Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdynka

Spontaniczny seks a zdejmowanie majtek przy facecie, wejdźcie bo już mnie trafia

Polecane posty

Gość szmaragdynka

witam Was problem ma taki: do seksu przygotowuje się zawsze :( a więc nakładam spódniczkę i nie mam nic pod spodem. wtedy jest ok, ale robimy to tylko w domu. czemu? bo wstydzę się zdjąć przy facecie spontanicznie majtki, mam obfty sluz i noszę zawsze wkładki higieniczne i nie chce żeby on zobaczył je i ich zawartośc :o a Wy jak sobie z tym radzicie kiedy jest ochota nagle? mam 22 lata, dopiero wchodze w świat seksu :)

pieprzyć wkładki :P jak kocha i jest napalony, to go to mało obejdzie :P

Gość jeżeli wstydzisz się swojej
brochy i uważasz, ze twój facet to nieświadomy niczego ćwok, to po co uprawiasz seks?:O:O:O

Gość szmaragdynka
nie wstydzę się swojej "broszki" przeczytaj dokładnie topik:)

no czytam, wstydzisz się śluzu. Śluz= zaśluzowana brocha. Nie rozumiem, po co uprawiasz seks? Czy twój "chłopak" jest niedorozwinięty? Nie wie, do czego są wkładki i co sączy się babom z cipy? Przed włożeniem ci swojego 10centymetrowego naganiacza odkaża cię domestosem a potem wyciera ręcznikiem papierowym, następnie umieszczając w tobie pochłaniacz wilgoci zanim dojdzie do penetracji?:O

Gość szmaragdynka
o przepraszam, nie 10 centymetrowego :) :) pocieszyłyście mnie. Ale wiadomo jak to jest , nie każdy jest dojrzały , może to dlatego że zadaje sie z równolatkami, którzy maja takie dziecinne podejście do sprawy :(

Gość ooooooooooooooo
A jak długo po przebraniu bielizny jesteś w stanie utzymać ją czystą to znaczy bez tego śluzu, mam podobny problem więc dość często sie podmywam i jakoś sobie radzę

Gość ooooooooooooooo
A ty z choinki się urwałaś, niektóre kobiety tak mają i już i wcale to nie jest zależne od żadnej choroby poprostu są bardziej wilgotne a inne są suche

Gość oj tam
ja mam ten sam kłopot... niestety hormony:( ale mojemu chlopakowi to nie przeszkadza i jak ktos wczesniej napisal, jezeli koles chce to nie zwraca na to uwagi,a nawet to musi sie nauczyc Ciebie i predzej czy puzniej bedzie musial wiedziec dlaczego tak jest a nie inaczej.... 39% dziewczyn tak ma

Gość oj tam
*później przepraszam

Gość szmaragdynka
nie ciagle podniecone :) po prostu śluz fizjologiczny,oczywiście tylko w pewne dni :) ja po podmyciu intymnym moge przez jakis czas utrzymac bieliznę w czystości (bez śluzu) i radzisz żeby nakładac czste majtki? ale to tez nie bedzie spontaniczne, musiałabm zmieniac bieliznę kilka razy dziennie :)

Gość ja jestem podniecona
chyba wiekszosc czasu :D tzn bez przesady, ale kilkanascie razy o seksie pomysle, oprocz tego normalnie sluz sie wytwarza, chora nie jestem, wiem od ginekologa, sluz nie ma zadnego przykrego zapachu i nie sa to uplawy, ale jest go duzo dosc po prostu... ja nie nosze wkładek, majtki i tak sa do prania po jednym dniu. to miejsce pod cipką jest zazwyczaj całe zaśluzowane. Gorzej, jak sie np całuje z moim chlopakiem, jakas gra wstepna, ale bez zdejmowania bielizny.... bo potem majteczki sa juz do tego stopnia mokre, ze śluz przecieka na spodnie i uda :(

tak to jest jak dzieci próbują być dorosłymi :> znajdź moze sobie kogos starszego

Gość ooooooooooooooo
Nie musisz koniecznie co chwile zmieniać bieliznę wystarczy że będziesz wymieniała wkładkę i jak on czyli twój facet jest normalny to na pewno żadna wkładka nie będzie mu przeszkadzac - chyba że brudna

Gość a nie pomyślałyście
że ta "obfitość" się może podobać? Niektóre kobiety mają obfity śluz a niektórzy faceci to lubią.

jest roznica miedzy sluzem w pewne dnia tym ze ma sie non stop mokro, napisałas ze ciagle nosisz wkładki, to jak ma przyjsc do ciebie to zdejm wkładke, albo jak jestes u niego tez mozesz zdjac czy gdziekolwiek

Gość szmaragdynka
nie, brudna nie :) przezroczysty mam śluz także raczej nie brudzi ale moczy wkładkę tosiekk: a Ty ile masz lat że mówisz dzieci ?

Gość ooooooooooooooo
tosiekkk a co w tym dziecinnego że dziewczyna pyta, ja mam 30 lat i mam podobny problem tyle że już umiem sobie z nim radzić

Gość szmaragdynka
a nie pomyslałyscie jestes facetem?

Gość a nie pomyślałyście
niektórzy to lubią, bo im się kojarzy ten fizjologiczny z tym "w stanie gotowości'. sluz to śluz. To proste mózgi są.

Gość ja jestem podniecona
No to ja mam wiekszość czasu mokro, mimo że jestem na hormonach... Przyzwyczaiłam się już, nieszczegolnie mi to przeszkadza. Chociaż jak spotykam sie z facetem i wiem ze bedzie seks, to wole ubrać szorty albo figi zamiast stringów... bo zanim sie te stringi ze mnie zdejmie, będą tak mokre ze uda też beda wilgotne, czasem ubrania... jestem samotnym przypadkiem czy jakas dziewczyna też tak ma? :-O

Gość ooooooooooooooo
A co za różnica kto pisze ???? Niezależnie od tego czy jesteś facetem czy kobietą to odpowiedź jest taka sama

dziecinada:O Kiedyś miałam owulację po długim czasie jej nie występowania, to byłam tak mokra, ze mimo wkładki, po dwóch godzinach od wyjścia z domu musiałam tam wracać, bo miałam całe mokre gacie:O Zdarza się. Zdrowa jestem w zupełności. Ale jakiś tam śluz jest zawsze. Zazwyczaj jest go mało. Ale jak podoba mi się facet, jak całuje mnie, albo jeszcze lepiej jak pieści moje piersi, to jestem tak mokra, że mam mokrą całą bieliznę. Ale nie myślę w takiej chwili o tym, żeby się przebrać i jaki to wstyd, jak on zobaczy moje majtki:O Może niedługo twój chłopak będzie wychodził do łazienki, żeby sobie strzepać, bo jaki to wstyd, jak dziewczyna zobaczy, ze mu stoi:O

Gość a nie pomyślałyście
ja jestem facetem i mi się to podobało zawsze

Gość szmaragdynka
mnie nie przecieka na spodnie... ale czasem ma brzdki zapach, nie wiem czemu. moze nosze niedpowiednią bieliznę? bo zwykle nosze z materiałów sztucznych

kiedsy tak mialam ale teraz przeszlo i bardzo dobrze, zimno mi potem bylo, musiaalm zakladac nowe najtki, a moj chlopak mowil ze za mokra troche bylam