Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godotka

Co dyskwalifikuje kobietę w oczach faceta?????

Polecane posty

ale jesteście zaklamani, dokladnie jest odwrotnie, tworzycie o dziwo udane zwiazki z odwrotnoscia tych cech, o ktorych napisaliscie, ze nas dyskwalifikuja. Natomiast dziewczyny, ktore nie spelniaja tych wymienionych przez was warunkow, czyli te, ktore wg was są przez was poszukiwane sa samotne.

troche mi wyszlo maslo maslane, ale wiecie dokladnie o co mi chodzi, piszecie jedno, a robicie dokladnie naodwrot. Bo mnie nie przekonacie, ze porzadna dziewczyna, ktora ma w sobie wartosci i nie upija sie na imprezach i moze wiecej czasu spedza w bibliotekach, na wycieczkach etc skromnie, ale z gustem ubrana, ze stonowanym sposobem zycia i bycia jest przez was doceniana, przegrywa z pierwsza lepsza solara o blad wlosach ubrana na rozowo. Taka jest prawda o was panowie.

Draska masz rację. Nie raz widziałam naprawdę fajną dziewczynę - i co? Samotna. A większość dziewczyn, tych, o których mowa ma facetów. Tylko problem leży gdzie indziej. Co z tego, że taka wytapetowana panna będzie miała faceta skoro jak tylko pokaże mu się bez tej tapety to z nią zerwie, bo dla niego najważniejsze to mieć taką co by się godnie przy nim prezentowała? Po prostu te solarki to zazwyczaj nastolatki, które nie myślą zbyt poważnie o związkach. Starszej kobiety po solarce faceci by raczej nie chcieli... Tak więc wszystko zależy na jakie grono ludzi patrzysz. Czy ludzi, którzy się bawią na techno party w Protectorze, czy na ludzi, którzy szukają stabilizacji, miłości i przede wszystkim uczucia, które jest oparte na wzajemnej fascynacji, zrozumieniu i zaufaniu.

Tak oczywiście, kazdy wiek kieruje sie swoja moda stylem bycia, ale jakby nie było to natura meżczyzn, którzy sa tak zwanymi wzrokowcami o ile zmienia sie w tym własnie względzie, to bardzo nieznacznie. Stąd chociazby kryzys wieku średniego i sprawdzanie sie przy mlodszych partnerkach.

Gość pawian kroczoczarny
Jedno: chamski sposob zachowania i smród.

Gość blllleeee
że nie chce pozować nago do zdjeć w sypialni .... ukochanemu

Gość szczera xxx/
Faceci mają takie wymagania? mi zależy żeby się mył i nie śmierdział.. jaki z tego wniosek? że faceci to niechluje ..Oni oczywiście chcą żebyśmy były idealne, a sami sa dalecy od ideału... Po za tym wkurzją mnie takie topiki ..Po co faceci je zakładają? To strona dla kobiet ;/;/;/...Żałosne ..Wszyscy faceci co robią coś takiego to cioty... P.S.pewnie ktoś podrobi mój nick i napisze że pisze o sobie ze śmierdze jestem głupia itp. ale to z kolei będzie dziecinne..

Gość Godotka
Topik założyałm ja 100% kobieta