Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolina M.

Ocencie mojego meza - PROSZE............

Polecane posty

Karolina>>nie chce sie na kafe wypowiadać...

\"w przeciwienstwie do mnie - ja taka pielgrzymkowo-oazowa, lubie te klimaty....\" a zaraz po tym: \"Zaczynam myslec o poznaniu innego faceta, tylko czy warto? Moze moj maz jest jednak wart, by walczyc o ten zwiazek, tylko ja juz nie dostrzegam jego plusow..........\" Na osobę wierzącą i praktykującą (bo mam prawo tak wnioskować\" to dziwny dylemat :O

Gość Powiem tobie ...
że juz sam fakt, że my mamy oceniać twojego męża na podstawie tego co napisałaś źle o tobie świadczy, bardzo źle ... Jesteś po prostu niedojrzała emocjonalnie i nie tylko ... współczuję mu takiej zony. A tak na marginesie, może on z tobą też się nudzi i ty tylko tak myślisz, że ciebie kocha, a w rzeczywistości ta milość to już nie to ... Małżeństwo - związek to również KOMPROMIS i powinnaś o tym wiedzieć, a miłość to uczucie, ktore trzeba pielęgnowac jak kwiat bo inaczej zwiędnie Jeszcze jedno o związek musza dbać dwie osoby , nie jedna ... powodzenia, przemyśl sobie to co napisałem

Gość Nie raz niestety
jest tak, że dopiero coś docenimy, kiedy to stracimy :(

jak już wdasz w romans, to nam opisz, uwielbiam romanse praktykijących katolików:) (sama jestem agnostykiem i nie jestem antyklerykałem, bo lubię egzotykę;) i mam dużo wierzących znajopmych, ale jestem zalicyzowana do szpiku kości) moja romansująca z zonatym koleżanka chodziła z nim razem do Kkościoła (do dominikanów, czyli niby dla wykształciuchów, jakaś swiadomość chyba zakładana) i ciągle klepali modlitwy - może za jego żonę?. Odruch wymiotny opisz nam, jakbys to sobie zracjonalizowała, żeby się wszystko zgadzało i dalej było tak cudnie-oazowo (no bo mąż nie jest aż taki wierzący, taki niedzielny katolik)

Gość a ja powiem...
no dobra, pomijając tutaj kwestie moralne (oazowiczka która mysli o zdradzie) zanim zaczniesz szukać romansu, poszukaj po prostu znajomych z którymi łączą Cie wspólne pasje. Z tego co piszesz wynika, że jestes osoba towarzyska, aktywna, otwartą. to czemu ze znajomymi nie uprzyjemniasz sobie zycia? Jak on chce siedzieć w domu, niech siedzi. Ty rób to co lubisz.

hm,moje zdanie jest takie ze po slubie nikt sie az tak bardzo nie zmieni,chyba ty po prostu tego nie dostrzegałas:-( w moim zwiazku ostatnio tez nie jest rewelacyjnie rzadko sie widujemy a do tego przewaznie kłócimy i co mam zrobic ...odejsc i zabrac mu dziecko?? coraz czesciej o tym myśle i to mnie przeraza

Gość faceci się zmieniają
no coż mam podobny problem jak Karolna M. jestem w związku od 3 lat i zastanawiam czy tak ma wzglądać szczęśliwe kochające się małżeństwo. Jak byliśmy w nażeczeństwie chodziliśmy razem na imprezy, wypady w góry, nad jeziora, nad morze. A teraz po ślubie mój mąż najlepiej by mnie zamknął w klatce i w ogóle nigdzie nie wypuszczał , nie zakazuje mi wychodzenia z domu, nie oto chodzi, ale jemu nigdzie nie chce się ruszać, a mnie rozlicza, że np; za długo byłam na zakupach. Ja zawsze byłam duszą towarzystwa, przynajmniej raz w tygodniu chodziłam do klubu się pobawić. Męża zapoznałam na dyskotece. Zdziwicie się jak to możliwe, że on teraz nigdzie nie chce ruszyć się z domu. Ja też się temu dziwię jak to możliwe, ale taka jest gorzka prawda. Po prostu faceci się zmieniają po ślubie i tyle, a ja nudzę się w moim małżeństwie. Ale kocham mojego wybranka. Nie wiem co mam zrobić, żeby zmienić obecną sytuację.

nie zmieniają się. przed slubem nie był zazdrosny a teraz jest? BYc moze dajesz powody że taki się zrobił.. jesli chodzi o towarzystwo, mozna miec zastoj ale nikt nagle nie zamknie sie w 4 scianach jesli twoj mąż cię nudzi i masz wybranka to rozwiedz się poprostu, zwyczajnie ---- tylko uwazaj żeby wybranek się też nie zmienił, może poczyń więcej obserwacji :-D