Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kordula

znowu sie upilam

Polecane posty

==> jak zwykle zmieniacie temat Ale czasem dobrze pozamulać przy piciu... To oczyszcza. Nie zawsze trzeba się upijać na wesoło, czasem nie ma człowiek ochoty się śmiać...

Gość tez pijaca
jak dobrze wiedziec, ze nie jedna osoba ma takie problemy, tak male w porownaniu do innych ale zarazem tak wielkie

Gość faaaaaaaacet
idz i kup sobie tyle piwa zeby byc pijana, ja poczekam, i tak zyje dla nikogo, dla niczego i bez sensu, idee padly wszystkie lacznie z Bogiem, wsztystko tragedia...

Gość faaaaaaaacet
wszystko sie wali, doslownie, i nie mam sil wogole sie z tym zmagac, przegralem zycie takie jakie powinno byc i nawet nie przewidzialem mozliwosci ze moze byc tak zle, nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość Niewiedzacaaaaaaaa
tez tak macie, ze jak sie samemu za duzo nachlacie, to czujecie sie jeszcze bardziej samotnym na swiecie? bo ja tak mam, czasem nawet zaczynam ryczec i bierze mnie straszliwy dol

Ja wiem, że nie powinnam... Ja wiem, że ludzie mają znacznie większe problemy... Ale czy to znaczy, że mam się mimo wszystko cieszyć, jak mnie coś boli?? Niektórzy myślą, że jak jestem w miarę zdrowa (czyli nie umierająca, bo całkiem zdrowa to ja też nie jestem...), że jak mam za co żyć (chociaż też nie wiem, jak teraz będzie), że mam jakąś tam rodzinę (znacyz rodzice, siostry, ciotki, wujki itd) to powinnam się cieszyć i dziękować za to, co mam. A ja dziękuję, ale co mam zrobić, jeśli mi to nie wystarcza?? Co mam zrobić, jeśli ja potrzebuję miłości?? Możecie powiedzieć, że to nawine, że jestem idiotką, która za wszelką cenę chce złapać męża i dla której jest to życiowym celem. I wiecie co?? Tu nie chodzi o złapanie nikogo, ale tak, najważniejsze, co chcę w życiu, to szczęśliwa rodzina, mąż, dzieci, ja i pozostali bliscy. Niby tak niewiele, a okazuje się, że za dużo...

Facet a ja mimo tego wszystkiego, co się na świecie dzieje wciąż jednak wierzę, że Bóg jest...

Gość ja też piję
idę zaraz do slkepu, po pare browarów, to już jest niepokojące :/ zaraz będę oglądać na dwójce kabaret i popijać piwko :) aż mi wstyd :P mam dopiero 22 lata, ale to już niepokojące co?

Gość faaaaaaaacet
jaki kabaret kurwa jaki kabaret ? ja mam tez i co

Gość tez pijaca
to nic zlego, ze pragniemy w zyciu milosci, przyjazni jakiejs bliskosci, ale kiedy napawa mnie zlosc ze mi tego brak mysle sobie zaraz, ze inni maja o wiele wieksze problemy, ale przeciez sa tez osoby, ktore maja wszystko-milosc, rodzine, kariere, spelnienie niestety zycie jest niesprawiedliwe, ja mam tylko nadzieje, ze cos w mojej przyszlosci sie zmieni, tylko to trzyma mnie przy zyciu: nadzieja

Gość tez pijaca
o i piwo sie konczy, a do sklepu sie nie chce isc

Gość ja też piję
desiree83 wiem o co Ci chodzi, czuję dokladnie to samo, ja niby mam narzeczonego,ale jak on nalega na ślub w te wakacje,albo koniecznie w tym roku , to ja zaczynam zastanawiac się czy to TEN, a potem myslę,że jak już zaczęłam się zastanawiać to chyba nie jest ten jedyny, bo wtedy wiedziałabym na bank :(

Gość pewnie że tak...
najłatwiej nabrać sie samemu a potem wmawiać całemu światu że to przez zło na nim panujące...ojj żałosne ludki, życie trzeba brać w łapy bo nikt za was tego nie zrobi :/

Gość ja też piję
no na TVP2 będzie zaraz kabaret, a ja do sklepu idę, wracam i dołączam się do Was :D

Gość alojza
ja pije z uciechy bo moj maz nie idzie dzis do pracy, zamienil sie z kolega. a to oznacza ze dzis w nocy bedzie SEX SEX SEX.

Ja już nie wiem, co pisać mam... Staram się brać życie, ale ono mi ciągle ucieka...

Gość pewnie że tak...
Ale za Ciebie nikt tego nie zrobi-a życie masz tylko jedno :) Pomyśl o tym,, że czas ucieka...

Gość Niewiedzacaaaaaaaa
ja tez jestem otwarta na zycie, ale chyba mam zlego farta, chyba zycie mnie nie lubi, bo odwraca sie ode mnie za kazdym razem, czuje sie bezradna choc nie daje tego po sobie poznac

Gość faaaaaaaacet
BOGA NIE MA, zycie jest jeno w naszym rekach, a chuj z BOgiem i papiezem tym szmaciarzem !!! wypijmy vodeczke, bo juz nie chleej tego piwo bo do kibla co 20 minut kurwa

Gość ja też piję
desiree i reszta :D poczekajcie za mną, bo ide po te piwa :)

Gość faaaaaaaacet
precz z zyciem szmaciarza !!!

Wiecie co?? Jestem taka sama, jak wszyscy... Pisałam wyżej, że jak ktoś widzi to co mam, to mówi, że powinnam się cieszyć i nie narzekać. A jak ktoś na coś narzeka, a powie, że ma rodzinę/narzeczonego/faceta to ja wtedy myślę, że co ona zamula, przecież ma wszystko. Kurwa, jestem pusta...

Gość faaaaaaaacet
mowil papiez o rzeczach ktore nie istniaja nie ma zadnej milsoci blizneigo nie ma tego nie ma nawet BOGA :((((

Gość tez pijaca
bez przesady nie pisz takich glupot facet, jak ci cos nie wychodzi, jak bylo by ci zajebiscie to co kchalbys Boga, wielbilbys go? nie tedy droga, ja pomimo swoich klopotow wierze w Boga