Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Imie_deszczu

powróżę chętnym 3 osobom

Polecane posty

Gość Opuszczono NAS
tralalalalalalalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość chyba........
...finish z wrozbami :/

Gość o jaki bóllllllllllllllliiiiii

Gość nasza wróżka się zakochała
i nie ma teraz czasu :))) ma inne zajęcia

Gość SKASUJCIE TEN TOPIK
ON JEST ZAPOMNIANY TUTAJ JUZ NIKT NIE WRÓŻY ble ble ble ble

Gość nie jest zapomnianywrozka
wroci na pewno,nie wiadomo kiedy,co ci bedzie z tego ze go sie skasuje co?

Gość gooooooonia
gosia 12.06.1984 witam.czy poznam kogos w najblizszym czasie i czy cos z tego wyjdzie?? jak uloza sie relacje z moimi przyjaciolmi??

Gość Do Pani CEnzor
po co Topiki w których ktos kto go załozył miesiacami nie odpowiada to zasmicanie lepiej go usunąć i po sparwie:((( Moze ktos założy inny gdzie rzeczywiscie bedzie sie wrózyć ha ha

Gość Co jestttttttttttt
??????????????????????????????? :(((

Gość zacior
michał ur.8.03.1980 czy poznam miłość w najbliższym czasie, czy są jakieś sanse na związek z Mariolą ur. 03.02.1986 niestety zajętą:(dziekuje za odpowiec.pozdrawiam

Gość USUNĄC TEN TOPIK
TUTAJ NIKT NIE ODPOWIADA OD MIESIECY

witam Kochani! przepraszam, ze tak dlugo mnie tu nie bylo... niestety bylam zmuszona wyjechac za granice :/ zaraz zaczne nadrabiac zaleglosci... mam nadzieje, ze jakos mi sie to uda :) pozdrawiam i prosze o cierpliwosc...

kaśkaaa22- kochana, rzeczywiscie nie wyglada to najlepiej... idziecie w zupelnie inna strone :/ radzilabym jak najszybciej powaznie porozmawiac o sensie Waszego zwiazku... z tego, co widze, macie jeszcze szanse, ale bedzie to wymagalo sporego poswiecenia od Ciebie i Twojej rodziny... pozdrawiam

Gość Lampion
Witam, Proszę o wróżbę. Urodziłam się 29.09.1984 roku. Chcę się dowiedzieć czy była sympatia myśli o mnie, czy pamięta, czy odezwie się (względnie - kiedy ) i czy mamy szanse na wspólną przyszłość? A może ułożę sobie życie z obecnym partnerem? Kiedy założę rodzinę? Dziękuję za odpowiedź.

Katia4- moja droga... znajdziesz ta prace, po dlugich poszukiwaniach... nie bedzie to Twoja wymarzona praca, ale troszke pieniedzy Ci wpadnie dzieki niej... jesli chodzi o drugie pytanie- do spotkania dojdzie, ale niestety prawdopodobnie rozczaruje Cie ono :/ pozdrawiam

simona79- moja droga, Twoj maz bardzo Cie kocha, choc czasami nie umie tego okazac... jest raczej z tych "powsciagliwych", ale nie powinno Cie to martwic :) a prace znajdziesz... nie bedzie to szczyt Twoich marzen, ale bedziesz zadowolona :) pozdrawiam

witam Wrozko bardzo prosze postaw dla mnie karty moje pytanie : Co z praca ????? Znajde prace w tym miescie w ktorym teraz mieszkam czy moze bede sie musiala stad wyprowadzic ?????????? czy mysli o przeprowadzce sa słuszne ??????????????????

rusalka amelka- kochana, wszystko powinno byc w porzadku... na poczatku bedziecie miec drobne problemy z zaaklimatyzowaniem sie, ale w koncu wyjdziecie na prosta... zapowiada sie, ze bedziecie tam razem szczesliwi :) pozdrawiam:)

nie lubię Jarka- kochana, prawdopodobnie czeka Was jakas spora zmiana... ale nie powinnas sie niczego obawiac, bo bedzie to zmiana zdecydowanie na lepsze :)

tooooooooooooooooja- kochana, prawdopodobnie trojke... najstarszy bedzie chlopiec, a jesli chodzi o reszte- nie moge nic powiedziec na ten temat... pozdrawiam:)

martaczyz- moja droga... prace znajdziesz prawdopodobnie w ciagu najblizszych dwoch miesiecy... ale szybko ja pozniej zmienisz. pozdrawiam

Stabilo- moja droga... nie widze niestety miedzy Wami kolejnej szansy... lacza Was piekne wspomnienia, ale nic poza tym... lepiej bedzie, jesli o nim zapomnisz... bo prawdziwe szczescie czeka Cie doslownie za rogiem ;) pozdrawiam

zdechła żaba- kochana, ta praca to dobra decyzja... bedzie Ci dosc ciezko na poczatku, ale poradzisz sobie, bo jestes bardzo wytrwala i ambitna osoba :) jesli chodzi o drugie pytanie... koniec tego lub poczatek nowego roku:) pozdrawiam

Czy bedziemy zawsze razem- rozumiem, ze urodzilas sie w 75' roku, tak? jesli tak, to odp. brzmi- bedziecie... ale prawdopodobnie jedno tylko. pozdrawiam

Pytanie81- kochana, widze jakies problemy prawne zwiazane z tym mezczyzna... jesli zdola je rozwiazac, to prawdopodobnie bedziecie razem szczesliwi:) pozdrawiam

jaguśka5- kochana, wyglada na to, ze dobrze robisz rozwodzac sie z Twoim mezem... jest to dosc ciezki do zycia typ i musialabys byc naprawde anielsko cierpliwa osoba, by znosic jego zachowanie... nie powinnas sie martwic, bo wszystko wskazuje na to, ze nie bedziesz miec z tym rozwodem wiekszych problemow... pozdrawiam