Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość Inezka3012
Hmm ... brzmi to wiarygodnie ... mimo, że średnio mi się podoba ta wersja z Witkiem .. Logicznie biorąc brzmi bardziej wiarygodnie, niż jak ktoś mi tutaj powiedział, że to moja druga połówka ... Swoją drogą, czy myśli o mnie? i chciałby mnie widywać? Mam wrażenie, że robię na nim spore wrażenie, czy jest tak, czy to złudzenie? A co do Tomasza, to też wiarygodne .. myślę, że chciałby do mnie przyjechać .. już nieraz to wyczuwałam ... Tylko nie wiem, czy to potrzeba zobaczenia mnie? Czy też takie okazjonalne (on bardzo lubi podrózować) więc może traktuje to jako taki przystanek w podróży?

nebraska123- kochana, niestety to nie jest Twoj ostatni mezczyzna... a dzidziusia urodzisz za jakies 5 lat... pozdrawiam

Gość nebraska123
droga wrozko ponawiam pytanie bo mnie ominelas:( ja natalia 6.09.1989 on 22.02.2984 czy bede z nim juz zawsze i kiedy urodze pierwszego dzidizusia:) pozdrwaiam

Gość nebraska123
ah dziekuje nie zauwazylam odpowiedzi:)

Gość tooooooooooooooooja
powiedz mi jeszcze prosze ile bede miala w zyciu dzieci i jakiej bede plci prosze prosze, anna 15.09.1989

małgosssssssssss- poprawa finansow nastapi dopiero na poczatku przyszlego roku...ale bedzie to znaczna poprawa:) jesli chodzi o jej relacje z Twoim ojcem... nie wyglada to dobrze, ale da sie to rozwiazac... bedzie to wymagalo od Twojej mamy sporo cierpliwosci... z dolka powinna wyjsc juz za 2 miesiace... potrzebuje Twojej pomocy... pozdrawiam

Gość nebraska123
jeszce mam pytanko, o ile jest mozliwe powiedz mi prosze jak bedzie mniej wiecej wygladal moj nastepny partner?:)i czy tamtem bedzie juz tym na cale zycie?

Kochani, na dzis juz koncze... strasznie mnie to wykonczylo:/ goraco... a taka pogoda nie sprzyja skupieniu :/ jutro prawdopodobnie tutaj wpadne i dokoncze wrozenie... pozdrawiam wszystkich i przepraszam tych, ktorym nie zdazylam pomoc...

Gość martaczyz
ja 16,01,1981 kiedy znaję pracę?

Droga Imię Deszczu:)!(Swoją droga bardzo lubię ta piosenkę:)) Wróżko,mam takie pytanko.Czy los nas jeszcze połączy? J-11121984 O-8071981 Czy lepiej będzie dla mnie o nim zapomnieć i nie tęsknić za nim Dziękuje serdecznie:))

Gość takaonasama
ostatnie zapytanie do Ciebie:) a kiedy spotkam tego docelowego?:):) 1.04.82:)dziekuje!

Ależ nie szkodzi:):)Jutro też jest dzień:))Będziemy też tu jutro Odpoczywaj-dziś się bardzo napracowałaś i przede wszystkim pomogłaś wielu osobą DZIĘKUJEMY:))

Gość my name is
czy TEN chłopak mnie kochał?

Gość my name is
jeszcze ja!

Droga Wróżko widzę, że miałaś baaardzo pracowity dzień... proszę odpowiedz mi: Czy ta nowa praca to dobry wybór? czy podołam obowiązkom? Czy zajdę w ciąże jeszcze w 2008 roku? asia 18.03.1981 pozdrawiam 🌻

Gość sevena
Wieeeelkie DZĘKUJE dobra wrózko :) dałaś mi nadzieje....:) pozdrawiam /Sevena

Gość Czy bedziemy zawsze razem
ja 20-05-195 on10-06-1976 czy bedziemy mieli dzieci? A jak tak to chłopca czy dziewczynke?

Gość kalimba de luna
dziękuję za wróżbę :) faktycznie mam teraz dużo na głowie, może faktycznie powinnam zaczekać zamiast znowu ładować się w coś bez szans, tylko że z kimś byłoby o niebo łatwiej. no tak czy siak, dziękuję za wróżbę i pozdrawiam :) 🌻

Gość Pytanie81
podaje dokladna date urodzenia -21,04,1981 -Iza jak potocza sie moje sprawy prywatne zwiazane z mezczyzna????

Gość jaguśka5
jestesmy 18 lat po slubie mamy problemy w małżeństwie, czy rozwód to dobre rozwiązanie i czy mąż ma kogoś innego i co będzie dalej ? ja 12.04.1963 on 22.07.1960

Gość magoss
on 12.06.1977 ja 10.06.1986 czy bedziemy małżeństwem, czy to mój przyszły mąż??? czy czeka mnie jakas przeprowadzka w najblizszych misiącach??? pozdrawiam

Gość ewusia73
on 06.01.1973 wroci do mnie 29.11.1973? Jesli nie to czy zwiaze sie z kims ? dziekuje

Gość grandvitara
Witaj, bardzo prosze o ponowne spojrzenie w karty. Mam wrazenie, ze nie wszystko jest ok- chyba cos jest knute za moimi plecami, ale nie wiem co. Ja N 120579, on A 230474. Pozdrawiam

Gość werka244
Dziękuję ślicznie za wróżbę:):):) bardzo sie ostatnio kłociliśmy z moim chłopakiem,chyba sie docieralismy bo teraz jest coraz lepiej, czy moge zadać Ci jeszcze jedno pytanie, kiedy Tomek poprosi mnie o reke?? bardzo dziekuje za odpowiedz pozdrawiam