Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

saint-gobain

Pomocy! ... która ładniejsza?

Polecane posty

Gość mi sie bardziej pierwsza
podoba:)

no druga tez bardzo ladna,tylko ma zbyt ozdobiona gore jak dla mnie:) mi sie podoba ta pierwsza na modelce jak suknia jest kremowa

swoja droga ta 2sukienka poszla tylko za 200zl?? no to super

Obie kosztują w salonie niecałe 3000 zł (200zł to początek licytacji i nie została sprzedana - tak jest napisane) Pierwsza suknia na żywo wygląda jakby była z jedwabiu, a druga zdobyła miano sukni roku na jakiś targach za oryginalność. Muszę podjąć szybko decyzję bo nie zdążą mi jej sprowadzić z zagranicy. Obie leżą na mnie idealnie, tylko mają różny charakter. Zgłupiałam już i nie wiem która lepsza.

heh nie doczytalam ze nie zostala sprzedana :D nie no obie sa ladne a ktora bardziej Ci sie podoba?

Obie są piękne. Ta pierwsza jest bardzo elegancka wygląda dokładnie tak jak na modelce, a ta druga jest taka charakterystyczna i no nie wiem jak to wyrazić ...inna. Na zdjęciu nie widać jej walorów za bardzo.

a tak w ogole to jaki nosisz rozmiar ubran?? bo ja np raczej tej pierwszej bym nie wybrala gdybym byla pulchna w tej pierwszej widze kobiete szczuplutka

Jestem szczupła i niska. Mam 158 wzrostu i noszę rozmiar 34 (akurat sukni, bo inne ubrania 36) Blond włosy, ogólnie filigranowa budowa ciała.

mi sie obie podobaja,no ale jednak jedynke bym wybrala chociaz.... ta ta druga nie jest oklepana:) a co ktos z rodziny widzial jak wygladasz w nich?cos doradzali? ogolnie z tymi sukniami to ciezki wybor,heh

Ogólnie to miałam problem z kolorem bo moja rodzinka widzi mnie w bieli a panie w salonie tylko w ecru. Ja kiedyś chciałam suknię coś z cappucino, ale później jak zaczęłam szukać to się pogubiłam w postanowieniach. Dzisiaj akurat taka się trafiła, jest przeplatana kolorem cappucino, niebanalna, ma takie złote nitki i pięknie leży gorset. Natomiast ta pierwsza jest taka lekka i taka jak z jedwabiu, dotego ten kolor kremowy. Też pięknie się układa góra sukni i wyglądam tak elegancko. Moja rodzinka obstawia 2 choć szlochają że nie biała, ale w białej mi naprawdę nie do twarzy. Kurde chyba pójdę w dresie do ślubu bo jak szybko nie podejmę decyzji to mi żadnej nie sprowadzą.

zdecydowanie pierwsza :) poza tym jeśli jesteś taka drobna (34-36) to w tej drugiej sukni możesz niezbyt korzystnie sie prezentować, moim zdaniem. Jest rozbudowana, wydaje mi się że aż za bardzo ozdobna...

czyli pierwsza wiekszosci sie bardziej podoba:)

Gość illlenaa
obie beznadziejne:(

illlenaa powiem ci że te sukienki w internecie wcale mi się nie podobały, a i w salonie nie zwóciłam na nie uwagi, ale w tych które mi się podobały wyglądałam fatalnie.

Gość pierwsza sukienka

saint prezpraszam ze ci sie wrzynam w temat ale mam tylko male pytanko.. moze orientujecie sie czy idzie zastapic suknie z halka na kole np. grubsza halko z wieksza iloscia warstw ale bez kola??

Oczywiście że można zastąpić, ale suknia inaczej się wtedy ułoży. Musisz przymierzyć jak będzie wyglądać. Moim osobistym zdaniem halka na pojedynczym kole jest najwygodniejsza, bo materiał nie plącze się między nogami w tańcu. Na dwóch kołach jest już za sztywna i mało wygodna. Ogólnie do każdej sukni dobiera się odpowiedni rodzaj halki żeby suknię wyeksponować. Suknie o dużej ilości materiału na halce z kołem nabierają lekkości. Przymierz i przekonasz się w której lepiej się czujesz.

moja siostra chciała za wszelką cenę zrezygnować z koła. krawcowa powiedziała jej, że aby osiągnąć podobny efekt musi uszyć halkę z kilkunastu warstw materiału. w końcu siostra wzięła koło, bo stwierdziła, że w środku lata (połowa lipca) biegać w takim ciężkim pancerzu nie jest zbyt wygodnie.

a mi się bardziej druga podoba:) na którą się zdecydowałaś? 🌻

Gość My idziemy na wesele czy TY
Obraczki okierstre meza tez mamy ci wybrać...??;/

Ja miałam Galaxy .... i każdemu polecę bo to fantastyczna suknia, lekka, pieknie się układa, jest wygodna w tańcu , robi kolosalne wrazenie ----> zdjecia nie oddają jej piekna w całości.