Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Anka weteranka- kochana, rzeczywiscie widze w Tobie sporo leku... bedzie Cie to sporo kosztowalo, zby go przelamac, jednak uda Ci sie:) za dwa lata bedziesz juz dobrym kierowca:) pozdrawiam:)

Gość NaLeczka
17.01.1984 bardzo mnie ciekawi,czy powinnam zostac tam gdzie jestem(w tej pracy ktora mam),czy szukac czegos gdzies indziej-w innym miescie.Moze wrocic do swojego rodzinnego miejsca?

Gość asiora222
Joanna, ur. 13.07.2008. Czy w przyszłości w pracy czeka mnie poważny awans?

Gość NaLeczka
imie-kinga :)

ja tezzzzzzzzz chce- za dwa lata bedziesz miec juz pierwsze dzieciatko:) prawdopodobnie bedzie to chlopiec:) pozdrawiam:)

Gość asiora222
sorki, data ur. to 13.07.1980 :)

Gość do kymco
kiedy wyjde za mąz, 14.2.84

Coolturka- kochana, o pracy dowiesz sie przez znajoma... bedzie to praca zwiazana z odzieza... pozdrawiam:)

olkkkkkka- podczas wakacji nie wydarzy sie nic szczegolnego... troche wyjazdow, troche pracy... jesli masz corke, uwazaj na nia... pozdrawiam:)

potrew- kochana, nie powinno byc zadnych trudnosci...rozwod dostaniesz prawdopodobnie do polowy przyszlego roku. pozdrawiam:)

znowu ja proszę- Kasiu, uda Ci sie zdac za drugim razem, tylko staraj sie az tak tym nie stresowac... pozdrawiam:)

znowu ja proszę- moja droga, on sie o tym nie dowie, choc bedzie cos podejrzewal... ciezko Ci bedzie z tym brzemieniem...pozdrawiam

Agnieszkaaaa- Twoj chlopak ma dosc swobodny sposob bycia, ale nigdy Cie nie zdradzil i nie zamierza... bardzo Cie kocha:) pozdrawiam:)

madzia23---- - wyjdziesz za maz za 3 lata...prawdopodobnie Twoj przyszly maz bedzie cudzoziemcem... dzieci bedziecie miec dwojke:) pozdrawiam:)

Gość Piersze promienie lata
30.06.2008] 19:58 Pierwsze promienie lata Witaj Imię deszczu Z moim Słońcem znamy się juz pare dobrych lat. Pewne sprawy nas troche poróżniły. Pogniewał sie na mnie, co starałam się jakoś naprawić. Jednak ta sprawa nas trochę wyciszyła. Uniesienie sie honorem ? Czy po burzy emocjonalnej wyjdzie dla nas Słońce ? Jak widzisz przyszłość naszej znajomości ? Teresa 26.05.63

Smochiesss- kochana, zawsze warto czekac na prawdziwa milosc... z tamtym bedziesz miec troche problemow, ale go kochasz i wszystko powinno sie w koncu ulozyc... sluchaj swojego serca... pozdrawiam

Piotr 1976 - do nowego domu wprowadzicie sie prawdopodobnie za 2 lata... nowego mieszkania nie widze... pozdrawiam:)

DADADAAA- klocicie sie bo oboje macie dosc silne osobowosci... jednak nie powinnas sie martwic, Twoj partner Cie kocha, choc czasami robi Ci na zlosc... powinniscie wiecej czasu spedzac ze soba, wiecej rozmawiac... pozdrawiam:)

raz dwa trzy- kochana, owszem- bedziecie... jednak nie bedzie to trwalo dlugo... roznicie sie swiatopogladem... pozdrawiam

Gość wolfheart
czym jest prawda ?

Gość wolfheart
czym jest prawda ?

liftinka- zdasz za pierwszym razem:) a Twoj chlopak to naprawde dobry czlowiek...zalezy mu na Tobie bardzo:) pozdrawiam:)

no kurde- ehh...kochana, wyglada na to, ze tego mezczyzne sporo jeszcze wiaze z przeszloscia... powinnas sobie z nim dac spokoj, bo bedziesz przez niego cierpiec... pozdrawiam

Pierwsze promienie lata- kochana, on mi wyglada na osobe dosc dumną i sporo Cie bedzie kosztowac zycie z nim:) jednak kochacie sie i wszystko uda Wam sie pokonac... wkrotce dowiesz sie jakiejs bardzo pozytywnej rzeczy na jego temat... on Cie bardzo kocha, mimo, ze czasami naprawde nie umiecie sie porozumiec...pozdrawiam:)