Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość daria daria

czy to brak czasu czy chodzi mu o lozko?

Polecane posty

Gość daria daria

a wiec ponad miesiac temu spotkalam na imprezie faceta, przystojny, mily itp. caly wieczor do mnie probowal zagadac, ja jestem troche niesmiala i hmm.. co tu duzo mowic ladna, tylko podobno odstraszam facetow moim spojrzeniem i zachowaniem! po prostu tak mam ze nie jestem slodka idiotka i mam troche dystansu co do nowopoznanych facetow! no wiec mial ciezkie zadanie ale pod koniec zabawy gralismy w pokera, zartowalismy i fajnie razem bawilismy! po paru dniach sie odezwal (kolezanka dala mu numer) bylo spotkanie w klubie z jego znajomymi, tez wszystko super. chcial zebym u niego nocowala, niezgodzilam sie. nastepne ja zaproponowalam to niby nie mial czasu bo pozno z silowni wrocil i juz byl umowiony z kumplami. potem znowu on, to poszlismy do kina tez wszystko super, chcial u mnie nocowac znowu sie nie zgodzilam. za 3 razem jako ze gra w zespole i mieli dlugo probe przyjechal do mnie o 21 ogladalismy film, troche poturlalismy sie po lozku i znowu poprosilam zeby wrocil do domu. na kolejne proponowane przezemnie spotkania odpowiada ze nie ma czasu. albo jestesmy umowieni a on 2 godz wczesniej pisze ze jednak sie nie wyrobi z praca. problem w tym ze za 2 tygodnie wyjezdza za granice na pol roku, pracuje i ma jeszcze egzamin koncowy na studiach. no i wlasnie chodzi o to ze nie wiem czy naprawde nie ma czasu czy chodzi mu tylko o to by sie ze mna przespac? pare razy mu juz tlumaczylam ze jak nie ma czasu to spoko nie bedziemy sie juz spotykac, on ze nie ze mnie lubi i chcialby tylko ma mega stres teraz. co o tym myslicie? prosze was o opinie bo juz nie wiem.. acha mamy po 23 i 24 lata

Gość jeżeli wyjeżdża to daj
sobie z nim spokój, póki nie będzie za późno. Jeżeli chce cię tylko przelecieć, to albo się daj przelecieć, jesli masz ochotę, albo nie, jeżeli zależy ci na czyms innym. Proste.,

Gość skd
miałam podobnie :) Odpuść go!

Gość Karolonkaaa20
w sumie racja moja poprzedniczka tak samo mysle

Gość paulinaaaa23333
a ty nie chcesz sie z nim przespac bo za wczesnie tak??? bo wydaje mi sie ze na pewno mu chodzi o lozko!

Gość daria daria
tylko ze on mi sie bardzo podoba :/.. ale nie jestem taka co zaraz sie na sex zgadza chyba jednak dam sobie spokoj.. tylko co jak znowu bedzie sie chcial spotkac? isc czy mu powiedziec nie dzieki??

Gość paulinaaaa23333
ten koles to pewnie typ lovelasa?? bo oni tak juz maja sliczni ladni obrzucaja kompelentami a gdy odmawia im sie sexu to sobie odpuszczaja...

Gość i bardzo słusznie
jak żeś głupia to badź sobie niezdobyta dziewicą, przynajmiej pająk będzie miał gdzie pajęczynę tkać buhahahahahahaha

Gość daria daria
i bardzo slusznie --- jest roznica miedzy graniem niezdobytej dziewicy a szanowaniem siebie i nie sypianiem na prawo i lewo.. ale tacy jak ty tego widac nie rozumia! wiec zycze powodzenia z twoja przeruchana przez 50 facetow kobieta

Gość lepsze to niż
walenie konia ze swoja babą, i humorami takie baby jak ty darusio, a da ci z łaski, daj sobie spokój czytelniczko lektury Dlaczego męzczyźni kochaja zołzy