Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość jasmi
Małgorzata ur 10.06.1986 Czy bede juz na stałe z obecnym partnerem?

psotka_25- 1. powinnas poszukac czegos nowego, tym bardziej, ze niedaleko Ciebie ktos poszukuje pracownika takiego jak Ty:) 2. bedziecie ze soba, ale nie bedzie to dlugotrwala znajomosc... 3. zmienisz adres zamieszkania, ale prawdopodobnie na poczatku przyszlego roku 4. nie widze wiekszych zmian... prawdopodobnie czeka Cie jakies spotkanie poa latach:) pozdrawiam

Gość Piersze promienie lata
Strzał w 10 ... jest dumny jak ten baran ostatni, i szlag mnie trafia jak mam po raz kolejny przepraszać, że zyję. Ale kocham go całym sercem.

basik1130- kochana, staraj sie, ale tylko jesli widzisz, ze on robi to samo...jesli nadal bedzie postepowal tak, jak przedtem, powinnas pomyslec o rozstaniu...pozdrawiam

Gość to znowu jaaaaa
kochana Imie deszczu dziekuje ci z calego serca za Twoj czas i wrozby:)pozdrawiam i zycze wszystkiego najlepszego!!!

LaPasion- kochana, bedzie z tym sporo trudnosci... jednak szansa jest zawsze:) nie takie cuda medycyna widziala!:) pozdrawiam:)

Gość to znowu jaaaaa
powiedz mi tylko- po czym poznam tego wlasciwego???:)

Gość no to ja tez poprosze...

Enigmaaaaaaaaaaaaaaa- okres stagnacji powinien sie skonczyc wraz z wyjazdem, na ktory niedlugo wyjedziecie:) pozdrawiam:)

Gość wolfheart
jesteście jak woda i czas wiecie co jest przykre ? , nie zwracacie uwagę na ludzi mój boże a ja Wam ratuję dupę... paradoks....nie to raczej jest przykre , bardzo

Tulipanka2007- kochana...nie widze przyszlosci dla tego zwiazku:/ chlopak prawdopodobnie jest wobec Ciebie nieuczciwy...jednak przede wszystkim powinnas doprowadzic do spotkania...musicie koniecznie ze soba powaznie porozmawiac...pozdrawiam

zdołowana na maksa- tak, skontaktuje sie z Toba...ale musisz powaznie pomyslec nas tym, czego w zwiazku oczekujesz...mozliwe, ze macie inne oczekiwania...pozdrawiam

Gość Stachu
czy czeka mnie w życiu jeszcze coś dobrego?? Stanisław 2.10.1956

Gość wolfheart
czy warto jest się anagazowac w diagnostyke ...? po co ? cholera ! jestem ludziem tak samo jak ty jak ja , istnieje ...naprawdę ...ja byc , ja mieć

Gość wolfheart
imie deszcu , moze ja Ci postwię diagnoze , co Ty na TO ? ;)

aaa natalia- kochana, poznasz niedlugo kogos, kto Ci sie poczatkowo nie spodoba...ale swoim postepowaniem bardzo szybko Cie ujmie...:) wszystko powinno sie wyjasnic w ciagu 2 miesiecy:) pozdrawiam:)

Gość wolfheart
no a ja ?

tyka- kochana, owszem, macie spore szanse na szczesliwy zwiazek:) daj mu szanse...ma naprawde szczere zamiary i bardzo mu sie podobasz:) pozdrawiam:)

Gość wolfheart
ponawiam pytanie !

wiola198888888888- kochana, bedziecie razem szczesliwi...ale to nie bedzie Twoj ostatni zwiazek. pozdrawiam:)

Gość wolfheart
jak możesz , nie masz wyżytów sumienia - jestem medykiem

elka9888- kochana, przykro mi:( ale cierpliwosci...i Tobie los przygotowal niespodzianke... pod koniec tego roku wydarzy sie dla Ciebie cos naprawde milego... wtedy bedziesz miec znow szanse na szczescie:) pozdrawiam:)

chylunia- kochana, tak- on Cie nadal kocha...jednak ma jakies problemy...prawdopodobnie w pracy...i to mu odbiera chec na wszystko, caly czas o tym mysli...badz cierpliwa i delikatna... do tego potrzeba czasu i wytrwalosci...porozmawiaj z nim spokojnie. wyjedzcie gdzies. w ciagu pol roku wszystko powinno sie miedzy Wami naprawic...pozdrawiam

Gość chwilowo obecna
Witaj. Czy coś głębszego wyniknie ze znajomości z mężczyzną,którego niedawno poznałam? Kinga 07.11.1982 Marcin 17.11.1980

jagma - w twoim malzenstwie nadszedl takie troche jałowy okres... powinniscie cos zmienic, wprowadzic jakas swiezosc w Wasz zwiazek... w Twoim zyciu nie zmieni sie wiele... dostaniesz jakas dobra propozycje zawodowa, ktora prawdopodobnie przyjmiesz...pozdrawiam