Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Na spełnienie moich wróżb muszę jeszcze troszkę poczekać ale Imie_deczszu to naj naj najlepsza wróżka :D

Gość wiesia1654
wiesia, 27.02.1962 czy rozwiodę się z moim mężem? jak tak to kiedy? mąż mirek- 6.03.1960

Gość psotka_25
Alicja 01.12.1982r. Czy poiwinnam zmienić w najbliższym czasie pracę? I zdecydować się na wyjazd do innego miasta za ukochanym mężczyzną?

Gość Klementyna11
WROZKO ODPOWIEDZ: Czy w najblizszym czasie poznam jakiegos fajnego faceta ? A moze jest mi pisana samotnosc ???

Gość Klementyna11
moja data 09. 04.1982 aha jeszcze jedno pytanie czy były sie do mnie odezwie czy moze zapomniał juz calkiem o mnie ??

Gość viktorianka
Imie_deszczu dziękuję za odpowiedź.Proszę powiedz mi jeszcze,czy wyjdę za mąż za tego mężczyznę i czy będę miała drugie dziecko?

Gość viktorianka
Zapomniałam napisać 22.08.1977

Witam Kochani! jak zwykle zaczynam wrozyc tym osobom, ktorym nie zdazylam ostatnio. tak wiec cierpliwosci i milego dnia!:)

Gość Smochiesss
ja 02.08.86 on 05.11.84 Droga wróżko, on zapewnia, że mnie kocha... Płacze, wysyła kwiaty... A ja się ciągle boje, bo miałam złe przejścia z ex facetem... Czy ten chłopak mówi prawde i powinnam w niego inwestować?

donnna- droga Gosiu... owszem, zalozysz rodzine i to calkiem szybko, bo juz za rok:) w tej chwili obok Ciebie widze jakiegos blondyna w srednim wieku, ktoremu bardzo sie podobasz, jednak Ty prawdopodobnie traktujesz go jak kolege... powinnas jednak dac mu szanse, bo u jego boku czeka Cie wielkie uczucie:) jesli chodzi o prace... prawdopodobnie czeka Cie zmiana za rok. bedzie to praca dobrze platna, choc nie do konca zwiazana z Twoimi zainteresowaniami... pozdrawiam:)

elka9888- droga Elu... jestes w trudnej sytuacji, bo z jednej strony chcesz cos zmienic, chcesz sie poczuc naprawde szczesliwa, a z drugiej strony boisz sie zmian, boisz sie, ze to co moze przyjsc bedzie gorsze od tego, co jest... Twoj partner rzeczywiscie traktuje Cie bardziej jak kolezanke, niz swoja ukochana... to smutne, bo Ty sie bardzo starasz i naprawde Ci zalezy...z tego co widze, on chyba nie do konca jest przygotowany na taki zwiazek, jakiego Ty chcesz... obawia sie chyba takiej pelnej stabilizacji... powinnas szczerze z nim porozmawiac- czego od siebie nawzajem oczekujecie i jak ma wygladac Wasza przyszlosc... jesli on sie w najblizszym czasie nie zmieni albo chociaz nie zauwazysz w nim checi do jakichs zmian- bedziesz musiala zrezygnowac... nikogo nie mozna zmusic do kochania, a gdybys poszla taka droga- nigdy nie bylabys naprawde szczesliwa... tak wiec daj mu jeszcze troche czasu, przygladaj sie uwaznie. jesli nic sie nie zmieni... musisz pomyslec o rozpoczeciu nowego zycia z kims innym. jestes silna osoba, dlatego na pewno sobie poradzisz. pozdrawiam:)

Gość niewiemcorobic
Kamila 26.03.1988 -co mnie czeka w sprawie studiow? -co sie wydarzy w znajomosci z mezczyzna, ktory jest dla mnie w tej chwili wazny -co mnie czeka w zyciu osobistym, uczuciowym? dziekuje.

Gość zalamana57
03/12/1957 moja data --powiedz mi co mnie czeka

maaaaaaaaadzia- kochana, nic szczegolnego nie widze w najblizszym czasie... jedynie jakis krotki wyjazd do rodziny. pozdrawiam:)

przyszłość czy istnieje- moja droga, ta dziewczyna bardzo go kocha... ona wiele przeszla, co pewnie Cie zdziwi, ale naprawde zasluguje na szczescie z tym mezczyzna... w kartach widze przed nimi dluga przyszlosc...pozdrawiam

Gość Zu2ia
Ania 11.02.1988 czy moj najlepszy przyjaciel zostanie na studiach w Koszalinie? czy wyjedzie? i czy kiedykolwiek bedziemy razem? to pytanie mecze mnie juz dosc dlugo.. racjonalnie nie moge sobie na nie dopowiedziec, wiec moze wrozbami sproboje...

Gość czekając na cud
droga wróżko, proszę powiedz mi kiedy zajdę w ciążę? 18.03.1981 asia 🌻 pozdrawiam 🌻

biedronkaaaa- kochana, prawdziwa milosc poznasz prawdopodobnie pod koniec tego roku... a za maz wyjdziesz za 3 lata:) mezczyzna, o ktorem piszesz jest Toba zainteresowany, ale jest to raczej takie "powierzchowne" uczucie... pozdrawiam:)

Imie_deszczu bardzo dziękuję za wróżbę, ale jak to zrozumiec że dziewczyna wiele przeszła?? pod jakim względem, aha i czy ten chłopak tez ja kocha??? jakimi ją darzy uczuciami?? Oni beda ze sobą juz na zawsze? 12:31 Imie_deszczu przyszłość czy istnieje- moja droga, ta dziewczyna bardzo go kocha... ona wiele przeszla, co pewnie Cie zdziwi, ale naprawde zasluguje na szczescie z tym mezczyzna... w kartach widze przed nimi dluga przyszlosc...pozdrawiam

basik1130 - kochana, widze, ze stoisz na rozdrozu...ciezko jest Ci podjac decyzje, bo spedzilas z tym czlowiekiem juz troche lat, przezyliscie dobre i zle chwile... jednak jesli w Twoim zwiazku sie zle dzieje, powinniscie oboje dazyc do porozumienia... rozmawiaj z nim jak najwiecej, w koncu kiedys tak dobrze sie rozumieliscie... nie widze u Ciebie definitywnego konca zwiazku, prawdopodobnie wszystko sie naprawi w przeciagu pol roku...ale musicie ze soba rozmawiac! nic nie przychodzi latwo... jednak widze u Was duza sile, dlatego powinniscie w koncu dojsc do porozumienia:) w Twoim zyciu nie czeka Cie wiele zmian... prawdopodobnie wyjdziesz na krotko do rodziny. pozdrawiam:)

Gość Goskaaa.80
Goska 03.12.1980 pytanie: czy on mnie kocha (29.03.1979)? czy to ten jedyny? czy oswiadczy mi sie? czy mnie zdradza? co nas czeka w przyszlosci?

Strzelica- kochana, nie wyglada to najlepiej... ten mezczyzna, mimo ze deklaruje inaczej- nie ma powaznych zamiarow wobec Ciebie... powinnas jak najszybciej urwac kontakt, jesli Ci on nie odpowiada... nie bylabys z nimszczesliwa...cierpliwosci- tak jak wczesniej juz pewnie pisalam- znajdzie sie niedlugo ktos, komu bedziesz mogla oddac serce... pozdrawiam

Imie_deszczu bardzo dziękuję za wróżbę, ale jak to zrozumiec że dziewczyna wiele przeszła?? pod jakim względem, aha i czy ten chłopak tez ja kocha??? jakimi ją darzy uczuciami?? Oni beda ze sobą juz na zawsze? Aha i czy ten chłopak tez ja tak samo kocha jak ona jego, a będa mieli dziecko??? 12:31 Imie_deszczu przyszłość czy istnieje- moja droga, ta dziewczyna bardzo go kocha... ona wiele przeszla, co pewnie Cie zdziwi, ale naprawde zasluguje na szczescie z tym mezczyzna... w kartach widze przed nimi dluga przyszlosc...pozdrawiam

ivonne24- kochana, z dzieciaczkiem bedzie wszystko dobrze:) prawdopodobnie urodzisz slicznego chlopczyka:) pozdrawiam:)

salvita- kochana, w najblizszym czasie nie widze wiekszych zmian...ale juz pod koniec wakacji zapowiada sie jakies spore wydarzenie w Twoim zyciu... bedzie to dla Ciebie spore zaskoczenie, ale bardzo na plus:) pozdrawiam:)

czarno biala- moja droga...rzeczywiscie widze, ze masz naprawde trudna sytuacje finansowa... powinnas pomyslec o jakiejs pozyczce od rodziny, bo bedzie Ci bardzo ciezko... ewentualnie zglos sie do Pomocy Spolecznej, jesli Twoje zarobki sa bardzo niskie... pamietaj, ze zawsze jest wyjscie z kazdej sytuacji! pomysl o jakiejs pracy dorywczej... nie musi to byc cos ambitnego... w najblizszym czasie znajdzie sie ktos, kto bedzie Ci chcial bezinteresowanie pomoc. nie odrzucaj tej pomocy... pozdrawiam

jaka z nas para- moja droga...w Waszym zwiazku nie powinno sie wydarzyc nic szczegolnego... pasujecie do siebie charakterologicznie i prawdopodobnie czeka Was dluga przyszlosc razem:) pozdrawiam:)

Gość ***Marzenia***
Hmm dlaczego zostałam pominięta? :(