiedy ktos moze miec to samo:> Dlatego natchnienie mnie naszlo jak mialam 19 lat z pierwszym tatuazem, jestem skorpionem i to takim rasowym naprawde, ciezko ze mna zyc:) i przywiazana jestem do swojego znaku, ale nie chcialam rysowac skorpiona wiec poszlam przetlumaczyc samo slowo na japonski i wytatuowalam na plecach, zalowac nie bede bo moj znak sie tez nie zmieni do konca mych dni:> Na druga dziarke mi przyszlo natchnienie jak mialam 21 lat, kompletnie jestem zwariowana na punkcie kultury wschodu i wszystkich innych orientalnych pierdolek, to poszlam przetlumaczyc na jezyk hindi slowo "energia" bo mnie dobrze opisuje i wydziaralam sobie na brzuszku. Pomysl o sobie i o tym co sie okresla, opisuje i napewno cos ci przyjdzie do glowy. Nie rob nic pochopnie bo za 2 lata zmienisz poglady cokolwiek i stwiedzisz ze brzydki jednak ten rysunek na twojej rece. Przynajmniej ja bym nie chciala miec sladow od usuwania. No niewiem ja jestem sentymentalna i duza wage przywiazuje do znakow, facet to facet, wiec decyzja zalezy od ciebie:) Pozdro