Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emilkaaa

przeczytajcie o moich smętach D

Polecane posty

cześć:) ja tez mam problem sercowy.. jestem z moim chlopakiem od 1,5 roku...i juz prawie od miesiąca zaczynam sie zastanawiac czy z nim zerwać, ponieważ doszlam do takeigo wniosku ze nie pasujemy do siebie. wszystko co nas łączy to poczucie humoru i nic wiecej! ja lubie dużo chodzić, być aktywna, uprawiać sport, a jak natrafi sie impreza to szaleć na maksa (nie mówie tu o chlaniu do nieprzytomnośći). jak są otwarte imprezy gdzies na miescie i przyjezdza jakis fajny zespół to lubie sie bawic i nie uwazam ze to jest siara. A on.fakt ! jest zaradny i czuły..ale czuły zabardzo! nie lubie jak chlopak mi co chwile mowi ze mnie kocha, poza tym on uwaza ze bawienie sie to siara, nie lubi tanczyć gdy ja uwielbiam!, z każdej imprezy wychodizlismy pokłóceni, ja lubie cieszyć sie z drobnostek on co chwile marudzi, zawsze wszystko go boli itp. Ja mam ambicje- skonczyc studia, on- nawet nie chce slyszec zeby zdawac mature, chociaz go prosilam. juz zaczyna mnie to wszystko denerwowac, bo jednak partner to ma byc towarzysz życia, mamy robic coś wspolnie a nie osobno. Próbowalam juz dwa razy z nim zerwac..ale jakos tak wyszlo ze jednak nie zerwalismy..on chce byc dalej ze mną..ale ja chyba nie. i wlasnie po kazdej takiej rozmowie o zerwaniu mowil ze sie zmieni, ze bedzie sie ze mną bawił i w ogole..ale nie wierze ze przez półtora roku nic nie robil i teraz sie nagle wszystko zmieni. Poza tym ja nie chce go zmieniac..uwazam ze kazdy powinien byc sobą. jestem pewna ze to juz koniec. A co wy o tym sądzicie? (w duchu licze na poparcie:)

Gość Carlo Rossi
Jaki Ty masz problem i co jeszcze przy nim robisz? :)

Wydaje mi się, że powinniście patrzeć w jedną stronę. Ja np. nie potrafilabym żyć z kimś, kto nie dotrzymuje i kroku i wlecze się gdzieś za mną ;)

no wlasnie nie wiem..:Dhehh na początku bylo fajnie jak zawsze..ale teraz czuje ze całe życie ze mnie ulatuje:d A ja naprawde jestem z natury wesołą dziewuchą a przy nim zołzą i beksą. czuje ze przy nim zgasłam.. ale zerwac jest trudno jesli widzisz kogos łzy..ale na litość to on mnie 3 raz nie weźmie!! :D

3 raz? Dziewczyno, marnujesz się przy nim ;) Takie jest życie, czasami trzeba postawić sprawę jasno i (przede wszystkim) zdecydowanie.

własnie o tym mowie.. ze partner powinien byc towarzyszem zycia..powinno patrzec sie w jedną strone, miec podobne zainteresowania poglądy. A tu tylko poczucie humoru..ale to nie wystarczy!:D Zresztą jeszcze jedna cecha ktora nas dzieli to to że ja uwielbiam gadać..na rozne tematy, zawsze mam cos do powiedzenia i nie są to brednie. A jak jzu gadamy to on mi przytaknie ze tez o cyzms tak sądzi, albo ze tez ma takie zdanie. A mi brakuje żywych rozmów..:0

Gość Carlo Rossi
Jestes "towarzyskim sangwinikiem". On będzie Cię zawsze ograniczał, ma inną naturę i jeśli nie ma w tym związku miłości, to czas się rozstać.

No to chyba już wiesz jaką decyzję podejąć, droga autorko ;)

szczerze powiedziawszy nie znałam takeigo określenia..ale juz sprawdzilam i wiem. Masz racje, wlasnei taka jestem choć nie do konca:) ale cos w tym typie. hehe Czy ty też??:)

Gość Carlo Rossi
Tak ja, także. Bardzo ciekawy i zakręcony typ osobowości

hheh to bardzo sie ciesze ze podobna dusza wypowiedziała sie na tym forum:) czy miales kiedys podobny problem?

Gość Carlo Rossi
Jabym miał takie drobne problemy jak Ty, to nawet bym tutaj nie zaglądał :) Nauczyłem się stanowczo podejmować decyzje i nie oglądać się za siebie.

eheh wiem ze to jest mały problem i sama mialam decyzje podjąć..ale jakos tak skusilo mnei zeby napisac to na forum...chociaz nie mialam odwagi:) chyba brakowało mi wygadania sie..:)