Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wróżka-KORNELIA

Co w przyszłości? Pomogę...

Polecane posty

hehe zobaczymy,ale z tym szowinista ta zupelnie niezgodnie z prawda...ale jak wiadomo wrozby moga sie troche mylic...dzieki Wrozko.Pzdr

Gość Elwira 1975
Ja 20-05-1975 on 10-06-1976 jaki to związek ?? proszę odpowiedz

Gość sandrra
dzien dobry,chcialabym prosic o odp[owiedz na moje pytanie:czy w niedalekiej przyszlosci bede w ciazy i czy kiedykolwiek doczekamy sie z mezem wlasnego domu? anita 27 10 1976-dziekuje

Gość Wróżka-KORNELIA
kto tam ? :D wisienka ? Renata Oj renatko ja widze że lubisz przesądy i wrózby :D Nie licz tylko na wróżby , musisz pomóc także szczęściu i losowi ... Nieraz pod wpływem przesądu mozna źle wybrac partnera :) Wszystko trzeba brac z dystansem :) Ale Renatko nic złego ci nie napisze :D W sprawach sercowych ocieplenie :) namiętność :) wiesz kto to może byc ? W sprawach zawodowych - poprawa sytuacji finansowej -być może znajdziesz sezonową prace w te wakacje :)

Gość Wróżka-KORNELIA
Wiecie co Wam powiem ?

Gość czy ja moge tez poprosic
?

Gość Wróżka-KORNELIA
Moja tesciowa była w ciąży.miał urodzic sie Paweł - mój mąż. Moja tesciowa pochodzi ze wsi , niedaleko mieszkała taka starsza babcia -znachorka , nie wróżyła tak za pieniądze ani nikomu z ręki... Kiedys podeszła do mojej tesciowej i powiedziała że urodzi dziecko ale bedzie bardzo chore , umierajace ...

gosia 04.11.75 kiedy sie przeprowadze i czy moze za granice? dziekuje z gory sorki ale wklejam tu 5 raz poja prosbe bo wydaje mi sie ze zostaje pominieta jacie krece napisalas ze teraz jestem w kolejce napisz prosze

odpisz prosze bo musze juz wyjsc z domu a tak dlugo czekam

Gość myszapysza
prosze o wrozbe :)

Gość wisienka_82
Kornelia:) jestem w szoku:) jestem osoba bardzo wierząca, ale w Boga:) pierwszy raz chcialam sie zabawic, choc nie wierze raczej we wrozby, ale podalas dwie rzeczy, obie sie zgadzaja, jesli chodzi o partnera, to moj maz:) byl maly kryzys, a teraz jest bardzo duze ocieplenie, jest super, caly czas bylo ok, ale teraz wyjatkowo, jakbysmy na nowo sie zakochiwali, a jesli chodzi o sytuacje finansowa, wczoraj dostalam w pracy bardzo duza podwyzke:) wiec wszystko sie sprawdzilo...heheheh choc robilam to tylko dla zabawy, pozdrawiam

Gość Wróżka-KORNELIA
Moja tesciowa brała to wszystko nie poważnie , ale nie dawała jej ta myśl spokoju .. urodziła syna... i w wieku 1,5 roku wykryto u niego bardzo poważna wade serca ;( jeździli od lekarza do lekarza , od szpitala do szpitala . wiecie 26 lat temu nie było tak jek teraz ze służba zdrowia ... ale ta babcia powiedziała że ma szukac lekarki która mieszka niedaleko , juz nie pracuje w zawodzie ale to własnie ona ich pokieruje która mu pomoże i chłopak będzie żył ...

Gość Wróżka-KORNELIA
i szukali .... nie siedzieli w domu tylko szukali... i żyje ! pomogła im ta lekarka która wskazała babcia :) dzieki niej mam dobrego męża ... więc we wróżbach ZAWSZE cos jest PRAWDY

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosia :

huraaaa

Gość No tak jak mowilam
Moze to zrzadzenie losu, moze tak mialo byc, moze czysty przypadek. Ale najwazniejsze jest to, ze czlowiek dzialal i sie nie poddal, bo lekarka sama by do nich nie przyszla.

21.09.1987 - Kasia co z mieszkaniem? (to najwazniejsze) z zyciem uczuciowym i praca? dziekuje :)

Prosze juz po raz trzeci... Katarzyna 20.03.1983 moj partner Pawel 28.04.1982 Czy bedziemy malzenstwem i czy bedziemy miec dzieci?

Gość Wróżka-KORNELIA
Gosiu nie wydaje mi sie żeby wyjazd za Granice był w twojej sytuacji dobrym pomysłem , jestes osoba silną ale również lubisz "porządzić"... hmmm...przeprowadzka... tak , ale nie bedziesz zdecydowana ...wkrótce...

Gość Wróżka-KORNELIA
Z ta przeprowadzka to bedziesz sie wahała . z jednej strony bedziesz chciała a z drugiej cos bedzie ci mówiło "nie tedy Droga" ...

Gość Wróżka-KORNELIA
Jeśli nie zrobisz nic pod wpływem impulsu , będzie dobrze... narazie nie uciekaj na HURRA za granice ...

hm...ale sie zdecyduje mam rozumiec?

proszę jeszcze ja, jak znajdziesz chwilke :) czy wyjade z tym obecnym gdzies na wakacje?

Gość annaaaaaaaaaa
bardzo sie wzruszyłam ta historia pozdrawiam

Ola 11.12.1982 Michał 15.07.1983 jak nam się będzie układać, czy mamy szanse na własny kąt?

Gość Wróżka-KORNELIA
kochane poświęcę Wam jeszcze 20 minut bo tez obiad sam mi sie nie ugotuje :) Jeśli bedziecie chciały napisac do mnie tak prywatnie to podam później mojego maila ok ? Może napiszecie mi czy cos się jednak sprawdziło :) na lepsze myslę ...

Gość wrozko..
kto bedzie nast do wrozby?

Gość myszapysza
prosze i prosze prosze ladnie :) czy nadchodzace wakacje beda udane? czy zajde w tym roku w ciaze? 18.09.1981 oliwia