Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość darankaa..

czy lubicie mężczyzn którzy czytają książki???

Polecane posty

Gość fdghgtc
tak, lubię. Chyba kazda by chciala madrego faceta a nie jakiegos tumana.

Bardzo lubię kiedy mój facet czyta.. Szczególnie książki historyczne, bo potem mogę sie wiele ciekawego od niego dowiedzieć..w ogóle uwielbiam słuchać jego głosu, a kiedy mówi coś interesującego..

Gość mascha
tytuł topicu mówi wiele o autorce wydawało mi się, że w XXI wieku to niemożliwe, ale nawet ludzie po studiach okazuja się bęcwałami, nie sugeruję, że autorka takowe ukończyła, temat sugeruje, że nie tragedia, no po prostu

Gość nocna zgaga
jak facet nie czyta ksiązek to jest do niczego, nie ma z takim o czym porozmawiać.

\"To co wy lubicie żeby facet robił? siłka? \" pytanie kontrolne - w czym ta \"siłka\" koliduje z czytaniem książek? a Pratchett (to do jednej wypowiedzi powyżej :P ) bywa nieco nudny, wtórny i na siłe śmieszny :P Ja bym tam raczej polecił Strugackich, Bułyczowa, Rudazowa, Łukanienke, Diwowa, Łukina, Diaczenków :P :D

A ja mam kumpla , który czyta,.. bardzo duzo czyta i nie uważam , żeby mu to przeszkadzało w byciu prawdziwym facetem, co to ma do rzeczy w ogóle? Jest rozrywkowym facetem i wcale nie nosi okularów a półki w jego mieszkaniu uginają się od ilości książek.Kiedyś myślałam , że ściemnia , że to wszystko przeczytał ze zrozumieniem, ale on potrafił mi opowiedzieć o czym jest każda z nich.A czyta dobre ksiązki, sama dzięki niemu przeczytałam świetną ksiązkę" Zielona mila " Stephen King. :)

o Chryste! chyba jednak juz nic nie zmieni mojego negatywnego nastawienia do kobiet po tym co tu przeczytalem ;/. Bo jak czyta ksiazki to od razu nudny, a nie jest czasem tak ze ksiazki pobudzaja wyobraznie, czesto podsuwaja roznego rodzaju ciekawe pomysly, itp itd? Ludzie trzymajcie bo zabije jak psa!

wielbiciel, nie każda kobieta uważa czytanie książek za zboczenie :D:D:D

teraz w modzie nie są łatwe do zdmuchnięcia świeczki, tylko latarki LED :D

tylko o zapałkach :D Ale latarki mają dłuższy czas świecenia :P A chyba to ważne, skoro poszukiwania mogą trwać baaardzo długo :D:D:D

Nie rozumiem dlaczegokobieta co czyta i to duzo.. i do tego lubi żeby facet czytał to taki ewenement:O Kyyrene, obejrzałam nowa Narnię i zabieram sie jeszcze raz za książke:D:D:D

ja jeszcze nie obejrzałam (wiadomo, że z potomkiem będę oglądać, a ostatnio cos czasu nie mamy na rozrywki:() Za to wreszcie wzięłam sie za "Patrole" :) Fakt, świetne :)

ilość nie zawsze przekłada sie na jakość :P Natomiast podczas szukania długość powinna się przełożyć na efektywność. A poza tym akurat w momencie, kiedy kolejna świeczka się wypali i będziesz szukać następnej, może obok Ciebie przejść akurat kobieta, której nie dziwi to, że są ludzie, którzy czytają. I co wtedy? dobrze Ci radzę, zainwestuj w latarkę :P

Nefry : nie schrzanili? To dobrze :) Pójdę, pójdę :) Tylko ten czas :(

To znaczy mnie sie podobał, zabawa jest przednia.. jak to z Jonesami bywa:D a numer z wężem przyprawił mnie o straszliwy atak smiechu... kino wyło z radości:D:D Warto:D

Po mleko byłem:P Ale spojrz na to od tej strony, ze latarka jest na baterie, i od czasu do czasu tez trzeba je wymienic, tak wiem, ze led-y zuzywaja bardzo malo energii, ale zawsze istnieje jakies tam prawdopodobienstwo, ze baterie wyczerpia sie akurat gdy obok bedzie przechodzic milosniczka facetow ktorzy czytaja...I co Ty na to? :P :P

dwie latarki?:D poręczniejsze toto niż swieczki, które mogą sie połamać :P