Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szmaragdynka

Spontaniczny seks a zdejmowanie majtek przy facecie, wejdźcie bo już mnie trafia

Polecane posty

ale ten sluz ktory jest jak jestes podniecona jest bezbarwny i bezwonny, mozliwe ze przez taki materiał, albo dlatego ze czesto nosisz wkladki i moze za rzadko je wymienaisz

Gość jeżeli wstydzisz się swojej
poza tym nie wiem, czy zauważyłyście, ale taki sluz normalny, którego prawie nie ma, przez większość cyklu jest lekko białawy i jest go mało. A jak się człowiek podnieci, to on się wydobywa nie z całej pochwy, tylko z okolic jej wejścia, jest zupełnie przezroczysty, śliski, nie ma zapachu, to jest zupełnie coś innego.

Gość też mam taki śluz
dzień w dzień nie są to żadne upławy (potwierdzone przez lekarza) nie jestem podniecona bez przerwy po prostu leje się ze mnie :( co najdziwniejsze mam to codziennie odkąd biorę pigułki - wcześniej tylko w dni płodne też mnie to peszy przy spontanicznym seksie - nie wyobrażam sobie wtedy epatować faceta wkładkami:(

Gość szmaragdynka
do "tez mam taki śluz" i jak sobie z tym radzisz?

no to widocznie macie dziwnych facetów nie wyobrażam sobie uprawiania seksu z kimś, kto nie wie, do czego służy wkładka, jak jest zbudowana kobieta i się jej brzydzi. To przykre i smutne:(

Gość szmaragdynka
nie wiem jak mogłabym mu to powiedziec jestem skryta i nie lubie mówic o swoich obawach, chciałbym dobrze wypaść, Wam moge powiedziec bo sie nie znamy :)

to kiedsy po seksie, spytaj sie go czy lubi jak jestes taka mokra, ale musisz sie nauczyc rozmawiac zaprtnerem o takich sprawach

:D No właśnie... To gratuluję otwartości i szczerości w "związku" A ja myślę czasami, ze mam problemy z komunikacją:O Nie rozumiem, jak można uprawiać seks z kimś, jak nie umiecie mu powiedzieć, czego oczekujecie, gdzie ma was polizać, co pieścić, co się wam podoba, czego potrzebujecie a nawet jak wstydzicie się swoich majtek. Dla mnie to ostateczny dowód tego, że teraz za seks biorą się dzieci:(🖐️

Gość szmaragdynka
moze on wcale nie byłby obrzydzony widokiem wkładki, po prostu nie było jeszcze sytuacji że widział wkładkę, pisałam że sie przygotowuje do seksu, ktory zreszta niezbyt często dochodzi do skutku .

uwierz mi ze jak bedziecie sie mieli kochac nie bedziesz ganial wzrokiem za wkładka, zreszta sama mozesz zainicjowac sex, a wczesniej wyjsc do toalety i zdjac wkładke

Gość Stinven21
EYY dziewczyno ale masz problem.jak jest normalnym facetem,lunbi milosc francuska to w niczym mnu to nie przeszkodzi jak zobaczy.wiecej sluzu to lepsze smarowanko.heh

Ja też tak mam;) z wkładką się nie kryje, wszystko dla ludzi;) facet się tym zachwyca bo to, że niby on taki pociągający i ja na sam jego widok jestem mokra;D jak nie umiesz z facetem zacząć rozmowy, to poczekaj jak on zauważy wkładke i wtedy mu powiedz co Cie trapi;)

Gość w ogóle to może daruj sobie
skoro jesteś taka wrażliwa, dziewczyno, bo np. on zobaczy, że nie dogoliłaś sobie dokłądnie włosów między pośladkami, albo jak ci włoży, to będą się z twojej nory wydobywać dziwne, chlupocząco-pierdzące odgłosy, wybrudzi cię spermą i co wtedy?:O seks raczej nie jest dla obrzydliwych ludzi...

Gość szmaragdynka
nie rozumiem tych złośliwości, prosiłam o rady, a niektórzy a was piszą takie rzecz że przykro czytać.

Gość w ogóle to może daruj sobie
no ale co?:O przecież taka jest prawda jak zrobisz facetowi loda, jak on ma tez śliskiego penisa, a do tego potem będzie miał wytrysk? A lbo co zrobisz, jak się wypniesz, on ci włoży, a z twojej cipki będą dochodzić dzikie odgłosy wychodzącego nagle i wchodzącego powietrza? W ogóle seks odbywa się przy fizjologicznych odgłosach, róznego typu chlupaniu, klaskaniu, obijacie się tyłkami, brzuchami, pocicie, coś wam cieknie. A ty się brzydzisz wkładki...

Gość też mam taki śluz
przestańcie z tą otwartością w związku nie wstydzę się siebie, swojego ciała i śluzu, nie wstydzę się swoich majtek, jak to ktoś napisał napisałam że nie pokazałabym facetowi wkładki w sytuacji tuż przed seksem bo to jest aseksualne i w takiej sytuacji niezbyt fajne mój facet wie że jestem z gatunku "mokrych":P wie kiedy mam okres, bo to chyba normalne że się o tym mówi wie że używam podpasek i wkładek ale nie pokazałabym mu się z wkładką w sytuacji jak opisana raz że nie jest to podniecające (widok wkładki zamiast fajnych majteczek) dwa - porównajcie sobie widok trochę już noszonej wkładki z widokiem majtek które zanim dojdize do rozebrania z bielizny i tak już są mokre w czasie gry wstepnej sorry ale nikt mi nie wmówi że dla faceta to obojętne jak w trakcie pieszczot natrafia na sztywną i zużytą wkładkę w majtkach podobnie jest z podpaskami - też się u was walają zużyte po łazience??? radzę sobie tak, że po prostu kiedy spodziewam sie seksu, usuwam wkładkę nieco wcześniej - trochę mokrych majtek się nie wstydzę - to tak jakby on miał się wstydzić mokrego z podniecenia penisa

Gość szmaragdynka
tez mam taki śluz:) dzieki za tak wyczerpującą odpowiedź :) 🌼

Gość duża ilość śluzu
jest dla faceta bardzo podniecająca. nie zabieraj swemu chłopakowi tej przyjemności

Gość pRZEPRASZAM Z GÓRY ZA GŁUPIE P
ale jestem facetem a jeszce nie robiłem tego wiec z góry sorki ale powiedz mi czy ta (nadmierna wilgoć jak sądzę ) masz z ormonego podniecenia czy masz tak zawsze a moze to jakas choroba jest miec tak duzo sluzu ?? Jeszcze raz sorki że sie pytam

Gość szmaragdynka
nie, śluz wydobwa się naturalnie, jako oznaka dojrzalości płciowej niekoniecznie oznacza podniecenie :) u mnie nie oznacza , bo śluz występuje nawet jak jestem sama, nie ma żadnego czynnika pobudzającego . skoro niektórzy faceci top lubią, to ok , ale gorzej jeśli jakiś jest "brzydliwy" i nie lubi

Gość szmaragdynka
nie mam tak zawsze są tez suche dni- to normalne, każda kobieta ma mokre i suche dni tyle że niektórzy maja wieksze wydzieliny (ja) inne kobiety mniejsze dobrze,że pytasz , bo w końcu trzeba się dowiadywać co nieco o płci przeciwnej :) ile masz lat?

Gość wiesz o dniach suchych mokrych
to wiem ale nie przypuszczalem nawet ze może byc tego az tyle (tak mokro ) :) tak sobie mysle ze to strasznie uciązliwe musi byc, wiesz kwestia majtek. Ale kazda dziewczyna jak sie z chłopakiem całuje to sie robi mokra , od same3go tylko całowania ??? Myślalem że do tego trzeba orala lub co najmniej całowania po sutkach i lizania...

Gość nie kazda ale sporo tak
tobie nigdy nie staje podczas pocałunkow?

no nie bardzo jesli juz to tylko troche ale nie tak drastycznie, wiesz fececi to wzrokowcy a czedgo nie widac to ...

no ale jak bardzo robi sie mokra chyba nie taka jak podczas kiedy jest cała naga a facet ja lize po CAŁYM ciele ??? napewno chyba nie az tak ??

Gość szmaragdynka
aż tak

Gość nie kazda ale sporo tak
no ja aż tak. mojemu facetowi też twardnieje do stanu zupełnej gotowości, jak jeszcze jesteśmy w ciuchach i zaczynamy się całować... myślałam że to normalne, ale widać różnie bywa :)

w sumie to fajnie jesli chodzi o dziewczyne bo facet sie cieszy ze ja rozgrzal ale laska chyba sie martwi o majtki ... ale serio az tak sie rozgrzewacie przy całowaniu !!?? WOW !! sorki ze pytam ale ciekawośc mnie zżera, po jakim czasie tak sie mokre robicie opo 5 minutach calowania ? bo nie powiecie chyba ze po 3 pocałunkach :D:D:D A z tym stawaniem u facetów to nie wiem jak inni ale u mnie trzeba mocniejszych bodżcow :D żeby do pelnej gotowości mi stanąl (nie mam 19 lat) i mój wacek podchodzi do tego z wyrachowaniem i zimną krwia :D ale jak sie zabawa rozkreca to wtedy mi strasznie stwerczy i jest twardy :D:D:D

dokładnie 27 lat więc jest zachartowany w boku :D:D:D