Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zosiaaaa

głupie baby

Polecane posty

Gość zosiaaaa

Choc sama jestem kobieta, ale czasem mnie zastanawia czemu niektore dziewczyny sa takie głuupie. Daja sie facetom pomiatac, ponizac. Płacza,że czemu on jest taki zły czemu mi to robi, co ja mu zrobiłam, a ja go tak kocham Kurde sory dziewczyny, ale jak oni maja was traktowac, jak same sobie na to pozwalacie. Chyba nie na złosci i przemocy sie buduje miłosc. Wiec miejcie do siebie szacunek i troche dumy i olejcie takiego faceta a od razu wam bedzie lżej na sercu. Jak by mi mój facet powiedział, że mnie kocha itp a potem mnie wyzywał od najgorszych to sory co to za miłosc. Należy sie kopniak w dupe i papap. Jak same nie bedziecie sie szanowac i na to pozwalac to oni was niestety tak beda traktowac!!!!!!!!! Założylam ten temat bo juz nie moge słuchac tego waszego stekania na życzenie!!!!!!!!!!

Gość zosiaaaa
To poszukaj se kobity

Gość zosiaaaa
albo schudnij, to sie znajdzie

Gość zosiaaaa
a do kogo? :o tylko ty tu jestes oprocz mnie

Zosiu - niesstety ale niektóre dziewczyny się chyba nigdy nie zmienią.Nieważne jaki fecet,ważne,że w ogóle jest :O

kobieta tym bardziej sie nie skusi, zwłaszcza z tym waszym wysublimowanym gustem suchotniczym :O a i ja nie zamierzam się zagładzac na smierć :O

Gość jacek1982
ale piszesz durnoty laski kochaja niegrzecznych chlopcow a jeszcze jak taki chlopiec czasem przypierdoli to juz miod :)

Gość Jacek1982
a jak mi mój facet przypierdoli to palce lizać. :classic_cool:

Gość zosiaaaa
haha a za mnie to sie pewno podszywa panna ktora daje sie tak pomiata buhaha albo koles c adnej nie moze zdobyc hehe

Gość jacek1982
ty wyżej nie podszywaj się, Jarek jest uosobieniem łagodności!

Gość dupa jasiu karuzela hi hi
sama jestes glupia baba...!

Gość zosiaaaa
sama dawalam sie lac i nawet mi sie to podobalo. Ale kiedy facet wybij mi ostatniego zeba, powiedzialam dosc!

Gość zosiaaaa
buhaha to niech was leja bija jak jestescie takie głupie Ok rozumiem niegrzecznych ale dzieki za kolesia co mnie poniza tzn ze ma do jedngo taka panna a ona głupia zakochana. To budujcie sobie z nimi rodziny a potem sie dziwiz ze jest patologia i dzieci cierpia Powodzenia naiwniaki

zosiaaa, ale pewnie jakby Ci kazał zrzucić 10 kg i zagroził, że zostawi, to z miejsca zapierdalałabyś wokoło bloku aż by Ci sie spod kiecy kurzyło i jeszcze wieczorny lód w ramach callanetics :O

Gość zosiaaaa
jestem bojowniczką o szcunek dla kobiet :classic_cool:

Gość zosiaaaa
jakbym schudna 10 kilo to i tak to by nic nie dalo. Mam 43 kilo nadwagi :(

Gość zosiaaaa
hehe tak jestem głupia bo mam do siebie szacunek i nie płacze jaki to chłop dla mnie okrutny. Niech was leja i robia co chca ale nie zalcie sie na tych forach jakie wy biedne jestescie Nie jestescie biedne pokrzywdzone tylko głupie naiwne

Gość zamykamy poyebany temat
🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . . 🖐️ . . . . . . .

Gość zosiaaaa
zamknac to se mozesz swoj ryj hehehe

Gość dupa jasiu karuzela hi hi
zoska ale ty masz narabane we" lbie" przeciez nikt nie mowi ze kazdy facet bije swoje kobiety i je poniza...

Gość zosiaaaa
hehe macie racje jak bym była na miejscu takiego kolesia tez bym was nie brała na powaznie i poniżała bo jestecie takie głupie i naiwne. Nie zauważyłyscie ze kolesie nie lataja za takimi pannami, wolą te co maja do siebie szacunek i nie płacza ciagle jakie one to biedne. Studiuje psychologie wiec cos o tym wiem, ale macie razcje badzcie głupie dalej, tylko nie piszcie ze to oni sa ci żli, w końcu musza sie na kimś wyzyc i was od tego własnie maja AAA i to na pewno nie jest miłosc i zycze dalszego układanai z nimi życia, tych zdrad ponizan przy rodzinie i dzieciach

Gość zosiaaaa
Boże ja tu nie mówie o każdym facecie, sa przeciez spoko i nic do nich nie mam Ja tu mówie o tych naiwntych pannach co becza co krok czemu dla nich facet jest taki zły-to po co sie im daja tak traktowac. Gorsza jest zdrada niz takie ponizanie.

Gość ty jakas nawiedzona jestes
:o

Gość zosiaaaa
hehehe nawiedzona jasne. Jestem normalna dziewczyna z humorem i po prostu sie szanuje Tylko nie lubie takich dziewczyn, co same sie w takie rzeczy pakuja. Ludzie maja gorsze problemy, a nie chłopak mnie nie kocha To wszystko hehe NAWIEDZONA heh tego jeszcze nigdy nie słyszałam hhehehe rozbawilas(eś) mnie

Gość zosiaaaa
Nie mówie za zdrada jest dobra, tylko na pewno ma mniejszy wpływ na psychike-zniszczona psychike. Szkoda tylko ze nie ma tu wiecej trzeżwo myślacych tylko jakies głupoty wypisuja co niektórzy Pewno jareczek tu był hehe