Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość godotka

Co dyskwalifikuje kobietę w oczach faceta?????

Polecane posty

Gość przystojniak z klasą i kasą
to co kobiete skresla w oczach niemal kazdego faceta: - otylosc - nadwaga +5 kg i wiecej - duza niedowaga - krotkie wlosy - farbowane wlosy - zaniedbane wlosy - tluste wlosy - wzrost mniej niz 165 (karakany) - wzrost wiecej niz 175 (zyrafy) - zaniedbana cera - zaniedbane zeby (prochnica w ogole wykluczona) - tipsy - solara - smrod - zaniedbane dlonie - zaniedbane stopy - chujowa bielizna, zwłaszcza nie markowa - push-upy - cyce jak donice - cyce-nalesniki - brak cyckow - zarosnieta kuciapa - wlosiska pod pachami, na nogach - krzywe nogi - wielkie dupsko - zez - okulary korekcyjne - dziwaczne okulary sloneczne (zwlaszcza takie wielkie :o) - oponki - celullit - rozstepy - pomalowane paznokcie, zwłaszcza na oczojebne kolory - pomalowane paznokcie u nóg!!! ohyda!! :o - chodzenie non stop w spodniach - brak gustu w ubiorze (wiekszosc Polek) - kolczyk w pepku - kolczyk w jezyku i gdziekolwiek indziej niz w uszach - tatuaze oprocz tego - brak seksapilu - puszczalstwo - cnotki niewydymki - brak umiejetnosci w lozku - niechec do eksperymentow - niezaradnosc - nieporadnosc - niezdecydowanie - gadulstwo - malomownosc - niesmialosc - palenie - pijanstwo (o narkotykach nie wspomne) - braki w inteligencji (bo glupota wykluczona, to oczywiste) - braki w wiedzy - monotematycznosc - przeklinanie - nieumiejetnosc prowadzenia rozmow (wiekszosc Polek) - zlosliwosc (wiekszosc Polek) - wredota (wiekszosc Polek) - humory (wiekszosc Polek) - wieczne narzekanie (wiekszosc Polek) - manipulowanie innymi, a raczej nieudolne proby (wiekszosc Polek) - zaklamanie (wiekszosc Polek) - dwulicowsc (wiekszosc Polek) - MATERIALIZM I BLACHARSTWO (WIEKSZOSC POLEK !!! 😠 ) i nie chce mi sie wymieniac dalej, to tylko najwazniejsze :) TAKIE KOBIETY SA SKRESLONE !!!!!!!!!!!! :) :) :) :) :)

Gość kontrabutor
Dodam jeszcze--lecace na kase.tak zwane kasiary.

Gość do przystojniaka
czyli co? jednak wolisz chłopców?:classic_cool:

Przystoniaku kochany, nie ma kobiet idealnych.. a facetow tymbardziej.. za wiele wymagasz i dlatego jestes sam. Ja nie spelniam chyba tylko niepomalowanych paznokci u stóp, lubie jak sa pomalowane.. a no moze czasami jestem zlosliwa.. aaa i mysle,ze mam duzy tylek, bo mam ;) no i kurcze mam wlosy troche przyciemnione niz naturalne,ale efekt jest naturalny w kazdym badz razie ;) a zapomnialam jeszcze napisac,ze dziewica jestem,ale nie cnotka niewydymka, po prostu nie oddam sie byle komu, a juz napewno nie zrobie tego bez milosci. I uwierz,ze mimo moich WIELU WAD wielu chlopcow mnie nie skresla tak odrazu..

wielu od razu cię nie skresla, dopiero na drugi dzien:classic_cool: a ja sam nie jestem, skad ten pomysl?:)

Gość suzi.
do c.r.e.a.m ja mam 170 wzrostu a mój facet ma 203 i co mam go rzucic bo jestr za wysoki?! pierdolenie...

Gość oj joj joj
a przeszkadzały by wam krótkie włoski na brzuchu i jeszcze krótsze na plecach..bo moja koleżanka b.się twgo wstydzi..jest załamana z tego powidu :(

spelnia wszystkie:) moze czasem za duzo gada ale nie jest najgorzej;)

Milo,ze uwazasz ja za ideal. Gdyby jednak miala szersze biodra to w Twoich bezdyskusyjnych kryteriach znalazlo by sie "musi miec szersze biodra" to naprawde mile, ze tak o niej myslisz :) Pozdrawiam

Gość kokieciaraaaa
he he:) ja zaliczam sie do idealnych ha ha

Gość myślę
do oj joj joj- dla tych facetów co tu siedzą to wielka tragedia szczególnie dla pana z klasą ...ale ogólnie nikt nie jest idealny..nie można aż tyle wymagać...po za tym co ma miłość do włosków gdzies tam..chyba że to wielkie kłaki ...najważniejsze gładkie nogi :)

Gość przystojniak z lasa i kasa
ale skoro nie maluje paznokci u stop to nie jest idealna:D nie spotkalam sie z facetem,ktory tego nie lubi no i ktory nie lubie innego odcieniu wlosow niz naturalny musisz miec bardzo naturalna dziewczyne :P stad te WADY,ktore widzisz u innych,czyli zazdrosc hii

co z tego ze nie spotkalas?:o g*wno mnie to obchodzi co ma zazdrosc do tego?:o rozumiesz w ogole co napisalas? i zostaw w spokoju moj nick, kwoko:p

Gość miesiace i dni
ohohoho ale się rozpisałeś

Myrevin jak one moga wybrzydzac, to my tez;)

Ale co one robią mnie nie interesuje.. szanse na to że z tymi wybrzydzającymi się kiedyś spotkam są praktycznie zerowe.. więc nie widzę sensu robienia z siebie ułomnego w odwecie. 🖐️

to nie odwet a rownowaga🖐️

Gość Brzechwa
- oponki - spodnie biodrówki - wystające spod nich gacie - gdy nie lubi sie calować

Gość ja bede lepszy
- zaniedbane dłonie i paznokcie (np. lakier na połowie paznokcia, ponieważ nie chciało jej się zmyć) - przetłuszczające się włosy - brak higieny (np. brzydkie zapachy intymne) - gust różny od mojego - (ponieważ de gustibus non disputandum est to nie powiem poprostu że nie posiadają gustu wogóle) szczególnie łączenie krzykliwych kolorów lub stroje zupełnie nie dopasowane do figury - sprawdzanie czy nie ma na komórce jakiejś wiadomości co minutę - brak inteligencji - niewiedza / brak zainteresowań oraz ubogie słownictwo (szczególnie jeżeli obfituje w wyrazy wulgarne) - hipokryzja, materializm, egocentryzm, egoizm i ogólny brak szacunku wobec innych osób - egzaltacja a szczególnie nadużywanie afektonimów (na początku jest fajnie, ale potem nudne i wqurwiające) - nie ufanie / sprawdzanie mnie - próby wpłynięcia na moje stosunki ze znajomymi - brak przynajmniej podstawowych zdolności empatycznych i intuicyjnych - spóźnianie się lub odmawianie spotkań - ataraksja i apatia - ponieważ w życiu trzeba być trochę zwariowanym, mieć zainteresowania i utrzymywać kontakty z ludźmi - brak poczucia humoru - nadużywanie alkoholu - palenie papierosów lub używanie narkotyków - aseksualność (kobieta powinna być lekko perwersyjna) - okłamywanie / oszukiwanie mnie - niedotrzymywanie obietnic i zbyt częste obiecywanie - nieznajomość pakietu MS Office, Photoshopa, Javy, C oraz przynajmniej podstawowych zagadnień języka SQL

zgadzam sie z powyzszym:)

Panowie, co to wogóle za głupie gadanie ? Widziecie umalowana lale, po solarium, z tipsami, z cycami w push-upach na wierzchu, blond tlenione włosy, na ryju kilogramy pudru, cieni i innych malowideł, w biodrach 60, na wysokich obcasach, w krótkiej spódniczce i co ? FIUTY WAM WARCZA!!! I nikt mi nie powie ze sie nie ślinicie na widok umalowanych tępych srak! A co z waszymi fantazjami erotycznymi ? Marzycie o grzecznej dziewczynce w mundurku i w kolanówkach ? Nie rozśmieszajcie mnie panowie z wyliczaniem naszych wad, bo posiadacie je takie same jak my, albo i większe, po drugie - 70 % mężczyzn ma nadwagę. Po trzecie, gdyby nie my, to całe życie byście musieli swoje furkoczące fiuty zaspokajać rączkami. Kropka

no moze bez ostatniego, na kompie nie musi sie az tak znac;)

hohoho Anka jak sie oburzyla:Dhaha

Gość Brzechwa
- sprawdzanie komórki facetowi - gdy nie myje dupska - gdy gacie pierze w ręce zamiast w pralce

Tak oburzyłam się, mimo, że spełniam 80% Twoich wymagań i wymagań istot Twojego pokroju. Mogłambym godzinami wyliczać czego w was nienawidzę, ale nie robie tego , wiesz czemu ? Bo bez was nie można zyć:P