Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nastiaXS

ja i mój byly, dobrze zrobiłam?

Polecane posty

Gość nastiaXS

zacznę od początku Ja i mój były chłopak poznaliśmy sie na początku zeszłych wakacji, od razu postanowiliśmy być ze sobą. W wakacje widywaliśmy sie niemal codziennie, lecz w październiku zaczął studia, kontakt był coraz rzadszy widywaliśmy sie raz na tydzień czasem raz na 2 tygodnie. Dotrwaliśmy tak do studniówki jakiś miesiąc po niej zerwaliśmy po tym jak trafiłam do szpitala a on nawet nie raczył zapytać jak sie czuje. Pomimo tego ze skończyliśmy ze osoba czasami rozmawialiśmy na gg. Umówiliśmy sie ze pokaże mi miasto w którym chce studiować uczelnie akademiki itp itd podczas tej wizyty dopierał sie do mnie. Kategorycznie zadałam aby mnie pościł lecz nie skutkowało dopiero gdy uderzyłam go w twarz opanował sie ja wtedy powiedziałam ze jest draniem itp itd wybiegłam z pokoju pisze dzwoni a ja nie odbieram tłomaczy ze myślał ze będzie jak dawniej gdy będę studiować tam gdzie on itp itd Dobrze robie unikając go i chyba wybiorę inne miasto inna uczelnie jak myslicie??

No ok, ale jakie masz BMI?

Gość a ja powiem...
dobrze robisz facetowi zachciało sie szybkiego seksu to sie spotkał z Toba

Gość dobrze

mądra z ciebie dziewczyna:) a ze studiów w tym mieście nie musisz rezygnować, jeśli ci na tym zależy, to nie ma rezygnować z marzeń ze względu na tego padalca :)

Gość nastiaXS
to bardzo boli, że facet którego kochałam zachowuje się w ten sposób. W głębi duszy nadal go chyba kocham może lepiej odpowiedzieć na jego telefony wytłumaczyć mu ze 2 razy do tej samej rzeki sie nie wchodzi itp itd?? i nie unikać go pokazać mu swoją wyższość nad nim?? co robić??

mądra ale mista chyba dla niego nie musisz zmieniac...? unikaj go nie rozmawiaj ale nie zmieniaj swoich planow dla czubka!

po takiej akcji to ja bym sie nie odzywała... nie przedłużaj agonii, nie warto... jak spotkasz go na ulicy to uprzejme \"cześć\" ale nie szukaj kontaktu :(

Gość a ja powiem...
proponuje jednak nie rozmawiac z nim, olac go. nie masz mu co wyjasniac bo i tak tego nie zrozumie.

Gość nastiaXS
Problem jest taki ze w tym mieście to odpowiada mi tylko uczelnia na której on studiuje. Poniosło go może tez z mojej wini pozwoliłam się pocałować na powitanie. Jestem cała podenerwowana całym zajściem nigdy sie tak nie zachowywał

wiesz jak czasem widuje sie z moim facetem to całujemy się w policzek :) ale bez żadnych podtekstów. ja myśle, ze nie warto zmieniać dla niego planów, zobaczysz ze jak skończysz studia to nie bedzie miało dla ciebie już żadnego znaczenia :)

Gość nastiaXS
On może ten buziak w policzek inaczej zinterpretował . Boje sie, ze jak znajdziemy sie w jednym mieście w jednej uczelni na tym samym wydzielę to nie da mi spokoju będzie walczył o mnie a ja tego nie chce, niestety bede zmuszona na kontakt z nim. Gdybym wiedziała ze tak to sie potoczy to nigdy bym tam nie pojechala

Gość nastiaXS
Dodam ze oboje jesteśmy sami nie mamy nowych partnerów od czasu rozstania

Gość to tylko ja mala jezynka
Uczelnia to zwykle moloch, możecie się ani razu przez te 5 lat nie spotkać. Faceci przychodzą i odchodzą, a wykształcenie zostaje - nie odbieraj tel., studiuj. :)

własnie, żeby spotkać sie z kimś spoza grupy trzeba łapać tel i sie umawiać. :) Tylko akademik wybierz inny:)