Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proud and justice

Czy jesteście dumni z bycia Polakami ?

Polecane posty

W Polsce od 1943 roku rzadza z malymi przerwami komunisci,oraz ci,ktorzy weszli z nimi w uklady.Obecnie doszlo do tego juz nowe pokolenie synow i corek tychze.Jedynymi,ktorzy byli nie zwiazani z tym kolesiostwem byl rzad premiera Olszewskiego i teraz ostatnio rzad PiS.Pierwszy z nich zostal obalony za pomoca przewrotu palacowego dokonanego przez kolesiostwo-patrz film pt.Nocna Zmiana.Drugi zostal obalony za pomoca mediow i niepowaznej partii pod nazwa Samoobrona.

Gość kkkkkkkkaaaaaaaasssiiiiaaaa
czyli media klamia..bracia kaczynscy robia wszystko zeby w nasszym kraju bylo jak najlepiej a zle media tak ich obczerniaja..a rydzyk?? on to juz jest calkowicie bezinteresowny i jest ksiedzem z powolania ?? boshe ........

Gość ot chodząca głupota
i jak tu się później dziwić, że taki kaczor zostaje prezydentem?

zgadzam sie :/

no wiec rzad p. Olszewskiego nie rzadzil. [ epizod] rząd p. Kaczyńskiego obalony. w wiekszości rzadzili UW,KLD , SLD. dobre partie. więc zachodzi tu pytanie: dlaczego jeżeli jest tak dobrze tacy dobrzy rzadża [ obecnie Tusk] - to dlaczego jest tak żle? że wszyscy uciekaja?

Gość morze wspomnień
kkkkkkkkaaaaaaaasssiiiiaaaa jestes przykładem głupoty skrajnie wierzysz w to co powiedzą media typu gazeta wyborcza tvn tvp itp chyba masz własny mózg co? Jak to media potrafia manipulować ludzmi, chociażby przykładem jest tu były prezydent kwasniewski.Jak mozna było go wybrac poraz 2 na prezydenta no jak? media namieszały ludziom w głowach a ciemnota poszła głodować na złodziejai komuniste kwaśniaka bo tu ładnie się usmiechną tam zatańczył a jego pijaństwo nikomu nie przeszkadzało.Wystarczy pomysleć!

Gość jaki obalony matołku
Ludzie mieli dość kurczaków i przystawek. Głosowaliby na hubę drzewną byleby się pozbyć tych paździerzanych kukieł. Może i zabawne są spiskowe teorie dziejów ale może już czas dorosnąć?

dlatego jest zle bo nie da sie w pol roku posprzatac tego calego burdelu jaki po sobie zostawil rzad kaczynskiego!! a polacy to od dawna juz wyjezdzaja chcialabym zauwazyc - najwiecej polakow wyjechalo za rzadu kaczynskiego i wtedy kaczor opowiadal jak to on zaradzil bezrobociu!! no tak skoro wiekszosc bezrobotnych polakow wyjechalo to w polsce bezrobocie spadlo -i fakt to byla zasluga kaczorow - to ze polacy zmuszeni zostali do wyjazdu za granice !!

no a skad ty masz tyle prawdziwych wiadomosci skoro wszyscy sa zaklamani tylko nie kaczynscy? wiesz wystarczylo ogladac programy typu "teraz my" zeby zobaczyc jakie to chamy (po ich wypowiedziach) i to ty jestes przykladem zacofania i glupoty skoro bronisz takich ludzi!!

Gość Pani Wazna
jestem Polka to jestem ale wolalbym sie urodzic w innym kraju

t jest najlepsza charakteryzacja braci kaczynskich Bracia Kaczyńscy – bracia bliźniacy Jarosław i Lech, miłościwie nam sprzedający Polskę za bezcen na arenie międzynarodowej. W latach swojej młodości zapisali się na kartach historii brawurową kradzieżą Księżyca i wystrzeleniem pierwszego polskiego zwolennika podatku liniowego w stronę Jowisza. Bracia charakteryzuję się niskim wzrostem, mlaskaniem i tendencją do kokietowania małp, szczególnie czerwonych.

a ja mieszkam w Angli i jestem bardzo dumna z tego ze jestem Polka :) zawsze wszystkim mowie ze jestem z Polski. Znam tu kilka osob ktorzy nie przyznaja sie ze sa polakami :o nie rozumiem takiego zachowania..

jestem dumna z tego ze jestem Polka i nie rozumiem ludzi ktorzy wstydza sie tego kim sa, rozsmieszyly mnie argumenty w stylu ,,bo polacy sa rasistami/pijakami/ksenofobami bla bla bla, bycie kimkolwiek to cecha przede wszystkim indiwidualna, nie powiemy przeciez Koreanczycy to barbarzyncy bo jedza psy, czy Amerykanie to kretyni bo rzadzi nimi kretyn:)

Historię mamy imponującą, to fakt. Wady narodowe - sporo ich, wiele widać choćby w tym topiku :( Natomiast wady najbardziej szkodliwe, to moim zdaniem brak świadomości politycznej i ekonomicznej (stąd rządy mamy, jakie mamy przez 20 lat - naprawdę w latach \'80 i wcześniej było znacznie lepiej) oraz wyjątkowe zdolności do szkodzenia sobie samym, autodestrukcja. A czy jestem dumny? Są powody do dumy, są i powody do wstydu - z uwagi na powyższe.