Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrześniowa narzeczona

zamówiłam sukienkę

Polecane posty

Zamówiłam dziś sukienkę :) Co o niej sądzicie?:) To ta pierwsza na stronie. Chciałam elegancką i skromną do ślubu kościelnego bez wesela http://www.slubnasuknia.pl/monCheri/herms.html

Gość Mgotka
ardzo ladna elegacka i skroma:) przepraszam ze pytam macie slu ez wesela /ja myslalam o tymsamym tylko jakis oiad dla ajlizszych tez tak roicie czy calkowicie ic slu i do domku?

Gość griszka
też mi się podoba

Gość ładna jest twoja
ja kupiłam mniej skromną i teraz żałuje bo zmienił mi sie gust sukienek slubnych i podobaja mi sie teraz wlasnie takie jak twoja.

Cieszę, się, że się Wam podoba :) Tylko zastanawiam się, czy w ogóle kupować do niej welon. Chcę spiąć włosy w skromny kok i dać jakieś ozdoby i nie wiem, czy welon będzie jeszcze potrzebny, a jeśli tak, to jaki? Może doradzicie? Co do wesela - robimy obiad dla najbliższej rodziny. Nie mieliśmy aż tyle pieniędzy, żeby zrobić ładne wesele, a byle jakiego, tzw. w remizie, nie chcemy. Za to co mamy wolimy pojechać w egzotyczną podróż poślubną.

wiesz, my robimy w remizie..i nie wydaje mi się żeby to było bylejakie wesele..to że wesele jest w lokalu nie znaczy że jest lepsze..

Zależy, co kto lubi. Ja nie przepadam za weselami, wolę zrobić elegancki obiad w dobrej restauracji niż potańcówkę gdziekolwiek.

fakt, nie każdy musi lubiec wesela..ale to nie powód do tego żebys obrażała innych..mój obiad w tej bylejakiej remizie też może byc kulturalny..i na pewno nie gorszy niż w lokalu..

Ale czy ja kogoś obrażam? Oczywiście, że Twoja impreza może być lepsza. Ja byłam kiedyś na weselu w garażu i świetnie się bawiłam, nie neguję żadnych przyjęć. Po prostu ja sobie wymarzyłam eleganckie przyjęcie, a ponieważ mnie na nie nie stać, to zrobię "miniaturkę" w restauracji, a nie co innego. Każdy ma inne wyobrażenia na temat ślubu i wielu innych rzeczy. I nie krytukuję Twojego wyboru, tylko piszę jak ja konkretnie bym chciała mieć.

a z tym weselem w remizie to była przenośnia :)

Gość pegi-felek
Baaaaardzo ładna! Powiedz mi ile ona kosztuje? Bo bardzo mi się spodobała

Bardzo ładna!!! A ja brałam ślub (tylko cywilny) w kremowym garniturze:-) Gdybym jednak szukała sukni, taką na pewno wzięłabym pod uwagę:-)

Sukienka kosztowała 2600 zł, w Warszawie. Nie mogłam sobie pozwolić na droższą... Mam nadzieję, że uda mi się ją potem sprzedać :)

Sukienka bardzo ładna. Niestety nie na moją figurę. Aż dziwne, że znalazła się taka, która większości się podoba.

Gość bardzo piękna
ta suknia taka ze smakiem wrześniowa-----> mam pytanie do Ciebie:-) nie wiesz prztpadkiem gdzie można uzyskać adresy salonów sprzedających te suknie?

Gość niezapominajka27
wrześniowa narzoczono, mam pytanie do Ciebie... Napisałas że nie robisz wesela, ja też chce tego samego tylko nie wiem który ślub (konkordatowy, cywilny) wybrac, jak to organizujesz ze robisz kościelny bez wesela. A sukienka śliczna, bardzo trafny wybór...

Gość a ja mam takie pytanie
którego wrzesnia masz slub i za ile bys ja chciala sprzedac ? :)

bardzo piękna - niestety nie, bo ja weszłam do jakiegoś salonu po drodze z pracy i ją przymierzyłam, nie wiedziałam co to za firma ani model, dopiero po zakupie pani mi napisała na kartce. niezapominajka27 - my robimy kościelny z eleganckim obiadem dla najbliższej rodziny, w restauracji. A czy wybrać ślub kościelny czy cywilny to nie wiem, to zależy tylko od Was. Ale cywilny to takie 5 minut, podpis i po wszystkim... choć przecież też może być piękny i romantyczny. a ja mam takie pytanie - ślub mam 6 września, trudno mi powiedzieć, za ile ją sprzedam, bo jej jeszcze nie mam :) Zależy też od zniszczenia, choć myślę, że będzie żadne, bo założę ją tylko na kilka godzin do ślubu i na obiad.

nie moge jej sprawdzic, gdy klikam na link to chyba otwiera mi sie strona glowna, bo widze duzo sukienek

Moja jest pierwsza na tej właśnie stronie z dużą liczbą sukienek:) Model Linsti

Gość bardzo ładna

Gość hdefygf
ładna:)