Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fredzia edzia

PROBLEM Z WARIATEM

Polecane posty

Gość fredzia edzia
Nie zatrzymali go. Nic mu nie zrobili, spisali tylko jego imię i nazwisko, a że go znają, to tylko pokręcili głową :( Oni nie rozumieją, że ja się naprawdę boję. Wczoraj byłam w takim szoku, że nie mogłam się wysłowić na komendzie. Nikt nigdy w życiu mnie nie uderzył. Naprawdę się boję, kurde :(

Gość avocado ze smietana
Fredzia,wspolczuje Ci dziewczyno z calego serca!Wiem co to znaczy czyc sie zaszczutym i to jeszcze bez zadnego powodu! Nie wiem co Ci radzic bo sprawa jest smierdzaca jak cholera.Najgorzej,ze ta dziewczyna,ktora pisze o morderstwie moze miec duzo racji:O. I co? On nie poniesie konsekwencji-co najwyzej zamkna go w wariatkowie,bo to przeciez nie jest normalna,ludzka jednostka tylko idiota.To nie mysli.Takiego czegos nie da sie zrozumiec a juz na pewno nie da sie z tym czyms na spokojnie porozmawiac. Musisz byc w stalym kontakcie z dzielnicowym.Moze chodz tak czesto na ta policje az im zbrzydnie i wreszcie cos zrobia? No tak,tylko,co oni moga???Prawo jest do doopy!:O

Gość fredzia edzia
Avocado, dokładnie. To jest wariat. Jak mu założę sprawę mogę mieć jeszcze gorzej pozamiatane. W końcu mnie dorwie, wiem to. I to się źle skończy dla mnie. Nie stać mnie na wynajęcie sobie ochrony. Mam się wyprowadzić i uciekać? Od dwóch tygodni praktycznie nie wychodzę z domu. Rano, jak idę do pracy to się rozglądam dookoła, czy ktoś za mną nie idzie. Na taksówki wydałam majątek, bo muszę czasem coś wyjść i załatwić. W życiu bym się nie spodziewała, że spotka mnie coś takiego, jak na jakimś kiepskim filmie :O :(

Gość avocado ze smietana
Fredzia,bo to cos nie ma mozgu :O Nie bede juz pisac,ze dziwie sie Twojej kolezance,ze moze z kims takim byc w bliskich stosunkach(hmmm...)W sumie to swiadczy o niej i nic nie tracisz rozluzniajac z nia znajomosc.Po Twoich wypowiedziach wnioskuje,ze jestes dziewczyna wrazliwa i na poziomie:) Niestety w takim wypadku chamstwo i kretynstwo dotyka ze zdwojona sila... Kolezanka na niego nie wplynie,nawet nie bedzie probowala,uwierz mi:( Szkoda,ze nie znasz jakiegos odmozdzonego miesniaka,ktorego to cos mogloby sie wystraszyc:D.Coz,nadmiar kultury,klasy i inteligencji w dzisiejszych czasach nie poplaca...

Gość Onaa 17
No ja mam podobną sytuacje ;/ Chłopak do mnie pisze dzwoni w nocy wyzywa no i mówi że kocha ;/ ja juz nie wiem co mam robić boje się naprawde ale znając życie to policja nic nie zrobi nie wiem czy ja mam być tak zastraszana juz do końca zyciaa ... Pomóżcie

Gość Magda47632
pewnie policja czeka az ten wariat dokona morderstwa... Jak mozna sie wiazac z takim chujozonem????

Gość trudna sytuacja współczuję
Nie założysz mu sprawy, będziesz się i tak bała. Założysz, strach taki sam, ale i szansa, że go udupią. Które wyjście lepsze sama nie wiem ale ja bym zakładała sprawę, za każdym razem. Bo jak porwałby się na Ciebie po raz kolejny, to go zamkną. Za założenie sprawy trzeba zapłacić, ale potem on by Ci musiał oddać, bo zgłaszasz, żeby on płacił koszta. Stronę winną za to obciążą, nie Ciebie.Biedna ta koleżanka i jej córeczka. Będzie je terroryzował i bił.

Gość na policję koniecznie
takie groźby są karalne, jeśli masz przynajmniej kilka takich wiadomości, albo lepiej-świadków to tym bardziej powinnaś to zgłosić. albo od razu do prokuratury, która po dochodzeniu może skierować przeciw niemu akt oskarżenia do sądu... uważam że powinnaś to zgłosić