Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lusesita De Milargoss

Panowie bierzcie sie za swoje ciala - idzie lato a wy z nadwaga chodzicie WSTYD

Polecane posty

c.r.e.a.m nie raz juz widzialam twoje wypowiedzi i widze ze ty naprawde siebie nie akceptujesz i jest to absurdem bo wygladasz normalnie...moze nie bedziesz pracowal jako ochroniarz na dyskotece nigdy ale masz normalne cialo...niestety w Polsce mamy stereotym pustego lysego miesniaka,obrzydzaja mnie ci ludzie...c.r.e.a.m jest spoko nie przejmuj sie...

ze stereotypami się nie wygra :O tak samo jak ładne dziewczyny są uważane za puste :O to co mi pozostaje ???

buziaczek dupaczek.. jak mam akceptowac siebie jak większośc wpoli misiowatych co mi ta akceptacja siebie da ???

buziaczek to jest wlasnie jego problem brak akceptacji.... c.r.e.a.m ja walcze ze stereotypani...nienawidze szuflatkowania nie znosze stereotypow..nie wszystko jest czarno albo biale!!

...nie woli,nie woli.ja byłam bardzo długo z facetem o twojej budowie ciała,uwielbiałam sie do niego przytulać itp ale teraz kiedy już nie jesteśmy razem chciałabym sie przytulić do misiowatego ale sama nie wiem czy mi się to będzie podobać.Nie ważne jaką facet ma klate ważne jak przytula

e tam mam to w dupie ja misiowaty nie chce byc ja niew będę się katowac aby kogoś miec :P a lepiej byc szczupłym niż grubym :classic_cool: ja sam sobie poradze będzie może ciężko ale co tam

Gość wszystko jest możliwe
Ja miałem nadwagę, wkurzało mi jak do mnie mówili dobrze wyglądasz :/ W ciągu roku zrzuciłem 15kg pomalutku krok po kroczku teraz mam idealną i jestem zadowolony a waga waha mi się +-1kg. Więc jak ktoś chce to może. Trochę ruchu i wszystko da się zrobić ps. najlepiej tez nie pić dużo piwa dopiero koszmarnie ktoś wygląda szczupły z dużym brzuchem :)