Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamillll8

co o tym mysleć

Polecane posty

Gość kamillll8

Poznalem wspaniała dziewczyne w ktorej sie zakochałem.Probem w tym ze mam kogoś.Powiedziałem tej dziewczynie,że jutro zamierzam sie rozstać z moją obecną.Bo jestem pewien że kocham ją i nie chce krzywdzić tamtej.A ona mi powiedziała żebym narazie nei zrywał tylko był przez jakis czas z dwiema!!!:OŻe niby może okazac się że ją idealizuje że znamy sie krotko i powinienem sprawdzić czy rzeczywiscie chce zakonczyc tamten zwiazek że nei jestem jej obojetny a ona nie chce zebym żałował i cierpiał bo "ma troche wad"że dziś może mi się wydawac że nei kocham tamtej ale "nieraz sami gubimy się w swoich uczuciach"wiec mam lepiej narazie być zobiema żeby się zorientować

Jeżeli dziewczyna mówi co coś takiego, może to tylko znaczyć, że jest średnio tobą zainteresowana, nie zależy jej i daje wam mało szans na zwiazek. Nie chce czuc się winna, że zrywasz dla niej z aktualną dziewczyną. Żadna kobieta nie chce być "tą trzecią".

Gość ooooooooooooooo
Wg. mnie to nie powinieneś być z żadną, bo to co ci proponuje ta druga jest chore i raczej nic do ciebie nie czuje a skoro rozważasz zerwanie z tą pirwszą to znaczy że jej nie kochasz, więc znajdź sobie trzecią i nie krzywdź ani tych dziewczyn ani siebie

Gość dobrze gada polać jej
:D:D posłuchaj tej dziewczyny :D:D jak sama chce a ta wada to pewnie że lubi być druga a może mieć drugiego :D

Gość kamillll8
to znaczy ona jest zainteresowa tego jestem pewien.i nie chce być tą trzecią,ale obawia się że to ja mogę ją jak to ujeła idelizować...i potem cierpieć wiec tylko narazie..proponuje żebym poznał ją blizej ale nie przekreslał tego zwiazku tak szybko..Twierdzi że jak ją pozam lepiej i stwierdze że chce z nią być mam zerwać.Ale ona powiedziała że sama jest pewna że nie jestem jej obojęny

Gość kamillll8
ale ona mi nie proponuje trojkąta!!!!ona tylko przestrzega mnie żebym pochopnie nie przekreslał tak szybko czegos co budowałem 5 lat..Twierdzi że mnie kocha i dlatego nei chce żebym potem cierpiał

Gość xoxoxoxox
Kur*a a pomyślałeś o tej pierwszej? Lepiej abyś zerwał z tą pierwszą, niż żeby dowiedziała się, że działasz na dwa fronty. :o Teraz się zdecyduj.

Gość kamillll8
Ale to ona mnie mozna powiedzieć "uwiodła"wciąż wyznaje mi swoją milość..mówi że nigdy nie czuła czegoś takiego..ale jednoczesnie boj się że mi przeidzie...bo dzielą nas duże roznice

Gość hehhahahaaa
ona cie nei kocha:OOOO

Gość skoro dałeś się uwieść
to nie kochasz tej pierwszej, PROSTE!!!! zOSTAW DZIEWCZYNĘ I NIE OKŁAMUJ JEJ!!!!

Gość kamillll8
nie no ona twierdzi że boi sie że to mnie się odwidzi,że poznam ją bliżej i stwierdze że to nei to że jednak kocham tamta i już nie bedę miał powrotu