Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proud and justice

Czy jesteście dumni z bycia Polakami ?

Polecane posty

Gość taka_jedna_20
Oczywiście, że jestem dumna z bycia Polką i myślę, że nie jestem w tym odosobniona.

Gość no nie wiem jak inni
ale ja tak, na pewno :)

Gość pierwszy ale nie ostatni
A z czego tu byc dumnym. Niemcy to jest kraj. USA, Izrael, Anglia... Gdyby nie to że mój dziadek był w Wehrmachcie to bym juz dawno skoczył. Tylko to ratuje mój honor. Drugi dziadek był chrzcony kozikiem i to też poprawia nastrój ale tubulcy w Polsce to bleeeeeeeeeah, trzeba ta rase uszlachetnić, dobrze że Polki wyjeżdzają , jak która zaciązy z cudzoziemcem to dla Polski korzyść bo zawsze to więcej dobrych genów w puli tego narodu

Gość travoltino
Te, pisarz niezrzeszony, cho no na solówkę 😡

ja jestem dumna ze jestem polką! moze nasi rządzący nie są wspaniali i w naszym kraju nie jest za dobrze pod tym względem ale mamy wiele innych wspaniałych wielkich osob, jak i wspaniałych rodaków:)

Gość nie jestem dumna z bycie Polką
jedyne z czego mogłabym być dumna to z naszych przodków i z naszej historii, ale kiedy widzę jak ludzie z innych krajów nie orientują się nawet gdzie leży Polska a co dopiero w naszej historii to ta duma to tez nie wiem po co i komu. Chyba tylko dla samego siebie.

Gość travoltino
Nie, nie, mam do ciebie sentyment prywatny 😡

Gość travoltino
Pani :O Mówią, że Ty to ja :O

Gość z czego mam być dumny
wczoraj mieliscie dobry przykład na Eurowizji, jesteśmy nie lubianym narodem, gdy nie emigranci na wyspach, mielibysmy 0 punktów :O Inne narody na nas srają, z czego mam być dumny, Kaczyńscy zniszczyli Polskę na arenie europejskiej :O🖐️

Gość z czego tu byc dumnym
skoro nawet sasiedzi nas nie lubia, co przelozylo sie na wyniki w ostatniej eurowizji :P

Gość solanka
coraz mniej mierzi mnie coraz wiecej nienawisc, zlodziejstwo, nieuczciwosc i to wszystko robi polak polakowi z czego byc dumnym? z historii - owszem ale z dzisiejszej polski, dzisiejszych polakow - nigdy

Gość allenka
phi! cieszymy się gdy sąsiadowi ukradną samochod albo gdy starci prace :O taki jest wlasnie narod polski! :O

1.mamy najpiekniejsza historię 2.mamy najpiekniejsze kobiety na swiecie 3.mamy najlepszy klimat 4.mamy najlepszego kierowce/Kubica/ 5.mamy najlepsze forum w necie :-p Malinowa - 👄

Gość travoltino
Właśnie, tym bardziej, że ja nie jestem taka kurtuazyjna jak Ty 😭

Gość travoltino
Nie, tylko raz to ohydne zdarzenie miało miejsce :( Lecz tak ciężko, tak strasznie ciężko mi o nim zapomnieć 😭 Przez nerwy zaczęły pocić mi się łapki :(

Gość pisarz obrzezany
a z czego tu byc dumnym polki to jedne z największych pasztetów w europie, w dodatku nałatwiej dają dupy z czego słyną w UE i poza nią :o przemysł mamy średni, żadnej rodzimej znanej marki :o w sporcie posucha, jak się małysz czy kubica trafi to od razu cały naród kibicuje bo my zwykle raczej przegrywamy :) kraj raczej mały i bez znaczenia w światowej polityce histori mamy hoojowa tylko nas podbijali i nieolili, wojne przegraliśmy w 2 tygodnie :o, jak powstanie w Warszawie wybuchło to 200.000 poszło do piachu a i tak klęska :o w dawniejszych czasach tez nędza nawet jedenj koloni zamorskiej nie mielismy w dodatku Żydzi nas nie lubia i od lat urabiaja opinie polaka-głupola więc to dopełnia obrazu nędzy tylko nasza wspólna bida trzyma nas razem w kupie w tej polskiej krainie :D

Gość nie srajcie juz tak w swoje
gniazdo !!!

Gość frees
Skoro bywatele kazdego kraju na zachodzie europy, o stanach nie wspominajac sa dumni ze swojej narodowosci, to dlaczego my nie mozemy?? Jakie powody do dumu maja Wlosi, Hiszpanie, Francuzi, Brytole, no jakie?? Sa leniwi, zacofani, nie potrafia sklecic poprawnego zdania w obcym jezyku i gadaja tylko o zarciu. Skoro tacy ludzie odczuwaja dume, to my tez mozemy.

Malinowa - czy zawsze trzeba wszystko wiedziec i syszeć ? O ile prostsze jest widzieć więcej przyjemniejszych i ładniejszych rzeczy,a pomijac te brzydkie i złe.../przechodzic koło nich obojetnie/ powiesz ze to wygodnicke,ale...ide na tajemna randke i co?mam nawijac o Marcinkiewiczu,albo o konkubencie który zakatował dziecko?

Gość nie srajcie juz tak w swoje
frees, popieram

Gość fd34m857gf3ui
"jakie powody do dumu maja Wlosi, Hiszpanie, Francuzi, Brytole, no jakie?? Sa leniwi, zacofani, nie potrafia sklecic poprawnego zdania w obcym jezyku i gadaja tylko o zarciu" R O T F L, troche sie mylisz :)