Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patrzcie i ocencie

co myslicie o tej stronie

Polecane posty

Gość patrzcie i ocencie

http://www.nelunia.prv.pl/index.html Kurde natknalem sie na te strone przypadkiem bo szukalem czegos o Henley on Thames ... i kopara mi opadla ;/ jak mozna stworzyc strone o wlasnej coreczne i rozpisywac sie o wszystkich szczegolach jej zycia ;/ Matka tego dziecka nawet zdjecia odciskow palcow zamiescila na stronie ;/ Jestem zniesmaczony ... A jaki jest Wasz stosunek do takich rzeczy ? Rozumeim zamiescic 2-3 zdjecia w jakims portalu ... ale cala biografie zycia to moim zdaniem przesada ;/

Gość marcheweczka cyk cyk cyk
indywidalna sprawa jazdego rodzica, nie powinno Cie to interesowac :classic_cool: Zazdroscisz,zaloz tez, nie pasi Ci-nie wchodz :classic_cool:

A dlaczego nie można???? Jak mi się coś nie podoba to nie wchodze,proste.... A może to zazdrość?? :D :P

Gość jurij.g
Może z tej prostej przyczyny, że są daleko od rodziny i chcą, żeby najbliżsi wiedzieli co i jak... I zdaje mi się, że nie przegięli z ilością osobistych informacji (co z tego, że napisane jak ma na imię, czy ile ważyła przy urodzinach :)). Poza tym dla dziecka to będzie super pamiątka - o wiele lepsza niż albumy ze zdjęciami. do tego można się dowiedzieć, gdzie z dzieckiem pojechać, co zobaczyć, nawet są rady mamy :) PS: jak dasz radę odczytać coś z tych odcisków palców, to będę pełen szacunku. Też uważam, że to zazdrość :P

Gość edytka74
Mnie tam się podoba :P

Gość tasia86
Jak ci się nie podoba to nie wchodź więcej :D Stronka jest urzekająca - czemu ja nie mam takiej? :)

Gość stronka może być
ale jaka zazdrość??? bo nie rozumiem!! czego ma niby autor topiku zazdrościć?????

Gość cambridge1234
@kasia2077 - No tego, że sam nie ma - czego innego miałby zazdrościć. Też zazdroszczę :)

Gość stronka może być
a czego ma nie mieć????stronki???:D:D:D

Gość Bronco Billy
No cóż - mamy XXI wiek, albumy odchodzą do lamusa, więc logicznym się wydaje, żeby taki "album" umieścić w Internecie. A zazdrościć jak najbardziej jest czego - wyobraźcie sobie jaka to później pamiątka dla dziecka (jak ktoś uprzednio napisał). Szkoda, że jak ja byłem mały nikt nie zrobił nawet pamiętnika/kroniczki/czegokolwiek... Nie mam niczego, co mógłbym sobie pooglądać i powspominać. Również ktoś wspomniał o kontakcie z rodziną - przecież oni są w Anglii - więc dziadkowie i wujkowie w Polsce pewnie regularnie sprawdzają stronkę w poszukiwaniu nowych zdjęć i wiadomości. Ja bym nie miał nic przeciwko, gdybym miał swoją pamiętniko-kroniczkę w Internecie...

Gość stronka może być
zazdrość hahahah.a zazdrościć to można kasy, domu, dobrej pracy, dalekich podróży...ale stronki???? ludzie jacy wy jesteście śmieszni.

Gość kenta
Cudna jest ta stronka :) , też chętnie będe spisywac i fotografowac wszystkie poczynania mojego maluszka jak już się urodzi, a to calkiem niedlugo, ale żeby ujawnic to wszystko w necie to raczej bym się nie odważyla... Ale jakiś album, teczka wspomnien czy coś w tym stylu to zapewne... :)

Gość Edyta82
Mnie się podoba i też nie widzę w niej nic złego. A do "stronka może być" - takiego pamiętnika to akurat można zazdrościć - nie patrz na to jak po prostu na stronę w internecie, ale jako pamiątkę jakie to dziecko będzie miało.

Gość adam12
Masa ludzi zakłada blogi swoich dzieci, gdzie tu sensacja. Mało tego, widziałem pare jak dzieci na golasa latały po podwórku czy wszystko widać podczas kąpieli - po prostu raj dla pedofila...

Gość stronka może być
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość stronka może być
a nie mówiłam że jesteście śmieszni? ja też mam córke i żadnych takich stronek nie zakładam bo po co. naprawde nie ma czego zazdrościć.

A może ktoś to zakłada, żeby znajomi i rodzina mieli dostęp do najbardziej aktualnych zdjęć... Mogli sobie wnuczkę, siostrzenicę czy bratanicę podziwiać... Różnie to bywa. W Internecie znajduje się dużo śmieci, w porównaniu z którymi ta stronka jest naprawdę OK. Nie rozumiem poruszenia.

Gość Hmm wg mnie to niedorzeczne
Tylko, że takie stronki mogą być pożywką dla pedofilii. Wiadomości zdobywają, fotki - wszystko wiedzą o takich dzieciach, o których informacje są w necie. Może wykorzystać to, że dziecko lubi gry komputerowe itd... Rodzice czasem nie myślą... Jak rodzinie chcieliby się pochwalić to mogliby zrobić na hasło. I nie byłoby problemu.

Na ile zdołałam zauważyć (przyznaję, że nie oglądałam wszystkiego) to nie ma tam zdjęć tej dziewczynki z kąpieli czy innych bez ubranek. W jaki sposób pedofil mógłby wykorzystać to że dziecko lubi gry komputerowe.... przecież tam poza imieniem tej dziewczynki i jakimiś ogólnikami jeśli chodzi o dane osobowe nie ma nic więcej podane. Myślę, że tworzycie sobie jakieś dziwne historie...

Gość dla mnie ekshibicjonizm
w dodatku bez zgody głownej bohaterki - moze kiedys bedzie wsciekla za to, co tam umieszczono?

Może w końcu przestańcie propagować tą stronkę, bo już to sie robi chore, że od 2 dni na forum jest mowa o pedofilii. I żeby to jeszcze była dyskusja jakaś. Jest tyle stronek o zabarwieniu erotycznym i to was nie gorszy, tylko zdjęcia dzieci. Dziecko będąc na placu zabaw jest bardziej narażone na pedofila. A co kto robi przy oglądaniu zdjęć w necie- nie powinno nas już ruszać.

Gość Alexxxxa
Otóż cała kafe - ktoś coś skrytykuje, zaraz pojawia się zgodny chór "bo zazdrościsz". Ludzie, przyjmijcie do wiadmosci, że można coś skrytykować, dlatego, że się to nie podoba, że uważa się to za głupie, niepotrzebne itd. Czasami dochodzę do wniosku, że wy tak wszystkim wszystkiego zazdrościcie i doszukujecie się tego uczucia u innych.