Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skołowana ja

Czy ja mam dziś randkę czy nie?

Polecane posty

Gość
dzwon on czeka jest nie smialy i trudno mu zrobic pierwszy krok osmiel go zobaczysz zaraz bedziesz sie szykowac robic sie na bustwo! na wieczor na randke! dzwon!

Gość cholercia jasna
no dzwońże wreszcie!:D

Gość
denerujemy sie tu wszyscy dzwon! nie chcesz miłości być kochana?

Gość N_M
nooo np. nasze rozmowy na GG wygladaly tak: on: "nie wiem co robic jutro wieczorem..." ja: "ja tez nie wiem co robic jutro wieczorem" on: "aha" ja: "no to mozesz film jakis obejrzec" on: "no ale tak ogladam te filmy sam i nudno jest tak" ja: "aha" on: "to ja juz nie wiem co robic jutro bedzie nudny wieczor" ja: "no ja tez sie bede nudzic" i tak mozna wieki gadac, w efekcie ja za kazdym razem proponowalam spotkanie :P nic wprost chlopak nie powiedzial :P

tak! i odpowedzcie mi na pytanie :( czy wypada/ warto zagadac do obcego faceta takim txtem: cześć, zaintrygowałeś mnie, może się poznamy bliżej? prosto z mostu od razu ze wpadl w oko wam?

N_M masakra z takim chlopakiem. ja jednak wole facetow ktorzy biora sprawy w swoje rece, a nie niesmialych. ;) ale za to tacy pozostaja fair w stosunku do ciebie a ci pewniacy to wiadomo..

Gość gagatekoo1
chyba dzwoni bo taka cisza :) trzymam kciuki

Gość gagatekoo1
uwierz dłuuuugo :)

z niesmialym facetem, obgadujac 1 randke? to chyba pare minut i nie bedzie chlopak wiedzial co powiedziec :)

Gość
moze sie udalo zagadali się. czy wypada/ warto zagadac do obcego faceta takim txtem: cześć, zaintrygowałeś mnie, może się poznamy bliżej? tak można.

Gość gagatekoo1
te chłopy ...

no tak. niby tak. dodam ze takie sytuacje raczej w pubach. a nie wyjdzie to nachalnie i wlasnie w sposob jaki faceci teoretycznie nie lubia tzn dziewczyna zdobywa? ;) ehhh bo czesto tak jest ze moja przyjaciolka pierwsza podrywac faceta itd i ten zawsze sie w niej zakochuje. a ja tu czekam i czekam, sama 1 kroku nie zrobie i lipa. :P

Gość
dokladnie cos za dlugo bo jak nie smialy to wyleny raczej nie bedzie oj kolezanko chyba sie nie wystraszylas?

Gość skołowana ja
nie :( jest mi przykro :( Przed tym telefonem sprawdziłam skrzynkę email Jednak ta kula si,ę nie myliła "Nie jestem zainteresowany spotkaniem" No co za uparta cholera z Niego, nie wiem co mam robić, taka mi przykrośc robi :( Dobrze że nie zadzwoniłam, lepiej takie coś dostać na emaila

Gość skołowana ja
ale czemu, cholera, czemu ta franca jest taka uparta? Przecież mi nic nie brakuje, Jemu nic nie brakuje, On jest samotny, ja jestem sama, do cholery, skąd taka upartość w tym wszystkim? no przeciez to co ja mam zrobić?

co zrobić? Nic, dostałaś wyraźną odprawę, trzeba sie z tym pogodzić i żyć dalej.

Gość a moze...
a moze po prostu mu sie nie podobasz?

Gość gagatekoo1
pisałas ze masz dzieko nie wszyscy to akceptuja ...

lol ziomalka - ja tak napisałam na GG mojemu facetowi "zaintrygowałeś mnie" potem gatka szmatka i sprowokowałam go żeby mnie zaprosił :) A teraz jesteśmy parą. Okazało się że tak mu się podobałam, że wstydził się mnie zaprosić, bo był pewny, że odmówię. Och... faceci... ;);) Autorko źle zrobiłaś ;/ Pewnie nie potraktował ciebie poważnie, dlatego odmówił... Następnym razem jak go zobaczysz nie uciekaj przed nim ;) Może jak będziecie sam na sam, zażartuj z siebie, powiedz coś "szkoda że się nie zgodziłeś, mogło być fajnie" (+słodkie i kuszące spojrzenie)... A może nie jest po prostu zainteresowany :(

Gość ja mam tez teraz podobnie
taka dziewczyna pisze mi na moje konto takie typu nasza klasa sympatia tak mozan porownac i jakies pytania quizy zabawa zeby jej odpowiedzial i wysla ale ja nie smialy i nie wiem co robic i nie daje odpowiedzi ostatnie wyslala 20 maja w sumie to chce nawet bardzo ale.... wlasnie to ale.....

Gość skołowana ja
podobam Mu się, to wiem, zauważyłam to. To nie chodzi o to. To chyba jest Jego nieśmiałość Słuchajcie, jeśli dam temu tak całkiem przelecieć mi przez palce to coś stracimy. Nie dziś, nie jutro, ni emogę być nachalna, ale ja czuję że nie mogę tak całkowicie odpuścić. Jestem bardziej uparta od Niego, no bo na rzecz miłości działam :) Co tu poradzić mam?

Gość a moze...
ale w sumie dobre... facet juz dawno chcial ciebie splawic jakimis formalnymi tekstami a ty wyslalas do niego w miedzyczasie mnostwo maili i napisalas nawet, ze masz zalatwiona opiekunke do dziecka. booooze

Gość skołowana ja
no to poradz mi, co Ona ma zrobić, żebyś się ośmielił?

Gość a moze...
ODPUSC! nie widzisz ze mu sie nie podobasz? nikt nie jest tak niesmialy, zeby mowic "nie" gdy jest wprost zapraszany