Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proud and justice

Czy jesteście dumni z bycia Polakami ?

Polecane posty

Gość Polska piękne karty historii
moi znajomi też wyjechali do Vaterlandu i wyobraź sobie też są u siebie, więc nie picuj baranie głupot

Gość ppppppppppppffffffffffffffffff
biedny, brudny i glodny, ale... dumny - oto obraz polaka patrioty

Gość no jasne durniu przynajmiej
są uczciwi i porządnie płaca za robotę, a Polak tylko kombinuje jakby cie w chuuja zrobić i oszukać, dumni Polacy , banda knurów i złodziei

Gość Maniek z braamy
solanka do frees Polacy maja sie czym chwalic - bo maja piekny kraj, piekna historie i wielu Polakow przynioslo naszemu krajowi chlube ale o terazniejszosci milcze - bo co mam powedziec znajomego 'czarnego' nie zaprosze - bo go opluja znajomego z pejsami nie zaprosze - bo go opluja znajomego niemca nie zaprosze - bo beda patzrec co mu ukrasc rosjanina tez nie - bo to rusek i pewnie komuch rumuna? skad - pewnie zebrak amerykanina? - pewnie gruby i glupi, wazne zeby dolce zostawil ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; No to popatrz tylko-historyczko na to,co ty piszesz,bedac absolwentka tejze.Czy to co napisalas opierasz na znajomosci historii,czy na wiesciach z zydowsiej gazety dla Polakow?Bo odnosze wrazenie,ze z tego drugiego.Pomijajac juz te wszystkie klamstwa,ktore nam sie przypisuje,wazne i uderzajace jest w tym wszystkim to,ze bedac indoktrynowanymi-Polacy tak wlasnie oceniaja swoich braci i siostry.No a jezeli tacy wedlug ciebie jestesmy,to nic dziwnego,ze nawzajem sie nienawidzimy.Bo jak mozna czuc sympatie,do kogos o cechach jak napisalas? Druga sprawa jest taka,ze te twoje przemyslenia bedace wynikiem zbyt uporczywego czytania pewnego typu gazet,to postawienie tych problemow na glowie.

Gość troche rasistka
Nie jestem dumna ani troche z tego, ze jestem Polka. Wrecz przeciwnie. Wstyd mi za to, ze pochodze i urodzilam sie w Polsce.

Gość Maniek z braamy
Kiwam się w rytm stuku piłeczki tenisowej na korcie w fascynującym deblu

Gość kkkkkkkkaaaaaaaasssiiiiaaaa
mnie denerwuje fakt ze w polska to bardzo nie toleracyjny kraj i pelno w nim rasistow :/

a najwieksza rasistka jestem sama.Nie lubie po prostu robakow ani dzdzownic.

Gość heeee
nie jestem dumna z Polski i Polakow

taaaaaaaaa! Polacy to: ksenofoby, antysyjamisci, homofobiści , motocykliści, rasisci, a wokolo otaczaja nas same super tolerancyjne i wspaniałe nacje.

Gość z niektorych Polakow
jestem dumna, ale za niektorych ( typu jarek 84) mi wstyd

Gość Maniek z braamy
no wlasnie -unijny.To dalismy sobie wmowic .To mnie wlasnie najbardziej denerwuje.800 lat temu Zydow wyrzucono z calej europy.Ze wschodu i zachodu.Gdzie zyskali schronienie? W calej europie sredniowiecznej plonely stosy.Gdzie nie plonely?Historyczko.Moze wiesz?

Gość Maniek z braamy
Do dzxiś myślałem, że w Polsce nie płonęły, ale właśnie się dowiedziałem, że tutaj też palono. Mój światopogląd legł w gruzach:O

Gość Maniek z braamy
iemcy mordowali wszystkich wkolo od 2 tys lat.Zgotowali swiatu pokaz najwiekszej z mozliwych chyba wybuchow rasizmu,ksenofobii i czego tam jeszcze.Ale teraz,to oni sa bardzo tolerancyjni.Ruscy-calkem podobnie.To my ,za to jestesmy za nich tymi wszystkimi anty,kseno,itd.

Gość morze wspomnień
ja jestem dumna z bycia polką nasz kraj jest oparciem dla rujnującej się europy

boshe ja to juz na tego kaczora patrzec nie moge ;/

Gość morze wspomnień
a powiedzcie co ten kaczor wam takiego zrobił? to media tak go wykreowały a wy idziecie w ślad za nimi

Ja tez jestem dumny z bycia Polakiem.Znam troche narody europy i wiem,ze nie jestesmy gorsi od nikogo,a wrecz odwrotnie.

to ze on i rydzyk przynosza naszemu kraju wstyd..do tego to zlodzieje i chamy !!!!

Argumenty przeciw prezydentowi?To wszystko,co klamia w mediach.Przeciez.

a co komu ukradł Prezydent Kaczynski i Ojciec Rydzyk? wstyd mi za takich bezmozgowych powtarzaczy-oskarzaczy koniunkturalnych.

doberze ze chociaz braciszka jego z rzadu wywalono

mamy swoje wady narodowe.Do nich zaliczyl bym brak elementarnej kultury,czyli nieumiejetnosc zachowania sie.Nastepnie-zlodziejstwo.Niestety.Coprawda kradna wszedzie,w Niemczech tez zlodzieji nie brakuje,ale to przeciez nie jest zadnym wytlumaczeniem.Nastepnie za wade uznaje brak tozsamosci narodowej.To jest naprawde powazna wada.Z niej wyplywa caly szereg zachowan negatywnych,takich jak niezyczliwosc wobec siebie,czy zle wybory.

trzeba byc ślepym by nie dostrzegac jak mafijna organizacja postkomunistyczno-liberalna okradła cale pokolenia Polakow gotujac im pylice , glod i nedze. i ci glosno pierdza o zlodziejstwach kleru na zasadzie: łap żlodzieja.

kkkkkkkkaaaaaaaasssiiiiaaaa to ze on i rydzyk przynosza naszemu kraju wstyd..do tego to zlodzieje i chamy !!!!>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>a na podstawie czego tak dedukujesz?Widzisz.To jest wlasnie to,o czym pisalem.Naczytasz sie klamstw o jakims maybachu,helikopterze itd i w to wierzysz.Z drugiej strony-niby w panstwie prawa nikogo nie pociaga sie do odpowiedzialnosci po tym,jak dojdzie do pisania ,czy mowienia oszczerstw pod czyims adresem.W Polsce mozna szkalowac kogo sie chce publicznie i do woli.Bez zadnych konsekwencji.

Gość oczywiście że rydzyk
jeździ hulajnogą. Wiedzą to absolutnie wszyscy. A jego wydęte brzuszysko to opuchlizna głodowa a nie zwał tłuszczu. Nalany ryj jest skutkiem problemów z tarczycą a nie grzesznego obrzarstwa. Wszyscy o tym wiedzą...